big buu 8 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, konie na ambonie napisał: ja to pokolenie ktore mialo ruski w podstawowce jedyny obcy jezyk jaki znalem dosc dobrze Taki stary a jeszcze nie zmądrzałes to już będzie ciężko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 38 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, big buu napisał: Taki stary a jeszcze nie zmądrzałes to już będzie ciężko gruby na bramke tak na ciebie wolali pamietasz to jeszcze ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 8 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, konie na ambonie napisał: gruby na bramke tak na ciebie wolali pamietasz to jeszcze ? Nie bo chudy byłem więc na bramkę niebardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 106 Napisano 2 godziny temu 14 minut temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Dzisiaj wymiękam. Obudziłam się z zawrotami głowy, teraz wdycham opary przypalonego soku z błędnie zaprojektowanego sokownika Oł noł. Może ciśnienie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 106 Napisano 2 godziny temu 13 minut temu, konie na ambonie napisał: gruby na bramke tak na ciebie wolali pamietasz to jeszcze ? Ukradles mi to ‚gruby na bramkę’ tak wieeem wszyscy to znają ale ja to uzywalam w kontekscie bica / trevo jakby ktos nie wiedział - Trevo caplockowiec to nasz bicus. Wczoraj mu sie konta porypaly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 8 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, draże korsarze napisał: Ukradles mi to ‚gruby na bramkę’ tak wieeem wszyscy to znają ale ja to uzywalam w kontekscie bica / trevo jakby ktos nie wiedział - Trevo caplockowiec to nasz bicus. Wczoraj mu sie konta porypaly OCZYWIŚCIE ZE TAK KREJSOLKA SIĘ NIE MOZE MYLIĆ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 106 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, big buu napisał: OCZYWIŚCIE ZE TAK KREJSOLKA SIĘ NIE MOZE MYLIĆ Ja jak ja ale na temacie było więcej świadków:) ale wtopa. Ty to leczysz jakos? To jest już rozdwojenie jaźni nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 8 Napisano 2 godziny temu 19 minut temu, draże korsarze napisał: Ja jak ja ale na temacie było więcej świadków:) ale wtopa. Ty to leczysz jakos? To jest już rozdwojenie jaźni nie? BEKE MAM Z WASZYCH UROJEŃ XD TREVO PEWNIE TEŻ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 38 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, big buu napisał: BEKE MAM Z WASZYCH UROJEŃ XD TREVO PEWNIE TEŻ ty wygladasz jak beka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vaffanculina 19 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, konie na ambonie napisał: ty wygladasz jak beka Nie odniosłeś się do Michała Brańskiego, twojego rzekomo przyjaciela. Ta paryska ...ka to łyka? ;-))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 8 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, konie na ambonie napisał: ty wygladasz jak beka Ty wyglądasz jak gòwno, które spłukuje w kiblu :D sam się zresztą podsumowałes jako stary brzydki gruby konus xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 38 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, big buu napisał: Ty wyglądasz jak gòwno, które spłukuje w kiblu :D sam się zresztą podsumowałes jako stary brzydki gruby konus xD gruby na bramke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 8 Napisano 2 godziny temu Chociaż wiem że rozmowy z betonem są bezcelowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 106 Napisano 2 godziny temu 18 minut temu, big buu napisał: BEKE MAM Z WASZYCH UROJEŃ XD TREVO PEWNIE TEŻ Tak tak wszyscy jesteśmy chorzy z urojeniami a najzdrowszy jest chłopak który ze soba rozmawia na 2 nickach przekonałeś mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vaffanculina 19 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Dzisiaj wymiękam. Obudziłam się z zawrotami głowy, teraz wdycham opary przypalonego soku z błędnie zaprojektowanego sokownika Lech Poznań nigdy nie wymięka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 8 Napisano 1 godzinę temu 32 minuty temu, draże korsarze napisał: Tak tak wszyscy jesteśmy chorzy z urojeniami a najzdrowszy jest chłopak który ze soba rozmawia na 2 nickach przekonałeś mnie Jakbyś mnie bardziej że zrozumieniem czytała to byś wiedziała że czasem pisze capsem i to nie ma nic wspólnego z Trevo. Pravikiem może też jestem bo on pisze capsem:D Ale dobra to nie jest temat dla normalnych więc ja już nie dyskutuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 106 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, big buu napisał: Jakbyś mnie bardziej że zrozumieniem czytała to byś wiedziała że czasem pisze capsem i to nie ma nic wspólnego z Trevo. Pravikiem może też jestem bo on pisze capsem:D Ale dobra to nie jest temat dla normalnych więc ja już nie dyskutuje. Tak tak 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 8 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, draże korsarze napisał: Tak tak Nie masz życia kobieto jak żyjesz takimi bzdurami. Dobra finito. XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 106 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, big buu napisał: Nie masz życia kobieto jak żyjesz takimi bzdurami. Dobra finito. XD Mocne słowa od chłopaka który z 2 kont pisze innym stylem do różnych osób raz simpi raz wyzywa i jeszcze sam ze soba z nich rozmawia o ‚niemaniu’ zycia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vaffanculina 19 Napisano 1 godzinę temu 19 minut temu, draże korsarze napisał: Mocne słowa od chłopaka który z 2 kont pisze innym stylem do różnych osób raz simpi raz wyzywa i jeszcze sam ze soba z nich rozmawia o ‚niemaniu’ zycia Oni razem z puchaczem to na pewno moon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 106 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Vaffanculina napisał: Oni razem z puchaczem to na pewno moon Jakos mi ciebie nie zal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach