Vaffanculina 19 Napisano 9 godzin temu (edytowany) @wakanka1 libed myśli, że moderatorzy, którzy się logują z zaznaczoną anonimowością przepadli z powodu jego rozmów z Michałem Brańskim na twitterze/x ps. zablokował go i teraz grozi, że zrobi gnój WP na facebooku xD Edytowano 9 godzin temu przez Vaffanculina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JacekMurański postać znana 0 Napisano 9 godzin temu 6 minut temu, Vaffanculina napisał: libed myśli, że moderatorzy, którzy się logują z zaznaczoną anonimowością przepadli z powodu jego rozmów z Michałem Brańskim na twitterze/x Libed ma kompleks braku wykształcenia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vaffanculina 19 Napisano 8 godzin temu Gdyby ktoś inny to zrobił, to jakoś nie wróże zwłokom libeda świetlanej przyszłości gość jest z Krakowa i pyskuje do Wisły, musi mieć wielu znajomych xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 8 Napisano 7 godzin temu Libed jest gejem nie bądź zazdrosny o krejzi mój wąsaty przyjacielu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vaffanculina 19 Napisano 7 godzin temu 16 minut temu, big buu napisał: Libed jest gejem nie bądź zazdrosny o krejzi mój wąsaty przyjacielu. Nie chcesz, żebym ci przypominał co robileś w 2020 na ogólnej dyskusji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 8 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Vaffanculina napisał: Nie chcesz, żebym ci przypominał co robileś w 2020 na ogólnej dyskusji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 38 Napisano 6 godzin temu 2 godziny temu, JacekMurański postać znana napisał: Libed ma kompleks braku wykształcenia... ile pawel ty masz tych nickow. no cos jakbym mial kompleks to bym nie palil matury w kominku 1 godzinę temu, Vaffanculina napisał: Krakowa a ty wiesz ze wisle kibicuja glownie wiesniaki z okolic a wiekszosc miasta to jednak zy.dzi ? 2 godziny temu, Vaffanculina napisał: anonimowością jak ci mowie ze jej nie ma to nie ma a ty dalej swoje i urojenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vaffanculina 19 Napisano 6 godzin temu 14 minut temu, konie na ambonie napisał: ile pawel ty masz tych nickow. no cos jakbym mial kompleks to bym nie palil matury w kominku a ty wiesz ze wisle kibicuja glownie wiesniaki z okolic a wiekszosc miasta to jednak zy.dzi ? jak ci mowie ze jej nie ma to nie ma a ty dalej swoje i urojenia masz totalnie całą gamę kompleksów, pedale Zawołaj moderacja6, bo nie chce mi się z cyrylicy przełączać co chwile xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JacekMurański postać znana 0 Napisano 6 godzin temu 37 minut temu, konie na ambonie napisał: no cos jakbym mial kompleks to bym nie palil matury w kominku Czyli nawet matury nie masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 38 Napisano 6 godzin temu 18 minut temu, Vaffanculina napisał: masz totalnie całą gamę kompleksów, pedale Zawołaj moderacja6, bo nie chce mi się z cyrylicy przełączać co chwile xD pieknie podsumowales swoja wlasna osobe 5 minut temu, JacekMurański postać znana napisał: Czyli nawet matury nie masz mnatura to bzdura Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr. Hаckenbush 16 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, konie na ambonie napisał: mnatura to bzdura Trochę wstyd jednak. No ale jakie środowisko to takie wykształcenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 38 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Dr. Hаckenbush napisał: Trochę wstyd jednak. No ale jakie środowisko to takie wykształcenie. zaloguj sie bicu na 5 kolejnych nickow i powtorz to samo ech te pisiory to takie tepaki ze brak slow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr. Hаckenbush 16 Napisano 5 godzin temu 46 minut temu, konie na ambonie napisał: ech te pisiory to takie tepaki ze brak slow Wychodzą kompleksy. A taki był ładny, aspirujący do elity... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 38 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Dr. Hаckenbush napisał: Wychodzą kompleksy. A taki był ładny, aspirujący do elity... tak tak same kompleksy mam i wyladowuje frustracje na kafeterii na biednych incelach i pisiorkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 78 Napisano 5 godzin temu Mun i cyrylica xD zafiksował się i udaje znawce ruskiego badziewia xD Ukrainki bzykasz w taksi że tak cie wzięło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 38 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, konie na balkonie napisał: Wiejskich genów nie oszukasz. Gdyby ojciec lał cię mocniej może byś przykładał się do nauki w szkole a tak już nie nadrobisz... gdyby kazdy mial takie wyniki w nauce jak ja to nie byloby tepakow Edytowano 5 godzin temu przez konie na ambonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 38 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Mun i cyrylica xD zafiksował się i udaje znawce ruskiego badziewia xD Ukrainki bzykasz w taksi że tak cie wzięło? on to kopiuje z translatora czasami ma takie byki ze nawet analfabeta to widzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 78 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, konie na ambonie napisał: on to kopiuje z translatora czasami ma takie byki ze nawet analfabeta to widzi O i ruski też znasz xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na balkonie 2 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, konie na ambonie napisał: gdyby kazdy mial takie wyniki w nauce jak ja to nie byloby tepakow Nie doceniono talentów Libedzia i Janko Muzykant z Koziej Wólki zmarnował się nam, Jaka szkoda. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 38 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Przed chwilą, BabkaBożaBezdzietnica napisał: O i ruski też znasz xD ja to pokolenie ktore mialo ruski w podstawowce jedyny obcy jezyk jaki znalem dosc dobrze Edytowano 4 godziny temu przez konie na ambonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 78 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, konie na ambonie napisał: ja to pokolenie ktore mialo ruski w podstawowce jedyny obcy jezyk jaki znalem dosc dobrze No popacz bo ja tez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 38 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: No popacz bo ja tez no zawsze wiedzialem ze stara jestes jak ja mimo kryptoreklamy elki smrod starosci czuc z daleka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr. Hаckenbush 16 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, konie na ambonie napisał: ja to pokolenie ktore mialo ruski w podstawowce jedyny obcy jezyk jaki znalem dosc dobrze A było przyłożyć się, zrobić maturę i iść na studia - jak biały człowiek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 78 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, konie na ambonie napisał: no zawsze wiedzialem ze stara jestes jak ja mimo kryptoreklamy elki smrod starosci czuc z daleka Kulki na mole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 38 Napisano 4 godziny temu 30 minut temu, Dr. Hаckenbush napisał: A było przyłożyć się, zrobić maturę i iść na studia - jak biały człowiek no bylo ale niestety kolega mi powiedzial zeby spalic mature bo jak sie ma to za duzo wymagaja i ze jest popyt na specjalistow od tlumikow albo murarzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dr. Hаckenbush 16 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, konie na ambonie napisał: ale niestety kolega mi powiedzial Głąb przekonał głąba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 38 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Dr. Hаckenbush napisał: Głąb przekonał głąba. bywa doktorze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 236 Napisano 3 godziny temu Zlitujcie się nad starymi, zapracowanymi grażynami. Ile to energii trzeba poświęcić na koncentrację żeby nie pomylić ambony z balkonem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 106 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Zlitujcie się nad starymi, zapracowanymi grażynami. Ile to energii trzeba poświęcić na koncentrację żeby nie pomylić ambony z balkonem To jest profilaktyka alzheimera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 236 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, draże korsarze napisał: To jest profilaktyka alzheimera Dzisiaj wymiękam. Obudziłam się z zawrotami głowy, teraz wdycham opary przypalonego soku z błędnie zaprojektowanego sokownika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach