Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fanka familiady

największe wpadki w polskich teleturniejach

Polecane posty

Gość yo
suuuupppppeeeerrr uśmialam sie do łez :):):):):):)

stokrotka87.. - też oglądałam ten program, tylko, że to było tak :) : -panieńskie nazwisko piosenkarki o pseudonimie KAYAH to.... ale ten facet powiedział Szczoch...... Katarzyna Szczot, czyli Kayah

Gość alessandra
Zeszłoroczna familada z udziałem księży i zakonnic pytanie : co wkładamy do wielkanocnego koszyczka? odp 1 księdza - kurczaka! odp 2 księdza - kolację! teleturniej chyba na 2 koło połunia rozbij bank czy jakoś tak, prowadzony na żywo przez Dowbora. Dzwoni kibita i mówi : tylko żeby nie było pytania z geografii bo to moja słaba strona Dowbor : ale te pytania i tak losuje komputer, my nie mamy wpływu 1 pytanie Dowbor : o niestety pech, geografia 2 pytanie Dowbor : noc co za pech, znowy pytanie z geografii 3 pytanie Dowbor : zmartwię panią, to pytanie też jest z geografii :)

Gość uppppppppppppppppppp
up up

Gość Jaaaaaaaaaaaaa
podnosze

Finał familiady: pyt: Owoc z pestką. odp: Truskawka. Tylko 1 osoba wśród ankietowanych powiedziała tak samo ;)

Gość hahawka
w górę !!

nie cierpię tej z najslabszego ogniwa-powinna raczej odstresowywac tych ktorzy grają,a nie tylko z nich drwic 😡 sama sepleni i czyta tak wolno ze nie dziwne iz potem ludzie nie zdąrzą uzbierac pieniedzy,nie poszlabym do jej programu 😠

Gość bez przesady
ja tez tego nie wiem,a niby skąd ma to wiedziec? przestance tak to wszystko odbierac...kazdy go kochal i kocha...ale nie obrazajmy innych z powodu niewiedzy na temat jadlospisu Ojca Swiętego :O

Gość czekam na odpowiedz
bo tez nie wiem.

Papieża była chyba kremówka. A co do tych porannych teleturnieji na TVN ! Totalna porażka i żenada. Niejako jestem zmuszona je rano oglądac bo pijąc kawę uwielbia je jeden z domowników ....:O Tragedia. Każda prowadząca wychodzi z założenia, że telewidzowie to banda zdziecinniałych debili, których tylko niewielka liczba w IQ rózni od roślinek :O Gadają do nich powoli, modulując głos jakby mówily do zerówkowiczów ( w tym momencie, odnosze wrażenie, że obrażam dzieci z zerówki :O ) Powinni te teleturnieje ściągnąc z wizji ! Porażka jakich mało :O I wcale się nie dziwie, że nie wiesz do tej pory skąd się wzieło tyle tych kół tam, bo ja liczyłam serca i nie mogło wyjść ani mniej ani więcej niż 24 ale według prowadzącej było ...67 !!!! Z liczeniem trójkątów np. jest tak samo, oni jak już pokazują, że niby jest ich 235 to ze 3 razy zaznaczają ten sam trójkat ! Takim sposobem to bym sobie mogła naliczyć ich nawet 1000 :O

I zapomniałam jeszcze dodać jedno; to chyba też było w tym TVN-owski teleturnieju rano; pyt. Czy Kafeteria jest częścią portalu O2 - odpowiedź poprawna brzmi- NIE :O Czy coś się zmieniło ? Bo może ja jakaś niedowiedzona jestem ? Oo

Gość xlaska11
dosc niedawnio w "dzieciakach z klasą" martynka zadaje pytanie: "jak nazywala sie aktorka, ktora w filmie pan kleks w kosmosie wcielila sie w role krolowej z planety MANGO". nie pamietam o kogo juz chodzilo, ale dzieciak wypalil: KACZKA DZIWACZKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość xlaska11
i jeszcze Familiada. Rozwala mnie Karolek jak po udzieleniu odpowiedzi oczekuje sie na pojawienie odpowiedzi na tablicy. jesli ta chwila sie przedluza Karol wypala " no komputer mysli, mysli". Żalosne poprostu.

w familiadzie kiedys jak juz mieli final,bylo pytanie \"cos kruchego\" facet powiedzial \" zeliwo \",a baba \" oko\" no myslalam,ze zdechne.moja mama sie poplakala ze smiechu

Gość tak_to_ja
W dzisiejszej Familiadzie: pyt. przedstawiciek szorstkiego zawodu (czy jakos tak) odp: ŚLUSARZ :D

Gość x laska 11
jeden z dziesieciu - dzisiaj. Final> pada pytanie( nota bene nie wiem kto tak debilne pytania uklada). Jak sie nazywa najmlodsze dziecko Pawła i Krzystyny Lubiczów z serialu KLAN?? Gosciu: OLA:) moze dawno nie ogladal, a to o pawełka chodzilo. ale niespodzianka:)))))))

Gość odświeżacz powietrza
dobre, dobreeee

Gość odświeżacz powietrza
dobre, dobreeee

Gość kelok
Dzisiejsze najsłabsze ogniwo pytanie: jakiej muzyki słucha rastafarianin? babka odpowiada: sakralnej buhahahahahahah

A tak z ciekawosci to jakiej muzyki slucha ten rastafarianin-bo pierwszy raz slysze?

Gość Pederasta tez jest rasta
oczywiscie rastafarianin słucha reggae !!

Gość a ja Wam powiem
jak ogladalam kiedys z moim kuzynem "najslabsze ogniwo" to bylo pytanie: - Jakiej biblijnej postaci bylo dane zobaczyc wnetrze wieloryba? Facet odpowiedzial ze Jonaszowi. a moj kuzyn patrzy na mnie zdziwiony i mowi: -jak to?? przeciez Pinokio.... :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość matołek koziołek
lifting i to koniecznie

Gość no napiszcie cos jeszcze
plisssss :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość musze powiedziec
za dawno juz sie tak nie uchachalam az mi sie makijaz rozmazal

dzis w familiadzie. Final: pada pytanie co sie moze zdarzyc?? odp: wszystko najlepsze ze byla to najwyzej punktowana odpowiedz(nigdyw to nie uwierze:))) pzdr

Gość a ja pamiętam
jak jeden facet w milionerach nie wiedzial ile listkow ma szczesliwa koniczynka !!!!!!! :D:D:D co za palant :D