Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kielczanie

Kielce - czy jest ktoś z Kielc?

Polecane posty

eh znowu spóźniony a pkt a to my chłopcy mamy głeboko w dupie ... czyli inaczej prostata ... a inaczej to to dzieki dymanemu gejowi jest cholerni edobrze

w teorii nie trzeba byc pedziem zeby tej przyjemnosci doznac:) ale jakos nie mam zamiaru sobie dłubac:P ocb z ta bajką??

a to był żuraw jadł żurawine wiec miał bardzo kwasna mine ... fajnie jakbyscie jednak miały czarny nick bo tak to czasem nie wiem czy ty powaznie czy podszyw jakis:P:P

a co to ma wspólnego z tematem?? juz chyba wolałem jak chciałas zeby cie na 2 baty zadowolic;/ ps ... gdzie bys tego drugiego wepchła... wybacz śmiałosc ... ale to moja ciekawosc:D:P

Przy kompie zwykłem bywac po 2h 12 -14 , 16 -18, 20 -22 lu 22-00 a w tygodniu to róznie lae najczesciej tylko wieczorem, jednak wolałbym czarny nick:P zołzo:D hmm zakładajac ze jeden bat pójdzi etam gdzie standardowo to pozostaja jeszcze dwa miejsca ... a jak anal cacy ... to faktycznie jestes hmm dzika:D

heh co lubie?? zawiode cie bo poki co to ty jestes str doswiadczona

ano nie rozumiem zeby zajac czasem rece nie potrzebujesz drugiegi osobnika płci meskiej:P

a ja to powiem ze lubie wszystko z odrobina albo nawet wiecej niz odrobina pikanterii

hihi wszystko zalezy od buzi:D ale jak juz to czarne z niebieskimi albo zielonymi oczami biust na tyle zebym sie nim mógł pobawic a dokładnie wymietosic:D hehe no i zwykle wyzsze ... tylko ze jeszcze mi sie nie zdarzyło spotkac mixu tych cech ... ale zwykle przyciaga mnie hipnotyzujace spojrzenie:D

sie mi przypomniało ... taki temat na ero o kobiecych zabawach z prysznicem strasznie mnie rozgrzał ... chętnie bym takie przedstawienie obejrzał:D:D

to mni eni epolubisz chociaz opisowi typów nie lubianych przez ciebie tez nie odpowiadam:(

jak ci eto pocieszy to ostatnio wbiłem w łape pare razy nożyczki i pociagnąłem... jeszcze widac ... o powody nie pytaj ... zreszta mam niska wrazliwosc na ból:(

byłem pare razy ale jak dla mnie nic ciekawego, wirusa nie złapałem ale mam norton 360 wiec nie wiem jak ty ... przezorny zawsze zabezpieczony ... hmm to czemu ja ni enosze gumek w portfelu??

hmm nie tne sie chyba bo zdarzyło mi sie cos takiego 3 razy w zyciu poprostu wscieklizna mnie złapała, nie wiem jakos tak wyszło ale ogólnie z chlastaniem sie staram sie walczyc u innych

kurde a teraz mi łazi po głowie czy faktycznie bym u ciebie odpadł w przedbiegach, hmm

aha to jest ogólne to jeszcze opr ero to i na uczuciowym, pare razy na operacjach plastycznych, i tyle fajna hist jak ja tu trafiłem:D

erotyczny ma pare fajnych tematów ... przez niego trafiłem na kafe bo potrzebowałem przed sesja uzupełnic wykłady z zenskich narzadów rozrodczych:) na ero najbardziej lubie "wasze przygody ze zbokolami"

aha przypomniało mi si eze lubi ekobiety dominujace zeby mozna było z nimi zawsze o cos rywalizowac... takie typowe dziewczyny stojace swoim misiaczkom przy obiedzie mnie nie biora, a co do tych przedbiegów to ja kompletnie nie jestem macho:( przypominam typowego studenta 2 roku, wg niektórych kobiet nawet przystojny:)

moja wiedza z anatomii jest taka ze moge cie w wiekszosci nazwac po łacinie, a co do praktyki to sie nie bd wypowiadał:( bo jakby to ujac hmm ja to albo jesem za bardzo wybredny albo aktualnie zakochany

ej daj spokój z łacina juz mam dosyc .. zeby nas chociaz uczyli jej jak normalnego jezyka ;p a my mamy wryc szkielet na pamiec po kazdej kosci tyle to samo inne układy:( juz nie jest smiesznie prawda:D

przyjmijmy ze na obiekcie zakochania sie ku** nie udało a potem mi została taka pokaxna dziura po zwiazku ... a co do reszty jakos nie bawi mnie akcja w kibelku w Mefisto

Hmm mniej wiecej wiem jak ci wyjasnic takim tekstem z filmu pewnego czemu mam przejebane i czemu jestem wybredny. "kobiety mozna podzielic na takie z którymi mozna uprawiac sex i takie z którymi mozna sie kochac" a ja własnie wole te drugie ... zastanawiam si eczy juz zaczynam sie kłocic sam ze soba bo tak czasem bywa ze lubie prawie jednoczesnie cos z pozoru przeciwstawnego:) dobra a DuPA po łacinie nie istnieje jak cos to jest tylko gluteus maximus razy dwa czyli miesien posladkowy wiekszy