Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kielczanie

Kielce - czy jest ktoś z Kielc?

Polecane posty

Gość balladynka32
w gdansku to byla glosna afera z aplikacjami. kumpela tez po prawie nawet nie probowala - bo strawa byla jasno postawiona - ale to bylo dobre 10 lat temu, potem sprawe naglosniono i teraz nie wiem jak jest. eh, zimno i coraz zimniej. ale nie trcmy nadziei :)

Gość balladynka32
pozdrowienia serdeczne ani chwili wytchnienia, ehh

Gość balladynka32
kochani, pomarliście czy jak?

Jak wiadomo Pani Empik zajęta rodziną. . Ja pracą i życiem rodzinnym.Córka mi choruje i muszę jeździć po różnych specjalistach. Czasem przychodzę do domu po 21, 22 i moim jedynym marzeniem jest przyłożyć głowę do poduchy i zasnąć. Jak tam Balladynko konferencja,udana, a co po niej- poimprezowaliście? Pozdrawiam -Lorelai

A jutro na Inaugurację do naszej Uczelni ma przyjechać sam prezydent RP-Lech Kwaczyński- idziesz?

Gość balladynka32
nie :) wole w domku posiedziec :) a co z małą?

Gość balladynka32
w jakim sensie wystarczy??

Gość balladynka32
malutkiej życzę zdrowka! :) a to wystarczy to trąciło jakąs złoscią na mnie?

Nie Balladynko, broń Cie Panie Boże!- żadną złością! A co Ty masz wspólnego z problemami zdrowotnymi mego dziecka? Za życzenia naturalnie dziękuje i życzę wszystkiego dobrego.

Gość balladynka32
a-h-oj Lorelai, bylas na inaugarcji?? dostrzegłaś prezydenta? :) pozdrowienia

Fajna biba była pod WDK, poszłem po kolezanke do piłsudskiego to przy okazji zachaczyłem mini defilade i nawet kunie były:D i KACZKA

Gość balladynka32
spoko, przezyjemy bład ort. :)

A ja dzis leniuchuje, bo to dzień nauczyciela- hihi A co robi Balladynka- wykłada? Nauczyciele akademiccy nie maja laby dzisiaj? A co rovi Setebos- przyszły belfer, tez pewnie leniuchuje? -pozdrowionka od zapracowanej\" po pachy\" Lorelai :)

Set leniuchuje jutro bo są rektorskie w związku ze szkoleniem BHP pracowników instytutu. Wreszcie ktos ozył;p

Gość balladynka32
hehe, dobry pomysł. dobrze, ze moje pachy gladziutkie :) ja mam roboty po uszy :)

Tak, masz racje Setebos, utrafiłes w sedno, muszę rzeczywiście pachy wygolić!- hihi, bo w sobote bale- nauczyciele z Muzyka będą się bawić, a mnie w kreacji obnażającej to i owo nie wypada z kępą brody spod pach paradować.!! Od razu przypomina mi się parodia Nirwany świetnie zrobiona przez Ala Yankovica. Do Balladynki, No jeśli masz roboty po uszy, to rzeczywiście masz co robić! Pozdrawiam. serdecznie wszystkie fajne foremki

Haha znam tą parodie ale fakt jest swietna, hehe jak to dobrze ze facet musi tylko buźke ogolic, a reszta to juz według własnego uznania, bo gdyby słuchac kafeteryjnych maniaczek to wiadro wosku i jazda po wszystkim ... tez chce na bal;p

aha to sa tzw klany z fotka.peel cos jak fikcyjne fankluby itp na n-k, ludzie se to dodaja zajebiście bezmyślnie

Nie otwiera mi się. .-buu. Jak Setebos inaczej wejść na te blondynki rulez? Nie sprawdza mi sie komputer, choć naturalnie blondynką nie jestem. Ale zmokłam, przed godzina doczołgałam sie do domu z roboty. Studenty narzekają, że robię zajęcia o nieludzkiej porze. . -ech, ludziom to się nie dogodzi!!

Gość balladynka32
Lorelai, odpocznij! :D

Hmm mi sie otwiera, skopiuj moze link do przeglądarki, a jak nie to ci n agg przesle jesli tak bardzo cie to interesuje, tylko kurde miałem format i mam liste nr sprzed pół roku