Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
+RC+

Dolphin Nintendo Gamecube. 3x resolution upscalling + 16x MSAA + 12x Anti-Aliassing + 60FPS hack.

Polecane posty

Ngc podlanczalem na 32 mydlo ale tutaj w drugą stronę 

Problem jak z emulacjom xbox na xsx niektóre gry źle wyglądają na ogromnej rozdzielczości bo byly pisane na malom crt

Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał:

Już praktycznie nie wygląda jakby ngc

No bez kitu... przy takiej dawce tweaków, MOH: Frontline na Dolphinie wygląda lepiej niż oficjalny remaster tej gry na PS3 😆 To jest bajka co społeczność robi z Dolphinem, jestem pod wrażeniem ich talentów. 😉

Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał:

Ngc podlanczalem na 32 mydlo ale tutaj w drugą stronę 

Problem jak z emulacjom xbox na xsx niektóre gry źle wyglądają na ogromnej rozdzielczości bo byly pisane na malom crt

Ja to wszystko wymaksowałem dla show off, ale zejdziesz do MSAAx8 plus AAx2 lub 4 i jest już dużo bardziej do gamecube'a podobne, także to jest kwestia preferencji i zabawy 😉

1 minutę temu, +RC+ napisał:

No bez kitu... przy takiej dawce tweaków, MOH: Frontline na Dolphinie wygląda lepiej niż oficjalny remaster tej gry na PS3 😆 To jest bajka co społeczność robi z Dolphinem, jestem pod wrażeniem ich talentów. 😉

Nie mój klimat próbuje odtworzyć oryginalny filling oczywiście wersji pro na jakiej nie bylo wtedy stać nikogo normalnego a nie robic z ps1 gry 4k

1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

Czy adekwatne ngc na ps3 

Oryginalny ngc kojrzy mi się z takim dość miekkim obrazem PAL zblurowanym ps2

W drugą stronę, Gamecube natywnie miał wyraźniejsze tekstury niż PS2 bo miał wbudowaną dodatkową kość ramu do przechowywania tekstur. PS2 było bardziej rozmyte niż gacek.

Edytowano przez +RC+

1 minutę temu, +RC+ napisał:

W drugą stronę, Gamecube natywnie miał wyraźniejsze tekstury niż PS2 bo miał wbudowaną dodatkową kość ramu do przechowywania tekstur. PS2 było bardziej rozmyte niż gacek.

W skrócie NGC lepsze tekstury, a PS2 dzięki EE lepsze efekty jak dym czy deszcz.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować