Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewa22

TOP LOOK skuteczne odchudzanie?

Polecane posty

Gość do izy 19
dzieki Izunia:)chyba naprawde sie skusze:)

Gość do izy 19
dzieki Izunia:)chyba naprawde sie skusze:)

Gość iza19
Życzę powodzenia w odchudzaniu. Będę trzymać kciuku. pa

Gość szałwia
Napiszcie proszę czy warto kupić ToP Look czy to wyrzucanie pieniedzy. Pozdrawiam

Gość szałwia
Napiszcie proszę czy warto kupić ToP Look czy to wyrzucanie pieniedzy? Pozdrawiam

Gość basias
Również bałam się stracić pieniądze, ale okazało się że tym razem to był strzał w 10! Polecam Basia

Gość cyber_girl
a ile czekalas na przesylke Basiu? Ja zamowilam we wtorek i do dzis nie otrzymalam, czy tez tak dlugo czekalas?

Gość basias
Cyber-girl na zamówiony Top-Look czekałam 3 dni robocze, ale to wina poczty. Pozdrawiam

Gość Aneczka23
A próbowała któraś z Was inny preparat tej firmy Viridis? Aneczka

Gość a mnie się wydaje
że te pozytywne opinie o tym "cudownym" środku są pisane przez osobę która zajmuje się sprzedażą tego - najprawdopodobniej - bubla

Gość ewa22
Czy skuteczny to nie wiem, ale wiem że gdybym miała już coś kupić to preparat z atestem, a nie np. moroznik.

Gość cyber_girl
No zobaczymy, czy to bubel, od dzis zaczelam to stosowac, mam 2 opakowania czyli na 32 dni. Dam znac czy dziala:) Pozdrowiam wszystkich!

Gość metamorfozy1
Moim zdaniem to jakis chlam wrzucony na polski rynek. Sprawdzal ktos atesty tego preparatu ? Nie ma zadnych informacji na ten temat w google. Co wiecej na stronie producenta nie ma w ofercie tego leku. Nie uwazacie ze to jest conajmniej dziwne ??????????? Tilman to mala firemka produkujaca pare ziolowych produktow cos w stylu naszego Herbapolu. Nie maja w ofercie nic na odchudzanie. To jest ich strona. http://www.tilman.be/PagesEnglish/FramesLiensLaboFR.html Po lewej stronie sa produkty, jesli nie wierzycie to sprawdzcie. Co za problem w czasach drukarek laserowych podrobic opakowania i sprzedawac niewiadomo co na rynek ktory nie jest dobrze chroniony prawnie ????? Jesli nie ma w ofercie firmy tego produktu to skad sie niby bierze w sklepach internetowych ? Dziewczyny zastanowcie sie dobrze zanim zaczniecie brac prochy z niesprawdzonych zrodel. Ziola moga byc toksyczne,miec zawartosc metali ciezkich. Jesli to bylby sensowny produkt byly by informacje na listach dyskusyjnych,bylaby informacja na stronie producenta,cokolwiek. Sa tylko reklamy polskich sklepow online ktore nie musza w swietle polskiego prawa przejmowac sie atestami itp. Jak dla mnie dosyc kiepsko to wyglada. 3 kolory tabletek :-)))) w sam raz dla blondynek zeby sie nie mylily :P Pozdrawiam :) Pozdrawiam :)

Gość do metamorfozy1
zgadzam się z Tobą kobieto, jesteś moim guru (czytuje Twoje forum ), podziwiam Twoją dociekliwość, a ta stronka jest napewno kiepską akcją promocyjną , ale podkreślam że kiepską !! :p

Gość cyber_girl
metamorfoza1 jak juz szukasz jakis informacji w necie to szukaj dobrze, tu masz opis leku na stronie tilmana http://www.tilman.be/PagesSP/TopLook123Minceur.html Jak juz pisalam wczesniej biore to od wczoraj, nie jestem dystrybutorem, nie mam sklepu zielarskiego itp:). Dlatego moja opinia bedzie tylko i wylczanie moim odczuciem. Pozdrawiam.

Gość metamorfozy1
"Do metamorfozy1", ja sie tak nadaje na guru jak slon na motyla ;) Cyber-Girl, sprawdzalam tylko angielska wersje strony,na angielskiej wersji nie ma tego produktu.Z zalozenia kazda wersja jezykowa ma miec ta sama zawartosc. Jesli nie ma to ktos albo chce cos ukryc,albo jest niesolidny.W obu wypadkach jak dla mnie zupelnie niewiarygodny. Nigdzie nie ma informacji na temat rzeczywistego skladu tego produktu. To jest opis z ich strony przetlumaczony na angielski. Nie ma tam zadnej inforamcji o atestach, standaryzowanych wyciagach i ilosci skladnikow. Podstawy przy preparatach ziolowych. 1, 2, 3 Thinness Presentation: 1 gélule flat Belly (of green color) to take the morning. 1 gélule Cut hunger (of orange color) to take 1/4h before the lunch. 1 gélule Elimination (of blue color) to take the evening. Each day, one takes a gélule each kind. There is a box for a 16 days cure and a box for a 36 days cure. Composition: 1) Gélules flat Belly: As of the morning, the green Tea brings a supplement of punch; the Fennel eliminates the feeling from distension; Rosemary facilitates digestion. ---------------------- zielona herbara - ile ? wyciag czy sproszkowana ? koperek - ile ? wyciag czy mielony ? rozmaryn - ile ? wyciag czy mielony ? Polski dystrybutor sobie odpowiedzial na to pytanie chyba sam :) "rano – kapsułka zielona ( akcja „płaski brzuch”). Skład na kapsułkę : sproszkowane liście zielonej herbaty 100mg, wyciąg z owoców kopru włoskiego 100mg, sproszkowane liście rozmarynu 100mg. " jego zdaniem herbata i rozmaryn jest sproszkowany nie mam pojecia co znaczy wyciag z kopru, jaki wyciag, jak mocny,w jaki sposob uzyskiwany ? Ten sam efekt uzyskacie pijac zwyczajnie herbate i dodajac pozostale 2 ziolka do jedzienia. 2) Gélules Cut-hunger: Garcinia supports the elimination of greases; the dehydrated apple pulp, while inflating in the stomach, attenuates the feeling of hunger; the artichoke reduces digestion of sugars and greases. Garcinia - nie znam polskiej nazwy tej rosliny - Ile ? Jaki wyciag? producent twierdzi ze wspomaga eliminowac tluszcze Jakkolwiek po przeczytalam informacje po angielsku : http://www.herbmed.org/Herbs/Herb39.htm i kliniczne wyniki badan zwiazane z tym ziolkiem. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/entrez/query.fcgi?cmd=Retrieve&db=PubMed&list_uids=9820262&dopt=Abstract Gdzie w podsumowaniu napisano: "Garcinia cambogia failed to produce significant weight loss and fat mass loss beyond that observed with placebo." Co znaczy ze to ziolko nie dziala jako spalacz tluszczu. Pomijam juz fakt ze nie wiemy jaki rodzaj ekstraktu uzyl producent. the dehydrated apple - suszone/odwodnione jablka, po popiciu woda pektyny z jablek pecznieja i daja wrazenie sytosci artichoke - karczoch , ile ? jaki rodzaj wyciagu ma zmniejszac wchlanianie cukrow i tluszczy. Ponoc zmniejsza ;) Pod warunkiem ze ma odpowiedni wyciag i jest przyjmowany o konkretnych ustalonych dawkach. Wersja sklepu internetowego : "wyciąg z liści karczocha 100mg, wyciąg z owoców garcinii 100mg, sproszkowane jabłko 100mg" Ktos chyba lubi liczbe 100 :)):p ____________________________ 3) Gélules Elimination: The Passiflora calms the anxiety and the stress, which are often the cause of small the fringales; Cascara and Frangule support intestinal elimination. The passiflora - ziele męczennicy,ile ? jaki wyciag ? Dzialanie :Najczęściej stosuje się w stanach pobudzenia nerwowego, w zaburzeniach czynności serca wywołanych bodźcami emocjonalnymi. Caskara - szaszlak amerykanski - ile ? Dzialanie : bardzo silnie przeczyszczajace. Z tym ziolkiem trik jest taki ze jesli nie zostanie odpowiednio spreparowane i lezakowane to mozna sobie uszkodzic uklad pokarmowy. W 2002 roku zostalo prawnie zakazane w US w lekach dostepnych bez recepty. Frangule -kora kruszyny , ile ??????? dzialanie : Właściwości lecznicze: sproszkowana kora kruszyny należy do środków leczniczych przeczyszczających, pobudzających perystaltykę jelita grubego, stosowanych w przewlekłych zaparciach Sklep internetowy : "Wieczorem – kapsułka niebieska ( akcja „eliminowanie” ). Skład na kapsułkę: sproszkowane ziele męczennicy 175mg, sproszkowana kora kruszyny 37,50mg, wyciąg z kory szakłaku amerykańskiego 12,50mg. " ======================================= I teraz moja prywatna opinia :)) :)) :)) :)) :)) Wydajac 50 zl dostajecie za to produkt niewiadomego pochodzenia skladajacy sie z ziol i owocow dostepnych w kazdym polskim sklepie. Tabletka nr1 : zielona herbata, koper i rozmaryn Tabletka nr2 :Garcinia- mit o spalaniu tluszczow,karczoch-tylko odpowiednio stezone wyciagi dzialaja, jablko :) ten sam efekt sytosci uzyskacie jedzac jablko przed jedzeniem i popijac je. Tabletka nr3 : niebieska-akcja „eliminowanie” : kruszyna,szaszlak,meczennica - nazwa odpowiednia :)) Biegunka +cos na uspokojenie nerwow :)) Dodatkowo wam wyplucze mineraly i po kuracji bedziecie mialy rozleniwiony uklad pokarmowy. Tabletka nr 1: slusznie sie nazywa "plaski brzuch " po zaaplikowaniu sobie wieczorem srodka na przeczyszczenie inny byc nie moze. Cyber_girl , kazdy sam podejmuje decyzje :) Ja za 50 zl bym wolala sobie wykupic karnet na miesiac silowni albo skrzynke jablek. Dziwi mnie jedno skoro tu piszecie macie dostep do internetu czyli do nieograniczonych zrodel wiedzy. Dlaczego tego nie uzywacie ? Nie mam oczywiscie nic do ludzi ze sklepu internetowego, zyja z tego ze sprzedaja rozne rzeczy,to ich zawod wciskac nam rozne produkty. To my wydajac pieniadze dokonujemy wyborow i szczegolnie jesli chodzi o rozne ziolowe wynalazki warto sobie zadawac pytanie co kupujemy i z jakich zrodel. Ziola moga zabic i to sa FAKTY :)) Co napisawszy udaje sie w sobie wiadomym kierunku ...;P Pozdrawiam :)):)):)):)):))

Gość cyber_girl
Jak narazie jest ok, jesc mi sie nie chce i nie sadze zebym taki sam efekt uzyskala poprzez zjedzenie jablka, wody wczesniej tez duzo pilam, a jesc chcialo sie nadala, za to teraz mi sie nie chce. Nie sadze zeby byl to jakis "podejrzany specyfik", na mnie dziala ok, i co najwazniejsze nie ma skutkow ubocznych. Nie chce tu robic jakiejs reklamy tylko napisac, ze jak dla mnie to dobre rozwiazanie. Pozdrawiam wszystkich! Acha a co do tych karczoch sadze, ze producenci wiedza rownie dobrze jak Ty o stezeniu jakie ma byc zeby mialo to jakis efekt:). pozdrawiam wszystkich!

Gość cyber_girl
Jak narazie jest ok, jesc mi sie nie chce i nie sadze zebym taki sam efekt uzyskala poprzez zjedzenie jablka, wody wczesniej tez duzo pilam, a jesc chcialo sie nadala, za to teraz mi sie nie chce. Nie sadze zeby byl to jakis "podejrzany specyfik", na mnie dziala ok, i co najwazniejsze nie ma skutkow ubocznych. Nie chce tu robic jakiejs reklamy tylko napisac, ze jak dla mnie to dobre rozwiazanie. Pozdrawiam wszystkich! Acha a co do tych karczoch sadze, ze producenci wiedza rownie dobrze jak Ty o stezeniu jakie ma byc zeby mialo to jakis efekt:). pozdrawiam wszystkich!

Gość cyber_girl
ale nawciskala tego :sadze, nie sadze" sorki, ale sie spieszylam.

Gość ohhhhh
jakby ktos, najlepiej z Wawy, to moglibyśmy się osobiście spotkać chciał kupić adipex 40 tabletek (tyle mi zostalo...) w cenie 100 zl, to niech pisze ohhhhh@wp.pl

Gość do metamorfozy
Szanowny Panie W nawiązaniu do Pana wypowiedzi (o których dowiedziałam się od klientów naszego sklepu), pragnę wszystkich zainteresowanych poinformować, że preparat TOP LOOK podobnie jak i inne dostępne w naszym sklepie internetowym www.naturalnezdrowie.bazarek.pl posiadają wymagane polskim prawem zezwolenia do sprzedaży na terenie Polski. W przypadku preparatu TOP LOOK jak i innych preparatów firmy TILMAN Belgia, w dniu 29.10.2003 roku Główny Inspektor Sanitarny zezwolił na ich wprowadzenie decyzją nr: GIS-HŻ-4433-PD-22/KO/03. W przypadku gdyby był Pan zainteresowany bliższym zapoznaniem się z tą decyzją proszę o podanie adresu mailowego, na który mamy go wysłać. Nasz adres mailowy to: naturalnezdrowie@interia.pl. Robimy wszystko by klient był zadowolony, o czym świadczy coraz większe zainteresowanie naszym sklepem i ciągłe rozszerzanie asortymentu dostępnego w naszym sklepie. Z poważaniem Małgorzata Goryl www.naturalnezdrowie.bazarek.pl naturalnezdrowie@interia.pl

Gość PGF również ma Top Look
Prowadzę tradycyjny sklep zielarsko-medyczny w Łodzi i współpracuję z PGFem, w ofercie którego również jest Top Look 48 tabl.. Skoro tak to atesty muszą być w porządku bo bez atesru oni nic nie wprowadzą. Pozdrawiam

Gość PGF również ma Top Look
Prowadzę tradycyjny sklep zielarsko-medyczny w Łodzi i współpracuję z PGFem, w ofercie którego również jest Top Look 48 kaps. Skoro tak to atesty muszą być w porządku bo bez atestu oni nic nie wprowadzą. Pozdrawiam

Gość metamorfozy1
"Do metamorfozy" sprawdze :)))) Ciekawosc jest moim grzechem glownym. Zezwolenie nie zmienia faktu ze TOP LOOK, jest moim zdaniem preparatem obojetnym przy odchudzaniu co wiecej moze byc szkodliwy ze wzgledu na uzycie w nim w bardzo silnie dzialajacych srodkow przeczyszczajacych ktore moga wywolac TRWALE uszkodzenia przewodu pokarmowego. To ze jeden z uzytych skladnikow jest prawnie zakazany na terenie USA pod kazda postacia swiadczy zdecydowanie przeciwko uzywaniu TOP LOOK. Zezwolenia na sprzedaz nie sa rownoznaczne z Atestem Bezpieczenstwa. W sklepach internetowych mozna dostac cala mase specyfikow ktore maja pozwolenie na sprzedaz a ktore moga byc super szkodliwe np. efedryna. Tak jak miliony innych sklepow w sieci sprzedajecie srodki odchudzajace,z tym ze wiekszosc szanujacych sie sklepow ma zwykle podane dokladne sklady produktow,wymagane atesty na stronie z opisem produktu. Ani Wasza strona ani strona TILMAN Belgia tych informacji nie zawiera co jak dla mnie swiadczy o niesolidnosci zarowno producenta jak i sklepu :) Pozdrawiam.

Gość do metamorfozy 1
Do metamorfozy 1 Szanowny Panie Widzę, że jest Pan zafascynowany preparatami pochodzącymi z USA, ale to nie w USA ale w Unii Europejskiej są bardziej restrykcyjne przepisy. Widzę, że nie jest Pan na bieżąco z aferami, które wybuchają w USA z coraz większą częstotliwością, a odnoszą się właśnie do leków i preparatów, które tam zostały wprowadzone i sprzedawane w bardzo dużych ilościach, a obecnie wycofywane z uwagi na szereg skutków ubocznych. Nieraz dopiero po latach okazuje się, że badania. które przedstawili przy rejestracji były sfałszowane i wiedzieli jakie skutki uboczne wywołują u ludzi. Odnośnie preparatu TOP LOOK to został on wprowadzony przed 1 maja 2004 roku, kiedy to rejestracja w Polsce była utrudniona, bo należało każdy preparat zbadać. Preparat TOP LOOK uzyskał pozytywną opinię Instytutu Żywności i Żywienia, oraz GIS, a ponadto ma certyfikaty wydane przez Belgian Ministry of Health and Environment i w każdym z nich jest zapisane, że „Preparat może być wykorzystywany jako środek o działaniu wspomagającym odchudzanie” i nie jest szkodliwy. Skoro jest Pan dociekliwy to proponuję samemu wypróbować ten preparat i wtedy osądzić :-). Łatwo się wypisuje różne rzeczy w internecie skoro jest się anonimowym. Niektórzy nie mają odwagi nawet się podpisać pod swoimi wypowiedziami. Pozdrawiam Małgorzata Goryl www.naturalnezdrowie.bazarek.pl naturalnezdrowie@interia.pl PS. Skoro jest Pan tak dociekliwy to proponuję również, obejrzeć film dokumentalny na Canal+ pod tytułem „Korporacje”. Pokazują w nim m.in. jakie mleko piją w USA dzięki jednemu preparatowi zarejestrowanemu tylko w USA :-).

Gość metamorfozy1
Dociekliwosc to moje drugie imie ;) Tak sie sklada ze jestem kobieta :) Co do afer zwiazanych z lekami, sa identyczne na calym swiecie w US je widac tylko z jednego prostego powodu,US jest bogate jesli nowy lek trafia na rynek to trafia tutaj pierwsze. Co do badan ktore sa zafalszowane,niektore skutki uboczne wychodza dopiero po latach uzywania leku, nie swiadczy to wcale o niedbalosci badan tylko o niemozliwosci testowania lekow na ludziach przez kilka lat zanim zostana dopuszczone na rynek. W Stanach wycofuje sie leki bo firmy boja sie procesow o odszkodowania, czy jesli TOP LOOK - zniszczy komus zdrowie w swietle polskiego prawa ta osoba bedzie miala szanse na odszkodowanie ? Odpowiedz jest prosta . NIE. Oczywiscie ze preparat z takim skladem moze byc wykorzystywany jako srodek wspomagajacy odchudzanie, ma prosty ziolowy sklad,oparty na ziolkach ktore mozna dostac w kazdym sklepie spozywczym. Zawiera jednak dwa bardzo silne srodki przeczyszczajace ktory jeden jest zakazany na terenie US dlatego bo jest szkodliwy dla zdrowia co zostalo stwierdzone na podstawie licznych badan klinicznych. I dla mnie to jest wystarczajacy powod zeby uznac ten preparat za szkodliwy dla zdrowia. Bardziej wierze w lek amerykanskich firm farmaceutycznych przed ewentualnymi procesami niz w opinie Instytutu Zywnosci i Zywienia. Tym bardziej ze taki zakaz w US musial byc bardzo dobrze umotywowany bo firmy farmaceutyczne sa jedna z najbardziej sie liczacych sil na tym rynku, wiec gdyby nie istnialo REALNE zagrozenie nie pozwolilyby na wycofanie tego skladnika ze WSZYSTKICH lekow. Nie musze wydawac 50 zl po to zeby kupic sobie mieszanke koperku,jablek, 2 srodkow przeczyszczajacych i innych rownie porywajacych ziolek :)) Szczegolnie w preparacie ktory nie ma podanego DOKLADNEGO skladu :)) Dziekuje ale NIE. Mam wieksze zaufanie do naszego krajowego Herbapolu. I znam wartosc swoich pieniedzy i swojego zdrowia :) Zaleta netu jest anonimowosc :)) I kompletnie nie widze powodu podpisywania sie imieniem i nazwiskiem pod swoimi opiniami :) Jesli dla Pani to brak odwagi to prosze dalej tak myslec, mnie to zupelnie nie przeszkadza :)))))))) Tak sie sklada ze w Tv tez nie wierze :)) Wiec ogladanie programu tez sobie daruje. Mam swiadomosc jakie mleko pije sie w US :)))))) Ma hormony,antybiotyki,itp itd cale bogactwo zwiazane z przemyslem zywieniowym. Ale to dla kogos kto zajmuje sie naturalnym zdrowiem nie powinno byc zadnym zaskoczeniem nieprawdaz ?:)

Gość do metamorfozy 1
Szanowna Pani Co do dociekliwości to na naszej stronie internetowej www.naturalnezdrowie.bazarek.pl jest podany pełny skład każdej kapsułki :-). W korze kruszyny i szakłaku amerykańskim (amerykańskim odpowiedniku kory kruszyny) są antrazwiązki, wykazujące łagodne działanie przeczyszczające. Ze względu, że w 1 kapsułce znajduje się w sumie 50mg sproszkowanej kory kruszyny (37,50mg) i szakłaku amerykańskiego (12,50mg) – a jednorazowa dawka przeczyszczająca kory kruszyny wynosi 50 – 300 mg preparat ten można przyjmować bez żadnych obaw, co potwierdził Instytut Żywności i Żywienia. Każdy może mieć swoje zdanie, które preparaty są lepsze z USA czy z Unii Europejskiej, jednak preparat TOP LOOK dostępny jest w całej Unii Europejskiej i to od kilku lat. Gdyby był nieskuteczny to by go już dawno nie był w sprzedaży. W dodatku gdy ktoś spróbuje poleca ten preparat innym, bo efekty są widoczne. Jak sama Pani stwierdziła jest to preparat ziołowy, ale jego skład został odpowiednio dobrany by na trzy sposoby wspomóc odchudzanie. Zapraszam Panią do skorzystania z naszej obecnej promocji. Przy zakupie 1 opakowania Top LOOK 48 kaps. otrzyma Pani 1 opakowanie leku Biovision 30 kaps. gratis. Cały taki zestaw kosztuje 40 zł + 12 zł koszt wysyłki :-). BIOVISION 30 kaps. to lek zawierający w swoim składzie największą dawkę ekstraktu z borówki czernicy (80 mg), a ponadto beta karoten (3 mg), witaminę C (60 mg), witaminę B2 (1,5 mg). Ten optymalny skład pomaga w przezwyciężeniu problemów ze wzrokiem spowodowanych przez wolne rodniki, zmęczenie oczu wywołane długotrwałą pracą przy komputerze, oglądaniem telewizji i czytaniem. Działanie: Usuwa zmęczenie oczu, zapobiega ich uszkodzeniom, usprawnia ich funkcje poprzez poprawę jakości widzenia i zdolności adaptacyjne oczu, uszczelnia naczynia kapilarne, usprawnia mikrokrążenie w siatkówce oka, jest stosowany u chorych z zaburzeniami wzroku spowodowanymi przez cukrzycę. Z poważaniem Małgorzata Goryl www.naturalnezdrowie.bazarek.pl Szanowna Pani Co do dociekliwości to na naszej stronie internetowej www.naturalnezdrowie.bazarek.pl jest podany pełny skład każdej kapsułki :-). W korze kruszyny i szakłaku amerykańskim (amerykańskim odpowiedniku kory kruszyny) są antrazwiązki, wykazujące łagodne działanie przeczyszczające. Ze względu, że w 1 kapsułce znajduje się w sumie 50mg sproszkowanej kory kruszyny (37,50mg) i szakłaku amerykańskiego (12,50mg) – a jednorazowa dawka przeczyszczająca kory kruszyny wynosi 50 – 300 mg preparat ten można przyjmować bez żadnych obaw, co potwierdził Instytut Żywności i Żywienia. Każdy może mieć swoje zdanie, które preparaty są lepsze z USA czy z Unii Europejskiej, jednak preparat TOP LOOK dostępny jest w całej Unii Europejskiej i to od kilku lat. Gdyby był nieskuteczny to by go już dawno nie był w sprzedaży. W dodatku gdy ktoś spróbuje poleca ten preparat innym, bo efekty są widoczne. Jak sama Pani stwierdziła jest to preparat ziołowy, ale jego skład został odpowiednio dobrany by na trzy sposoby wspomóc odchudzanie. Zapraszam Panią do skorzystania z naszej obecnej promocji. Przy zakupie 1 opakowania Top LOOK 48 kaps. otrzyma Pani 1 opakowanie leku Biovision gratis. Cały taki zestaw kosztuje 40 zł + 12 zł koszt wysyłki :-). BIOVISION 30 kaps. to lek zawierający w swoim składzie największą dawkę ekstraktu z borówki czernicy (80 mg), a ponadto beta karoten (3 mg), witaminę C (60 mg), witaminę B2 (1,5 mg). Ten optymalny skład pomaga w przezwyciężeniu problemów ze wzrokiem spowodowanych przez wolne rodniki, zmęczenie oczu wywołane długotrwałą pracą przy komputerze, oglądaniem telewizji i czytaniem. Działanie: Usuwa zmęczenie oczu, zapobiega ich uszkodzeniom, usprawnia ich funkcje poprzez poprawę jakości widzenia i zdolności adaptacyjne oczu, uszczelnia naczynia kapilarne, usprawnia mikrokrążenie w siatkówce oka, jest stosowany u chorych z zaburzeniami wzroku spowodowanymi przez cukrzycę. Z poważaniem Małgorzata Goryl www.naturalnezdrowie.bazarek.pl naturalnezdrowie@interia.pl Szanowna Pani Co do dociekliwości to na naszej stronie internetowej www.naturalnezdrowie.bazarek.pl jest podany pełny skład każdej kapsułki :-). W korze kruszyny i szakłaku amerykańskim (amerykańskim odpowiedniku kory kruszyny) są antrazwiązki, wykazujące łagodne działanie przeczyszczające. Ze względu, że w 1 kapsułce znajduje się w sumie 50mg sproszkowanej kory kruszyny (37,50mg) i szakłaku amerykańskiego (12,50mg) – a jednorazowa dawka przeczyszczająca kory kruszyny wynosi 50 – 300 mg preparat ten można przyjmować bez żadnych obaw, co potwierdził Instytut Żywności i Żywienia. Każdy może mieć swoje zdanie, które preparaty są lepsze z USA czy z Unii Europejskiej, jednak preparat TOP LOOK dostępny jest w całej Unii Europejskiej i to od kilku lat. Gdyby był nieskuteczny to by go już dawno nie był w sprzedaży. W dodatku gdy ktoś spróbuje poleca ten preparat innym, bo efekty są widoczne. Jak sama Pani stwierdziła jest to preparat ziołowy, ale jego skład został odpowiednio dobrany by na trzy sposoby wspomóc odchudzanie. Zapraszam Panią do skorzystania z naszej obecnej promocji. Przy zakupie 1 opakowania Top LOOK 48 kaps. otrzyma Pani 1 opakowanie leku Biovision gratis. Cały taki zestaw kosztuje 40 zł + 12 zł koszt wysyłki :-). BIOVISION 30 kaps. to lek zawierający w swoim składzie największą dawkę ekstraktu z borówki czernicy (80 mg), a ponadto beta karoten (3 mg), witaminę C (60 mg), witaminę B2 (1,5 mg). Ten optymalny skład pomaga w przezwyciężeniu problemów ze wzrokiem spowodowanych przez wolne rodniki, zmęczenie oczu wywołane długotrwałą pracą przy komputerze, oglądaniem telewizji i czytaniem. Działanie: Usuwa zmęczenie oczu, zapobiega ich uszkodzeniom, usprawnia ich funkcje poprzez poprawę jakości widzenia i zdolności adaptacyjne oczu, uszczelnia naczynia kapilarne, usprawnia mikrokrążenie w siatkówce oka, jest stosowany u chorych z zaburzeniami wzroku spowodowanymi przez cukrzycę. Z poważaniem Małgorzata Goryl www.naturalnezdrowie.bazarek.pl naturalnezdrowie@interia.pl

Gość metamorfozy1
Ja nie twierdze nigdzie ze leki amerykanskie sa lepsze :-) Napisalam o calkowitym zakazie uzywania jednego ze skladnikow,zakazie spowodowanym potwierdzona klinicznie szkodliwoscia. Wydawalo mi sie ze w zupelnie jasny i czytelny sposob wyrazam swoje zdanie :))))))))))))))) "TOP LOOK dostępny jest w całej Unii Europejskiej i to od kilku lat. Gdyby był nieskuteczny to by go już dawno nie był w sprzedaży" Och jak ja lubie takie dowody skutecznosci :-))))))))))))))))))) Przeciez caly przemysl dietetyczny opiera sie robieniu grubym ludziom wody z mozgu,zeby sklepy mialy na czym zarabiac :-))))))) Wystarczy wrzucic kilka artykulow do pisemek dla gospodyn domowych i zyski ida w miliony i nie ma znaczenia ze reklamuje sie "sproszkowana kore marchewki ktora chinczycy od tysiecy lat wykorzystuja do odchudzania " Boshe moj, przeciez to sa podstawy manipulowania ludzmi w reklamie, Pani bedaca przedstawicielem sklepu internetowego powinna to wiedziec :-) Jesli nie to chyba pora poczytac o reklamie,a szczegolnie o reklamie i internecie :-) Szaszlak amerykanski nie jest amerykanskim odpowiednikiem kory kruszyny, jest bardzo silnym srodkiem ktory potrafi uszkodzil uklad pokarmowy !!!! Rosliny nie maja narodowosci , maja sklady chemiczne i dzialaja w okreslony sposob na cialo ludzkie. Jesli nie potrafi Pani na podstawie przeprowadzonych klinicznie badan wykazac ze wbrew temu co twierdza amerykanscy lekarze szaszlak amerykanski nie jest szkodliwy, to niestety ale nie ma Pani zadnych argumentow i dalsza dyskusje na ten temat uwazam za strate czasu. W ramach promocji mam sobie zniszczyc uklad pokarmowy i za to dostane wyciag z Borowki ? Jak szlachetnie :-))))))))) Jak juz napisalam wczesniej znam wartosc swoich pieniedzy i swojego zdrowia. Moge w ciagu 2 minut podac leki ktore maja wieksza zawartosc ekstraktu borowki :))))) Mysle ze na tym skonczymy ta urokliwa wymiane zdan ;) Zeby efektywnie sprzedawac w internecie trzeba czegos wiecej niz otworzenia strony www :)))) Ale zeby to wiedziec wystarczy wejsc na google i poznac podstawy psychologii netu,reklam w internecie i innych pokrewnych acz rownie interesujacych dziedzin . Nie wspominam juz o takich niuansach jak znajomosc potocznego slownictwa zwiazanego z grupa docelowa i umiejetnosc odpowiedniej budowy zdan jesli chcemy udawac kogos z innego przedzialu wiekowego :))))))) Ale to sa szczegoly prawda ?:) Pozdrawiam .

Gość do metamorfozy 1
Twierdzenie, że „szaszlak amerykanski jest amerykańskim odpowiednikiem kory kruszyny” zaczerpnęłam z opinii Instytutu Żywności i żywienia, którą to opinie, oraz GIS już pewien czas temu chętnie każdej zainteresowanej osobie z przyjemnością bym przesłała. Niestety nikt, w także Pani (podobno „Dociekliwość” to Pani drugie imię ;-)) nie był nimi zainteresowany. Przypuszczam, że nie uznaje Pani tych 2 instytucji i stąd wynika Pani brak zainteresowania. Dziękuję za rady, być może skorzystam. Chętnie bym również Pani udzieliła pewnych rad i wskazówek, ale osoby, które mają wyrobione swoje zdanie na wszelaki temat i wiedzą wszystko, nie zmieniają już zdania :-). Czyż nie? Pozdrawiam Małgorzata Goryl www.naturalnezdrowie.bazarek.pl naturalnezdrowie@interia.pl .

Gość wcibska
Mam pytanie do metamorfozy, niby skąd wzięłaś informacje, że szakłak amerykański (Cascara Sagrada) jest od 2002 roku zabroniony w sprzedaży w preparatach bez recepty? Nigdzie nie znalazłam takiej informacji, a z ciekawości poszukałam dodatkowo preparatów z cascara sagrada dostępnych na rynku amerykańskim i jest ich bardzo dużo, a dawki sięgają nawet 850mg, przykład poniżej: http://www.health-pages.com/cc/ Co z tego wynika, że twierdzenie, iż 12,50mg szakłaka spowoduje problemy żołądkowe jest bzdurne, to tak jakby powiedzieć, że stosowanie senesu uszkadza układ pokarmowy. Wszystko zależy od tego w jakich dawkach stosuje się dane zioło czy lek. Taka dawka jest nieszkodliwa i w tym preparacie ma zastosowanie jako lekki środek przeczyszczający. PS. Skończyłam właśnie kurację tym preparatem i jestem bardzo zadowolona, bo w ciągu 2 tygodni schudłam 4 kg i zauważyłam, że kapsułki działają tak jak mają. Zastanawiam się czy nie powtórzyć jeszcze kuracji i chyba tak zrobię :-).