Gość Oli18 Napisano Grudzień 23, 2011 ja ciągle wykonuję ćwiczenia z tamtej strony ,którą podałam i muszę przyznać ,że naprawdę widać efekty!!!!! dziękuję osobie która udostępniła te ćwiczenia bo wykonywane systematyczne naprawdę pomagają ;) Moja twarz nabrała bardziej owalnego kształtu, policzki lekko się uniosły i uwydatniły cudo!!! szkoda tylko że trochę to trwało ale efekt jest i to za darmochę i to się liczy :D i nie musiałam wcale zrzucać wagi jak niektórzy radzą!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wierszokletka 0 Napisano Grudzień 27, 2011 Jako dziewczyna zamartwiałam się pyzatą twarzą uważając to za moją wadę. Dziś jestem panią w średnim wieku i wyglądam 15 lat młodziej od moich rówieśniczek. To jest wielki atut kobiecej urody:). Możecie zrobić sobie symulację, jak będziecie wyglądać za np. 30 lat z twarzą obecną i odchudzoną. I wszystko na ten temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xyzLaura Napisano Listopad 12, 2013 Dziewczyny, moze watek nie jest najnowszy,ale chetnie sie wypowiem ;) mam 18 lat i moja pulchna buźka była kompleksem przez długi długi czas. Pamiętam, jak wchodzłam na fora i czytałam, jak mogę ją wyszczuplić- teraz się z tego śmieje,jak moglam być taka głupiutka. Co gorsza wierzyłam w teksty typu ''z okrągłą buzią nie znajde chłopaka '' i sama się nakręcałam.. Minął rok,zapomniałam o swoim kompleksie, a co więcej, zdążyłam poznać chłopaka, który uwielbia moje policzki i śmieje się z nich razem ze mną :) Dodam tylko, że jest przystojny i nie jedna koleżanka mi zazdrości takiego faceta! Dziewczyny, nie przejmujcie się! Znajdzie sie taka osoba,ktora bedzie uwielbiala Wasze pyzate buzie :) PS. W gimnazjum też kumpele smialy sie z moich polików, a mimo to podobałam się wielu chłopakom :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 18, 2014 kto chce naprawdę schudnąć niech poczyta tego bloga http://rayanastasio.tumblr.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach