Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Biedna.

Które miasto jest najohydniejsze?

Polecane posty

Gość yuytur68u56
BYDGOSZCZ szaro smutno depresyjnie! nie ma tu nic w niedziele mozna isc na spacer jedynie do centrum handlowego

Gość odeska
A mnie się Warszawa podoba, co powinno być raczej dziwne, bo jestem z Poznania, czyli jakby z konkurencji:) Nie znam dobrze Warszawy ale byłam tam niedawno na tygodniowym szkoleniu - starówka bardzo mi się podobała, oczywiście łazienki i wilanów też, jedyne co to pałac kultury jest rzeczywiście ohydny. I w hotelu super mieszkaliśmy - w Mercure w centrum Warszawy. A jedzenie jakie pyszne było...

Gość elblążanka
Elbląg bez wyrazu!!! co ty pierdzielisz- przy brudnym, brzydkim,ponurym Gdańsku to prawie NY

Gość czlowieksukcesu
a ja uwazam ze Jarosław to piekne miasto, mieszkam tu i nigdy nie wyjade, ten rynek, piekne zabytki zakocha sie kazdy kto tu kiedys byl ...

Gość sdfhab
mi w Jaroslawiu podoba sie tylko ryneczek, taki kolorowy :)

Gość piła ...
piła-smierdzi i obskurna

Gość o Jaroslawiu...
ktos pisal ,ze to najbrzydsze miasto!!!!!!! nieprawda!!!! cudowne,piekne,malutkie...ale uwierz,ze po wyjezdzie z niego teskinisz! Mieszkam teraz poza granicami panstwa,ale tak bardzo pragne wrocic na to podkarpacie :) Uwierz...doceniasz cos jak to stracisz!

Ja bym głosowała tez na Bytom - i w ogóle Górny Sląsk - bieda z nędzą, totalne zaniedbanie i ten smród.... Jechałam pociągiem nie raz przez Polskę i w tych okolicach nie da się oddychac. Naprawdę szkoda, bo mogłoby byc tam ładnie... Bydgosz też jest straszna. I nie lubię Warszawy - może nie jest od razu najohydniejsza, ale za dużo molochów, ten obleśny Pałac Kultury i cała komunistyczna zabudowa, za duże odległości wszędzie i brak sensownego planowania.... Nawet Zamek mi się nie podoba

Gość fuckfcuk
wiele po Polsce nie bywalem ale jesli chodzi o Katowice to jak dla mnie tragedia. Jestem z Gdanska ale jek wysiadlem w centrum Katowic to oczom nie wierzylem, ani jednego prostego chodnika dziura na dziurze syf brud smrod. najgorszy slams w Gdansku tak nie wyglada a tu przeciez mowa o centrum miasta wojewodzkiego..az boje sie pomyslec jak wyglada Bytom haha..

Gość radomianka zurodzenia
a ja tam jestem z radomia ostatnio nam miasto pieknieje i to jak!

Gość papaya25852
ohydne sa katowice :O niestety musze tam studiowac:O

A muszą być polskie miasta? Bo ja np. bardzo źle wspominam Kronsztad pod Petersburgiem. Była baza marynarki radzieckiej (to było miasto zamknięte). Dzisiaj jest prawdziwym widmem, w którym śmierdzi ropą. Miasto wygląda strasznie, a ludzie chyba jeszcze nie wiedzą, że ZSRR już nie istnieje. Przerażające.

Gość Łódź jest paskudna
:o

Gość Lódź oraz cały Górny Śląsk
wydają się szare,ponure,depresyjne,smutne,brudne i brzydkie:(Bardzo za to podoba mi się Wrocław i Kraków oraz Poznań.

Gość Warszawa też nie zachwyca

Gość większości polskich miast
i miasteczek lub wiosek przydalby się solidny remont i odnowienie:oAle najbardziej to chyba Łodzi...

Gość obieżyświatek
Ruda Śląska - koszmar

Gość bytomiankaaaaa
Bytom jest ładnym miastem! Zaniedbanym ale ładnym! Sprawdźcie: inobytom.pl galeria zdjęć - mój bytom!!!