Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola129

Zabavki FISHER-PRICE

Polecane posty

Gość ola129

hej czy mógłby mi ktoś przybliżyć jakość zabawek FISHER-PRICE i czy warto kupić je dziecku

Gość zadowolona mama
ja jestem zadowolona z tych zabawek mimo ze cena jest wysoka niemniej jednak warto je kupic dla swojego maleństwa ja kupiłam swojemu synkowi leżaczek F-P i naprawde nie żałuję. Lezaczek posiada: 3 kolysanki oraz 3 dzwieki wodne oraz regulacje dzwieku. maluch moze samo wlaczyc rozne opcje poruszajac zawieszonymi na panelu zabaweczkami. Panel z zabawkami jest zdejmowany. Akwarium jest podswietlane. Dziecko moze obserwowac plywajace w nim rybki. Dzieki wibracjom dziecko uspokaja sie. Jest to bardzo przydatne, gdy dziecko ma kolki albo nie chce zasnac. cena to ok 300zł ale przez pare miesięcy napewno będziemy go używać, a potem może dla następnego dzieciaczka będzie ;)

Gość adulka55
moja Anulka ma huśtawke DELUXE TAKE ALONG SWING, uwielbia ją naprawde polecam mamom można podczas huśtania maleństwa zająć sie naprzykład robieniem obiadu i byc spokojnym o maleństwo mała nie płacze i nie nudzi sie, a często mi usypia na niej

Gość magda M
ja w większości kupuje tylko zabawki Fisher - Price moje dziecko zasługuje na najlepsze zabawki, przynajmniej jestem spokojna ze sobie krzywdy nie zrobi podczas zabawy gorąco polecam

Gość warto
WARTO, WARTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość pieniazki
jak sie ma pieniążki to warto zainwestować w te zabawki , polecam

Ja kupilam dla mojego, jeszcze nie narodzonego dziecka, karuzele przyczepiana do lozeczka- 4 rozne melodie, odglosy szumu drzew i ulicy, do tego swiatelko rzucajace cienie na sufit-mysle ze dziecku sie spodoba, poki co ja uwazam ze to najladniejsza karuzela jaka znalazlam.cena dosc wysoka ale estetycznie wykonane.zabawki mozna prac. polecam takze lezaczki z fisher price, ja kupilam :\"kick and play\", polecam =rozwija umiejetnosci ruchowe dziecka, kazdy kopniaczek maluszka w siedzonko to inny dzwiek, a nad glowka mozna zawiesic kilka ciekawych zabawak, takze lusterko i gryzaczki.

ja kupiłam mojemu chrześniakowi, kuzynka jest strasznie zadowolona, fakt cena jest duża ale zamiast szukać drogoch sklepach można kupić taniej na Allegro, jak kupiam i nie żałuję, nawet moge polecić panią co je sprzedaje, Pani Ania bardzo sympatyczna ja sie na niej nie zawiodłam http://aukcja.onet.pl/show_user_auctions.php?uid=2160137 Pozdrowienia

Gość ola129
dzieki dziewczyny

Gość ola129
dzieki dziewczyny

Gość no co ty
to zabawki , bezpieczne i jakosciowo pierwszorzedne nie do zdarcia my sporo mielismy z allegro, ale najczesciej szukalismy z odbiorem osobistym (koszty wysylki i mozna spr) ale te wysylane tez byly bardzo ok

Gość mamamagda.s
fajne zabawki ale problem mam z geotraxem chcialam skompletowac synowi ale nigdzie nie moge kupic zestawow dodatkowych :-((((((((

Są super wytrzymałe. Ja mam zestaw instrumentów muzycznych grających i naprawdę bardzo go polecam. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.