Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FUNIA 33

Zakładanie wkładki -ból - jak temu zaradzić ???

Polecane posty

Gość FUNIA 33

Czy jest możliwe by lekarz założył wkładkę bezboleśnie ??? Osobiscie zasłabłam z bólu przy zakładaniu . Czytałam też , że wiele kobiet przechodzi katusze .

Gość kret
Kwestia bolu przy zakladnaniu jest jedna z najwazniejszych przyczyn z powodu ktorych niemoge sie na wkladke zdecydowac. Nalezedo osob ktore u dentysty prosza o znieczulenie nawet przy zdejmowaniu kamienia z zebow wiec jak sobie pomysle o zakladaniu wkladki "na zywca" to robi mi sie slabo. Podobno mozna spotkac lekarzy, ktorzy zakladaja wkladke w znieczuleniu ogolnym - zastrzyk i na kilka minut odplywa sie w nibyt, po czym sie budzisz i nic nie pamietasz - chyab tylko w takim wypadku zdecydowalabym sie na zalozenie... Ale na razie nie znalalzlam takiego lekarza, dominuej albo zakladanie na pyralgine albo ewentualnie znieczulenei miejscowe - popsikanie aerozolem szyjki macicy...

Gość lelka
zależy jaki model chcesz sobie założyć mam multiload jakieś irlandzkie, bolało tak że gwiadzy widziałam, ale lekarz mówił że gdybym dostała omega M to wchodzi gładko i bezboleśnie, dowiedz sie co to jest i jak założy a w gabinecie prywatnym możesz chcieć znieczulenie