Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kate18

Jak modelki dbają o urodę?

Polecane posty

Gość diggaa
Ania Jagodzińska, widziałam na jej domowej stronie zdjecia bez makijażu - snaphoty heh takie fajne dziewczątko. Tu link gdzie możecie pooglądac foty większości modelek. www.supermodels.nl http://supermodels.nl/annajagodzinska/

Gość amelia_17
Mi sie wogle nie podobaly finalistki Elite /model Look.Wszystkie jakos tak dziwnie chodzily i wogle nie byly nadzwyczajne.W dodatku ich wymiary miały wiele do życzenia ,jedna miala nawet 65 w pasie.Co do zwyciężczyni to wydaje mi sie że bardzo pomogly jej dluuugie wlosy,bez nich nie wiem czy by tak daleko zaszla.A co wy o tym sądzicie?

Dla mnie w zasadzie to one tez nie były rewelacyjne, ale musze przyznać że były ładne, co do włosów to pomyślałam sobie dokładnie to samo, ale nie bedzmy zbyt krytyczne - miały niezły wygląd no i pewnie dobre wymiary (ja nie znam ich wymiarow, ale tak przypuszczam)

Gość Meggan
Jak zobaczyłam Anne Jagodzinska bez makijażu to sie naprawdę zdziwiłam! Wygląda jak normalna dziewczyna nic nadzywyczajnego! A w makijazu to ma takie pełne usta, ładne kości policzkowe... naprawde makijaz i fryzura tak wiele zmieniaja ze szok!

Gość podajcie linka
do zdjęcia Anny Jagodzinskiej bez makijażu.Z góry thx.

Gość ofca
musisz wejsc na strone www.annajagodzinska.com i poszukac w gaalerii

Gość Meggan
hej dziewczeta! Polecam ciekawy artykuł o modelce Ewie Witkowskiej :) http://polki.wp.pl/kat,1687,wid,292784,wiadomosc.html?ticaid=1

Gość ofca
www.modeling.pl strona o modelingu. jest juz dosc stara ale nie wszytskie dzialy ma wykonczone. mozna na niej jednak znalesc kilka ciekawych informacji np o castingach ;)

Gość mam pytanko
dizewczyny ,no to skoro ja mam 166 cm wrostu i juz o byciu modelka nawet nie mysle ale fotomodeling to nadal moje marzenie.. no to pwiedzcie mnie jakie musze miec max,].wymiary jak narazie 92-62-92, musze schudnac ale nie wiem ile MUSZE :p

Gość Meggan
Na fotomodelkę nie musisz chudnąć :) Masz proporcjonalna budowe ciała i duzy biust co jest zaleta przy pracy fotomodelki. Poszukaj odpowiedniej agencji fotomodelek i przeslij i m swoje fotki Powodzenia :)

Gość Karoll
Głosował ktoś wogóle?

Gość ZGRABNA CHUDZINKA
Nie jedza

Gość diggaa
SPP to dobra agencja, mają sporo dziewczyn na kontraktach za granicą, profesjonalne portfolia, dobrą promocje no i wysokie wymagania (wystarczy poczytac na stronie) ale przynajmniej stawiają kawe na ławe, nie robią złudnej nadzieji. O mały włos a moja kolezanka by u nich pracowała( Dziewczyna max szczupła 174cm waga poniżej 50 twarz interesujaca a oni i tak krecili że pospolita że ledwo 174 itp itd to sobie dała spokój) ale teraz jest w jakiejś warszawskiej agencji.

Gość kate18
SPP to dobra agencja.

Gość Keliss
Jest tex taka agencja jak Energy models www.energymodels.pl Muze przyznac ze wyglada niezle :) Modelki tez sa ladne i wymiarowe, prosze o wypowiedzi na temat tej agencji, moze ktoras z was ja zna?

Gość Amelia_17
Pierwszy raz slysze o tej agencji i pierwszy raz widze jej stronke i musze przyznac że jestem mile zaskoczona o poziomie tej agencji.Zdjecia są profesjonalne,modelki ciekawe i współpraca z zagranica .hm...ciekawe czy to co tam piszą to prawda

Gość ofca
interesujaca agencja. rowniez slysze o niej pierwszy raz... a skoro z krakowa to u mnie dodatkowego plusa

No kurcze! Zadzwonili do mnie z tego SPP. Ja to mam takie szczescie, wszedzie prawie mnie zapraszaja a potem nitki z tego! Daleko mi do wroclawia..

Gość Meggan
No Isabelle masz w sobie " to coś" co ich przyciaga :) moze jeste bardzo fotogeniczna? Ja musze sie pochwalić że umówiłam sie na sesję zdjeciowa :D A czemu dziewcznyny nie piszecie co tam u was? Jakies interesujace zdarzenia, informacje, castingi...??

Gość diggaa
Heh ciepło oj bardzo ciepło przez te upały :)

Gość cllaudia
Czesc wam, pierwszy raz wchodze na ten topic i prosze o obiektywna rade. Jestem bardzo wysoka-184cm, mam dosyc duzy biust, noi nie jestem jakas strasznie szczupla, bo waze 60 kg, przy moim wzrocei to moze nie tak duzo, ale nie tez ekstermalnie malo, jak tu czytam. wiele osob zacheca mnie od dawna ze wzgledu na wzrost i figure( mma 18lat) do sprobowania sil w modellingu. ja podchodze do tego z rezewa bo moim zdaniem nie mma szans, nie jestem chyba jakas barzdo ladna, np mma brzydki nos ktory troche szpeci, noi cera tez nie jest powalajaca, bo ajk to w mlodym wieku zdarza sie tradzik. jak juz pisalma, nie jestem tez wieszakiem, tylko kobietka z biustem:)Tym barzdiej ze w Polsce wymagania w agencjach sa barzdo wygorowane. Tak pisze tylko, zeby sie upewnic ze dobrze zrozbilam nie wchodzac do tej zabawy.hmm za kilka miesiecy przeprowadzam sie do wawy...

Gość do claudii
Moim zadniem jeśli masz ochotę spróbować swoich sił, udowodnić sobie cos, przeżyc przygode, albo zarobic troche kasy to powinnaś sprówać :) Nie chcem Cie namawiać, bo musisz sama sie nad tym zastanowić czy chcesz być modelka. Twój bardzo wysoki wzrost jest twoim atutem a jesli pozostałe wymiary masz w granicach wymogów to napewno masz duże szanse na taką pracę.

Gość diggaa
184 nie wiem czy to nie za dużo jak na modelke-zależy chyba od agencji. Skoro przeprowadzasz sie do wawy to zawsze możesz spróbować bo tam sie skupia prawie cały modeling w polsce ale czy warto wpadać w błędne koło pogoni za "idealną" czytać bardzo chudą sylwetką skoro jak piszesz masz kobieca czyli normalna figure.

Gość do claudii
tym bardziej ze bedziesz miezkac w Wawie a to jest miasto pełne mozliwości :)

Gość Meggan
Dziewczyny mam do wa poważne pytanie. Czy chciałyscie być modelkami czy po prostu tak sobie zaszlycie na jakis casting i juz? A może znajomi was namawiali? Bo ja mam problem... sama niewiem czy tego chce. Wiadomo jesstem wysoka i zgrabna wiec znajomi mowia ze sie nadaje i ze powinnam sprobowac... bylam zaprazana na castingi, moge miec darmowe portfolio bo spodobalam sie pewnemu fotografowi... ale ja niewiem czy dam radek, z reguly jestem troche niesmiala, niewiem czy umialabym sobie z tym wszystkim poradzic. Troche sie boje tego calego "wielkiego" świata Co o tym sadzicie? Mialyscie podobne mysli?

Gość cllaudia
Coz ja jestem przekonana ze mam dobra figure, ale nie ma ladnej twarzy, bez makijazu nie wygldam zbyt dobrze. dalego powatpiewam w ewntualny nawet skromny sukces, bo czasami czuje sie po prostu brzydko, a przeciez to zwyczajne zaprzeczenie modelki..

Gość do Claudii
Nawet nie zdajesz sobie sprawy jak niektore modelki krytycznie na siebie patrza! Oczywiscie sa tez takie zadufane w sobie ze tylko widza czubek swojego nosa! Ja jestem zwykla dziewczyna, ktora od jakiegos czasu zajmuje sie modelingiem. Nie uwazam siebie za zadne cudo i czesto jetem nie zadowolona ze swojego wygladu. Tradzik rzecz naturalna w mlodym wieku nawet u modelek -rada- dobry makijaz wizazyski i do sesji :) nie martw sie na zapas. Jesli masz ochote sprowac sie w tym "pobawic" to uwierz w siebie i zwitaj do dobrych agencji.