Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tinker Bell

Termin na pazdziernik 2005

Polecane posty

a u nas dzis nie lalo i nie grzmialo,rano bylo pochmurnie a potem wyjrzalo sloneczko i bylo przyjemnie:) niewiem czy jutro bede miala czas tak wiec : Z okazji ukonczenia Pierwszego Roku zycie dla Natalki i Olka Wszystkiego Naj....pysznego torcika,duzo prezencikow i samych pogodnych dni🌻 My jutro wielkie sprzatanie bo w sobote mamy swoje swieto:)Nauczylam Bartka dmuchac swieczke,ale robi to tak delikatnie,ze plomyczek sie pewnie nie zachwieje:)

Ania u nas też dzis pogoda niebardzo.Kupiliśmy dziś buty, firma Bartek i kosztowały 99zł.Strasznie dużo. Mnie to nic w dzidzi nie wkurza tylko meczy mnie nocne wstawanie. Całą resztę jestem w stanie przeżyć. Idę kąpać Stefcia i może później wpadnę.

thefly ja czytam obecnie książkę \"dotyk zła\" Alex Kava - jest to thirller psychologiczny, mnie się podoba !!! super !!! Trzyma w napięciu i dalej chce się czytać ! co mnie doprowadza do szewskiej pasji - przebieranie pieluchy - koszmar !!!!1 Rozbieram go , wycieram pupę , potem pozwalam mu poskakać i znowu go kładę i wtedy zaczyna się jazda. podkładam pieluszke, zazwyczaj wkładam palec w maść do pupy a moje dziecko leży już na brzuszku !!! -ubieranie na dwór !!! nie wyobrażam sobie zimy !!! -to że nadal bije nas po buziach pomimo że mówimy że robi źle , chociaż już mu się to zdarza rzadziej -czasami uspianie w ciągu dnia, jestem chyba jedyną mamą która go usypia na rękach !!! (a w czasie urlopu miałam to zmienić no i ... od poniedziału idę do pracy) - śpi odkryty !!! i mogę robić co chcę, i przykrywać ile razy chcę zaraz się odkryje to chyba tyle !!!

najpierw donoszę, że paskudny dokument, który spędza mi sen z powiek, dosłownie, bo nie sypiam za wiele ostatnio, jest praktycznie ukończony i zostały tylko mniejsze bzdety do napisania:) co oznacza, że może częściej coś skrobnę tutaj:) Dla Olka i Natalii - wszystkiego najlepszego!!! 🌻 zdrówka, samych przyjemnych chwil:) Jak tak Was czytam, to jakbym samą siebie widziała. To co mnie wkurza to też usypianie całymi godzinami wieczorem przy cycu, ubieranie i o zgrozo! przebieranie pieluchy - opisywać nie ma co to prawie tak jak u was:) do tego dochodzi niejedzenie \"normalnych\" pokarmów, chcoiaz od niedzieli próbuje niektórych rzeczy - to sukces. Wstawanie w nocy mnie wkurza czasami, tylko wtedy jak przegina, a spi z nami od mniej wiecej 2 wiec dostaje cyca i spi nadal, jestem dzieki temu mniej zmeczona, ale boli mnie kregoslup, bo mamy mało miejsca:( No i szału dostaję jak wiesza się po mnie wyjąc momentami (rzadko płacze) i nie mogę nic zrobić, a to zdarza mu się wybitnie często ostatnio. Agus byłam w bibliotece i tez polecono mi książkę tej autorki: \"Fałszywy krok\" jak przeczytam, to Ci napiszę czy warto:) Polecam autorów dla lubiących sensacje i kryminał w jednym: Mary Higgins Clark, Robin Cook, Jonathan Kellerman, Patricia Cornwell. Wypożyczyłam sobie też dla relaksu po trudach pracy dokumentacyjnej kilka kryminałów Agathy Christie:) a teraz lecę się wyprysznicować i biorę się za jeden z nich:) praca zostanie na jutro:) a w zasadzie czwartki i piatki, to dla mnie teraz weekedn, bo od soboty do srody pracuje :) pozdrawiam

❤️ Natalko i Olku ❤️ 🌻 Wszystkiego najlepszego, najsłodszego, najpiekniejszego dla naszych dzisiejszych małych jubilatów :) Pyyysznego torcika i mnóstwa pięknych, kolorowych zabawek. Cudownego dzieciństwa wam życzymy 🌻 Kamiś i Eli

Gość ania30x
Eli bardzo dziękuję że jako pierwsza złożyłaś życzenia Natalce w dniu dzisiejszym. Alessandro najserdeczniejsze życzenia: dużo zdrówka,radości,uśmiechu na ślicznej buźce,pięknych prezentówi wszystkiego co tylko się może małemu chłopczykowi śnić. Unas dzisiaj wielki kocioł,bo jutro robimy imprezkę,tak najblizszą rodziną 12 osób,ale szykowania i tak co niemiara. Wybaczcie ze nic więcej nie napiszę ale mam jeszcze dużo do zrobienia. Pa,miłego dnia zyczę.

Gość celebre 23
my tez dołączamy sie do zyczeń, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!! tak się zastanawiam kto jeszcze karmi, dota tylko chyba no i Ewunia chyba też karmiła. a co mnie wkurza...hmmmmmm wieczorne usypianie bo w dzien kłade ja w naszym łóżku i bez lulania uśnie a wieczor\mi to tak kołyszemy nasze wiklinowe łóżeczko że już się nie raz popsuło i terzeba było kółka nowe kupić.a i wogole jestem na siebie zła że nie nauczyłam dziecko od małego spania w swoim łóżeczku!!!!!!!!!tylko w tej wiklince z baldahimem u nas w pokoju wrrrrr ubieranie i zmiana pieluchy u nas okey, nie lezy jak kłoda bez ruchu ale daje jej zawsze cos do zabawy i leży, już się nauczyła rączki wyciągać do ubierania rękawków i jak ma coś w rączce to przekłada sobie do drugiej bo wie że teraz trzeba rękawek ubrać.

Gość celebre 23
a odnośnie zimy to kupujecie śpiworki z owczej wełny lub polarowe do wózków bo ja na allegro znalazłam z owczej wełny za prawie 100 zł i chyba zamówie

🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ Najserdeczniejsze życzenia dla Natalci i Olusia.Dużo zdrówka bo to najważniejsze, pysznego torta i beztroskich dni życzy tygrysicaaa i Stefcio. 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️

Ania życzę udanej imprezki:) Celebre ja jeszcze karmię i zanosi się na to że będe karmić jeszcze jakieś pół roku.Ja chyba nie będe kupować śpiworka.Zaimwestuje w ciepły kombinezon i kocyk mi starszy.

I jeszcze raz ja. Jade dziś ze Stefankiem na akademie zdrowego rozwoju pampers.Napisze Wam wieczorkiem jak było.

Najserdeczniejsze życzenia dla Natalki i Olka i oczywiście dla ich dzielnych mam, bo bez nich by nie było tego święta i dla wszystkich dzieciaczków którym wcześniej nie złożyłam życzeń bo niestety mam teraz dużo zajęć. (ale czytam Was prawie codziennie) Pa

🌻 dla rocznej już Natalki małej kobietki i Olka kawalera przesyłamy najserdeczniejsze życzenia - cudownego dzieciństwa , żebyście spotykali wspaniałych przyjaznych ludzi na swej drodze i żeby choróbska was omijały szerokim łukiem :D Wszystkiego naj 🌻

a no i udanych urodzinek !!! Mnóstwa prezentów !!!! ja tez nie kupuję śpiwora do wózka tylko kombinezon a coś z tym poleceniemmi książek słaby odzew, czyżbyscie nie czytały w ogóle ;) a ty Dota pewnie ten okropny dokument na ukończeniu to awans ?? ja na bieżąco w temacie bo moja mama właśnie robi dyplomowanego

Gość ania30x
Tygrysica,Megji,Dota,Celebre,Eli bardzo jest nam miło ze o nas pamietacie,dziekujemy za wszystkie mile slowa i zyczenia. Zajrzałam tak z ciekawości,czy sa jeszcze jakies zyczenia-ale jestem no nie?Uciekam dalej do pracy-hej.

Gość ania30x
I Thefly dziękujemy. Celebre ja tez jeszcze karmię.

🌼❤️🌼❤️🌼❤️ Ja rowniez przylanczam sie do zyczen dla Natalki i Olka. Wszyskieg naj super prezetow i duzo radosci:)). ❤️🌼❤️🌼❤️🌼❤️

A Jutro urodzinki u nas obchodzą : Bartuś Flowers i Ewcia 26 :) Teraz codziennie jakas biba będzie ;) Oglądam na kompie super serial \"prison break\". Tak mnie wciągnęło, że wszystkie odcinki po kolei oglądam. Gdybyscie miały dostęp do serialu albo jak kiedyś go puszczą u nas to polecam!

🌻 Jeszcze raz zyczenia dla Natalki i Olka,zdrowka,udanego dziecinstwa,spelnienia marzen,mnostwa prezentow zyczy Flowers i Bartus🌻 my jutro tez biba,najblizsza rodzinka okolo13osob,placuszki juz gotowe,a rano odbieramy torcik:)ciekawe co maly wybierze,ksiazeczke,medalik,pieniazek czy kielicha....ale tych kielichow juz tyle pije,ze lepiej jakby tego nie ruszyl:)

❤️❤️❤️ Życzenia dla Natalki i Alessandro !!! Kolorowych snów... Usmiechu od ucha do ucha... Pięknych bajek na dobranoc... Własnego pieska i kotka... Co dzień nowych przygód... Butów siedmiomilowych... Gwiazdki z nieba... Wspaniałych przyjaciół... I wesołej rodzinki... życzy Agus i Sebek

Uwielbiam patrzec jak ten mój aniołek tak słodko śpi .... Chyba nikogo sie tak nie kocha jak własnego dziecka... Muszę się pochwalic ze u nas nie ma zadnych problemów z usypianiem. Żadnego marudzenia czy płaczu, 5 minut i mały grzecznie zasypia. zawsze :)

🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 Natalko wszystkiego najlepszego w dniu Twoich urodzin. Zyczymy Ci beztroskiego i kolorowego dziecinstwa, duzo zdrowka i zawsze usmiechu na twarzy! Olek z mama i tata 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 Dziekuje wszystkim za zyczenia. Byla wielka festa w parku. Jutro kolejna, ale juz w domu dla tych ktorzy nie mogli byc dzis. A w niedziele dla tych ktorzy pracuja i w piatek i w sobote. A w poniedzialek rano lecimy do Polski. Olek rano obudzil sie z katarem i jesli do poniedzialku nie wydobrzeje to podroz staje pod znakiem zapytania. Nie chce zeby mu strzelily blony w uszach jak mnie kiedys, bo to okropne. Stres. Bo we wtorek rano MUSZE byc w Krakowie. Dzisiaj caly dzien patrzylam na niego i myslalam o tym ze jeszcze rok temu byl kopiaca mnie od srodka istotka, ktorej bylam taka ciekawa. A teraz jest.... no i wypelnia swoja obecnoscia cala przestrzen. Dziewczyny jesli sie jeszcze odezwe to juz z Polski bo jutro i w niedziele czeka mnie zbyt wiele zajec zeby miec czas na komputer. Czekaja mnie 3 trudne miesiace, ale mam nadzieje ze to nie oznacza ze odezwe sie dopiero w styczniu.

🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 Bartusiu poniewaz jutro komputer bedzie wcisniety na najmniejsza polke to juz dzis skladam Ci serdeczne zyczenia. Przede wszystkim duuuuuuzo zdrowka, radosci i mnostwa fantastycznych przygod w dziecinstwie (i nie tylko). Olek z rodzicami 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻

🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 Bartusiu dużo zdrówka, bajecznych prezentów i bajecznego życia życzy forumowa ciocia tygrysica i Stefanek. 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻

Thefly ja już dawno nie czetałam książki.Ostatnio jak czytałam to było to jeszcze w czasie ciąży.Teraz niestety nie mogę sobie wygospodarować czasu na czytanie. Eli a ja przyzwyczaiłam małego że zasypia przy piersi, chyba niezbyt dobry pomysł. Karenka czemu jesteś taka tajemnicza??Dlaczego czekają Cię trzy trudne miesiące?? Ewcia dzięki za fotki.Czy Wy też byliście na Akademi Rozwoju Pampers??Ja byłam wczoraj, ale Stefciowi tak średnio się spodobało, więc poszliśmy do parku na spacer.

Gość celebre23
Bartusie wszystkiego najlepszego, duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzo zdrowka zyczy celebre i Laura

🌻 Nasz kolejny roczny kawalerze Bartusiu !🌻 Zyczymy Ci abyś miał piękne udane życie i wspaniałe wspomniania z dzieciństwa :) A w dniu dzisjejszym pysznego tortu i wielu kolorowych fajnych zabawek :) I zdmuchnij ładnie świeczkę tak jak mama Cie uczyła to spełni się Twoje pierwsze urodzinowe marzenie.... 🌻 🌻 Ewcia 26 🌻 A Tobie życzę aby kłopty zaczęły was wreszcie omijac szerokim łukiem i wreszcie zaczęło się wszystko świetnie, pomyślnie układać. Spełnienia marzeń , pociechy z córy, zdrówka i wielu powodów do usmiechu na codzień :)