Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tinker Bell

Termin na pazdziernik 2005

Polecane posty

eli u nas byla ksiazka taka nieza duza,zeby maly chwycil w rece,rozaniec,pieniadz papierowy i kieliszek:)

Któraz z was ( chyba Tygrysicaaa? ) pytała co przygotowuję do jedzenia na roczek. Więc: Będzie na ciepło bo mamy gości przyjednych. Właściwie to ja przygotowywałam malutko bo mój mąz wziął się dzis za gary :) i moja mama tez :) ( Ja się wzięłąm za szmatę i szcoztę ;) ) Będzie bigos ( pomagałam :) ), ryba po grecku ( mojej mamy) i obiad: pieczony kurczak i pieczone ziemniaki z surówką z kiszonej kapusty. A później tort z Kubusiem Puchatkiem i ciasta. Kupiłam kolorowe balony i zaraz będziemy dmuchać. Chciałam tez kupic takie kolorowe imprezowe czapeczki ale jakos na nie nie mogłam trafic i nie wyszło. Ale moze jeszcze jutro będe miała szczęscie? No i oczywiście swieczka w ksztalcie jedynki.

Dziś wysłałam wam kilka fotek mojego synusia a później ( moze jutro) wyślę wam jakies foty z ROCZKu :)

Gość Sylwia30
Kamilu (to juz na jutro) wszystkiego co najlepsze dla dzieciaczka, kolorowego życia, aby pod nóżkami nic sie nie platalo, aby mama zawsze mowila tak no i tata tez, aby babcie na spacerek zabieraly, no i zawsze sie wszyscy do Ciebie usmiechali. :) Zyczy Kalinka Z mamuśką i tatuśkiem. U nas wlasnie wyszedl 3 kiel ;) no i chodzimy na dwóch. Chodzenie wyglada rozkosznie, rączki w gorze i jazda jak kula coraz szybciej az dopadnie sie np krzesla. Mamy tez kolejny kłopocik a własciwie dwa, kontakty i schody. Jutro mocujemy bramki no a w pn. zakupimy jakies zaslepki na te niebezpieczne oczy w scianie ;) Ja równiez na roczek zakupilam baloniki, czapeczki kolorowe i serpentyny no i zaproszenia (niestety kupilam a nie zrobilam :( ) . Menu bedzie skromne, tak jak juz pisalam, tort, lody lub galaretka. Dzisiaj bylam na zakupach a celem była kurteczka dla Kalinki, oczywiscie w naszym miescie pielkie NIC, a jesli juz cos jest to kosztuje (sama kurtka 100-130 zł) wrrrr... ostatnio kupilam buciki jesienne i kapciuszki i wydałam "tylko" 90 zł. Oczywiscie niebawem trzeba bedzie kuypic zimowe botki a to koszt 100-130 zł. Dobrze, ze roczek po drodze :) agus7 mi najbardziej, oczywiscie podoba sie stolik, jest super no i kilka zabawek w jednym. Zycze wszystkim spokojnej nocki :)

A ja w końcu zamówiłam mojemu Sebusiowi na prezent od mamusi na roczek , to nosidełko turystyczne . I dzisiaj poszliśmy na spacer go wypróbować, nie było źle , mały siedział w nim godzinę , nawet by przysnął ale jechały rowery i to już był koniec. Trochę mu się nudziło ale znajdowałyśmy mu jakiś patyczek czy listek. Gorzej ze mną, chyba zacznę chodzić na siłownię. Całe nosidełko bardzo wygodne, fajnie się nosi, tylko że mały chciał wszystko widzieć z przodu więc przechylał się na jeden boczek, a mi kręgosłup aż piszczał. Ciekawe czy go jeszcze w tym roku wypróbuje . A w piątek mamy roczek !!! A w sobotę mama jedzie na imprezkę z pracy, mam nadzieję że będzie fajnie. Ale już tęsknię za moim skarbem !!!

🌻 Kamilku Niech poznawanie swiata bedzie wspaniala przygoda i sprawi Ci duzo radosci!Wielu wiernych przyjaciol oraz szczesliwego dziecinstwa zyczy Flowers z Bartusiem 🌻 jokas niestety nie wysle Ci fotek od celebre bo juz ich niemam,ja od razu jak przeczytam poczte,obejrze fotki to usuwam,a od czasu do czasu zostawiam sobie we folderze jakies fotki Waszych szkrabow:) U nas dzisiaj ostatni zastrzyk,wczoraj Bartus byl dzielny i nie zaplakal,dzisiaj troszke polecialo lez,ale jak tylko pani wziela igielke to juz bylo oki a po chwili juz mu sie rwalo do zabawy,chodzenia itp. Ja tez musze kupic w poniedzialek jesienne buciki bo nozka mu urosla i jak ma rajstopki i skarpetki to nie moge mu wlozyc bucika wec w poniedzialek pedze po butki,najgorsze jest to,ze sklepikarze sie cenia,a za chwile butki pojda w odstawke bo bedzie trzeba kupic zimowe

Gość ania30x
Idzie misio,idzie słonik małpka,piesek no i słonik Wszyscy razem z balonami z najlepszymi życzeniami Bo to dzień radosny wielce Masz już Kamilku jeden roczek więcej My ze swej strony,ślemy Ci zyczenia by się spełniły wszystkie Twe marzenia-dla Kamilka Natalka z mamą

eli fajniutkie fotki,dzieki:)czekam na fotki z roczku:) a gdzie sie podziewa sylmag,mama szczesciara,stysia???

🌻 🌻🌻 Kamilku nasz forumowy przystojniaku :D twój kumpel Adulo i jego mama pędzi z życzeniami do Ostrołęki ale że spóźniliśmy się na pociąg ;) no to nie osobiście ale przez forum życzymy Ci zdrówka, pięknego dzieciństwa i mnóstwa wspomnień z niego góry prezentów oddanych przyjaciół po prostu wszystkiego co się szczęściem zwie !!!! Udanej imprezy !!! A Tobie mamusiu gratuluję tego roku, prawda że był wspaniały :) 🌻🌻🌻 No a my pojutrze zresztą 10 paź mamy aż 4 jubilatów na forum a to się będzie działo :classic_cool:

Gość mama szczesciara
Witam. Dla wszystkich małych forumkowych solenizantów gorace zyczenia urodzinowe: "Wskoczył kotek na ławeczkę, zdmuchał na torcie jedną świeczkę, i zamiałczał pięknie miał. Teraz pobieg bez miałczeia żeby złożyć Ci życzenia!"

Wszystkim bardzo dziękujemy za życzenia. zaraz wyślę kilka fotek :) Ps Kamilek bez zastanowienia wybrał kluczyk do smaochodu i nic go więcej ie interesowało. ;)

Aha, powiem wam, że jedzenia było za duzo. Wszyscy zjedli obiad- kurczak pieczony i pieczone ziemniaki z surówką, potem tort a ryby po grecki i bigosu nawet nie tkneli. Ciasto tez zostało prawie całe. Moja rada- mało jedzenia i głownie na słodko. Wybrałam zdjecia, zaraz wysyłam. Ps. na zdjeciach zobaczyce , że Kamilek wsród rzeczy do wyboru miał tez... serek ;) Pól rodziny to mleczarze wiec testowałam i czy jemu los taki mleczny zywot zgotował ;)

ależ mamuśka miałaś bluzkę ho ho odwalona jak trala la Jubilat uśmiechnięty od ucha do ucha czyli wszystko ok widze że kulki sensoryczne się podobają :D a jak wy tą dekoracje na torcie wykonaliście prosze przyznaj się !!!

🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 Kamilku z okazji pierwszych urodzin życzę Ci dużo zdrówka, szczęścia i samych radosnych chwil.Tygrysica i Stefanek. 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻

Eli super tort:) My sobotę i niedzielę spędziliśmy na poszukiwaniu działki. Szczerze mówiąc to już mi się troche odechciewa jeździć i szukać. Jak jest coś fajnego i w dobrym miejscu to bardzo drogie. Moze wpadnę jeszcze wieczorem.

❤️ •Sylmag.... 10.09..KUBUŚ..🌻..2700..50cm 11M 9600.. 87cm..3z •Ewunia21. 24.09 WIKTORIA.🌻.3050..56cm 12M 7600.68cm..6z •Ania30.... 29.09 NATALKA..🌻..3200..53 cm 12M 8000...75cm..6z •Karen ka..29.09 ALESSANDRO.🌻..3520..52cm 11M 11300...79 cm..3z •Flowers24 30.09 BARTEK..🌻..2900..53cm..11,5M 9100 ... 73cm..2z •Laura7 ....03.10 NADIA..🌻..3800..53cm 12M 9700...79cm..6z •Eli.......... 08.10 KAMILEK..🌻..3850..56 cm 12M 10000..75cm...8z •tygrysicaa. 09.10 STEFANEK.🌻.3480.56 cm 11,5M 8200.68,5cm.7z •Emelle..... 10.10 KAROL..🌻..3190...53 cm 10M 9100…………2z •Thefly...... 10.10 ADAŚ..🌻..3340..52 cm 11M 1050..72cm..4z •Jokas.......10.10 Oliver..🌻..3000..50cm 12M 10125..75cm..8z •Mama szczęściara.10.10.Michałek.🌻..3950.57cm 9,5M 9750.73cm..2z •Delphi31... 11.10 NATALKA..🌻..3300..53 cm 11M 8000..75cm..6z •Agus7..... 13.10 SEBASTIANEK..🌻..3300.52 cm 8M 8000 65cm..6z •Waga 77.. 16.10 FRANEK..🌻..3470 ...55cm 11M 8100..75cm..2z •Maggie7000..20.10 NATALKA 🌻 .. 3700.. 55 cm.10 M 9200..72 cm..6z •Sylwia30.. 21.10 KALINA..🌻..4100...63 cm 11M 12200..77cm..2z •Frezja 73.. 23.10 KONRADEK..🌻..3550..60 cm 6M 7075..70cm..2z •Megji…… 23.10 PAWEŁEK..🌻.. 3360..35 cm 10,5M 1030..2z •Ona24..... 24.10 LAURA..🌻..3080...50 cm 10,5..7500...70 cm..5z •Celebre23..24.10 LAURA..🌻..4010..53cm 11M.. 11600 80 cm..8z •asia_20... 25.10 ARTUŚ..🌻..4240...60 cm 9,5M 12700…86cm..8z •Dota28.... 26.10 KONRADEK..🌻..3480...60 cm 8M 7900..73cm.9z •ewcia26.. 30.10 JULECZKA..🌻..3000...57 cm 11M 8800..8 z •stysia 74.. 04.11 ZUZANNA..🌻..3620..54 cm 8M 9300. 75cm..8z ❤️

eli zdjecia z roczku bardzo fajne,torcik wyglada super:)prezenciki ladne i Kamilek widac zadowolony z uczty:)

Kamilku, wszytskiego wszystkiego nalepszego z okazji pierwszych urodzinek!!!!Rosnij duży, dzielny, zdrowy w stu procentach odlotowy, sympatyczny jak maskotka i słodziutki jak szarlotka:) ELi-zdjęcia super! Ale z jedzeniem to faktycznie wystartowalaś-ja mam zamiar jedynie właśnie na słodko-tort, jakieś ciacho i lody z owocami i bita śmietaną. A możesz mi napisać co znaczą poszczególne przedmioty wylosowane przez dziecko?

❤️❤️❤️ Najlepsze życzonka, pięknego w życiu słonka, smutków małych jak biedronka i szczęścia wielkiego jak smok! Lubie Twoja słodką buzię... Kamilku kochany łobuzie... I serduszko Twoje gorące... Dlatego chcemy Ci dziś dać całusów tysiące... Zyczonka ślą Aguś i Sebek ❤️❤️❤️

Serdeczne zyczeniea urodzinowe dla Kamilka i Stefanka! My juz po imprezie. Tort byl bardzo ladny, ze zdjeciem jakiejs krolewny na gorze i z napisem Nadia 1 rok z boku (wysle fotki). Ja zrobilam na cieplo makaron z brokulami i szynka, a potem byla salatka i wedliny. Zadnego dodatkowego ciasta. Nadia dostala super zabawke stoliczek Chicco Modo z pianikiem, zwierzatkami i zestawem klockow http://cgi.ebay.pl/NOWY-STOLIK-EDUKACYJNY-od-CHICCO-2-w-1-E-HIT_W0QQitemZ170036671270QQihZ007QQcategoryZ728QQrdZ1QQcmdZViewItem Ale zimno sie zrobilo! Chyba sie przeziebilam, bo w piatek sie uparlam, ze umyje okna.

Gość ania30x
Stefanku z okazji Twoich urodzinek najlepsze życzenia wielu beztroskich zabaw,zawsze uśmiechniętej buzi oraz słodkich kolorowych snów składają Ci Natalka z mamą. Eli własnie obejrzałam zdjecia,z samego rana wystartowałam bo miałam nadzieję że wysłałaś i się nie pomyliłam,śliczny torcik,Kamilek w centrum uwagi i tak powinno być z prezentów widac zadowolony i torciku skosztował fajnie że impreza się udała a mamusia tak,tak wyglądała odjazdowo a więc Kamilek jak moja Natalcia wybrał kluczyki,jednak Mu położyłaś choć wydało Ci się to dziwne,a moze nasze dzieci będą jak Kubica,no moja to pewnie nie ale Kamilek ma duże szanse bo jest chłopcem. Miłego dnia korzystajmy jeszcze z pogody która w tym tyg. ma być sprzyjająca to cześć,jeszcze raz pędzę obejrzeć fotki od Eli.

Gość Sylwia30
sto lat...sto lat.... nich zyje, żyje nam a kto Stefanek. Kolorowego życia stefanku od Kalinki i rodziców :) :) :)

Stefanku, przesyłamy Ci - ja i Adulo wraz z buziakami, siłe wszystkich pokemonów :D do walki z alergią !!! Cudownych niezapomnianych chwil dzieciństwa beztroskich zabaw zdrówka i w ogóle co tylko by mamusia dla Ciebie sobie życzyła !!! a mi jakoś to szykowanie się do jutrzejszego święta nie idzie jeszcze w dodatku mąż mi zawalił przez przypadek z łokcia w policzek w nocy i mam piękne zaczerwienie które pewnie prze mieni się w sińca na jutro a moja mama zafarbowała małemu kurtkę na czerwono niechcący (wrr ale prawie sie sprało) i w góle jeszcze mnie strach już oblatuje przed środowym zabiegiem chirurgicznym, ajajaj

🌻 Stefanku w okazji twoich pierwszych urodzinek skladamy Ci najserdeczniejsze zyczonka,duzo usmiechu na codzien,jak najmniej trosk,duzo przyjaciol,pysznego torcika i mnostwa prezencikow zyczy Flowers24 i Bartus 🌻