Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tinker Bell

Termin na pazdziernik 2005

Polecane posty

Gość celebre 23
Eli milej pracy, napisz oczywiscie jak bylo. aha i wyslalam Eli i flowers zdjecia z basenu, jak mozecie dziewczyny to poslijcie dalej.dzieki milego dnia

Więc.... Pierwszy dzień rozpoczał się gorzej niż beznadziejnie.... Poszłam do kierowniczki zapytać do którego laboratorium mam się zgłosić. A ona do mnie z pytaniem czy mam aktualną ksiązeczkę zdrowia i wszystkie badania. ( Widziała mnie juz kilka razy w ciągu ostatnich dni i wczęsniej się nie zainteresowała) Mi oczywiście nie przyszło do głowy, zeby wracajac do pracy i zostawiajac małego myslec jeszcze o takich przyziemnych rzeczach jak jakies badania. Powiedziałam zgodnie z prawda, że nie wiem. Kazała mi się dowiedzieć. Potem latałam i wydzwanaiałam w poszukiwnaiu ksiązeczki zdrowia bo burdel i nikt nic nie wie. Okazało się, że zarówno ksiązeczka z sanepidowskimi badaniami niekatualna jak i termin badan okresowych dawno upływnął. Kierowniczka się nie patyczkuje i od razu mnie opier...a az uszy zwiędły.... że to nie przedszkole, że mnie za rękę prowadzić nikt nie będzie, że trzeba trochę pomyslec. Oczywiscie nie musze dodawac , że spokojnie mi tego nie powiedziała. Kazała mi W TEJ CHWILI wszystko załawtić. Powiedziałam \"dobrze. do widzenia\" A ona na to \" jakie do widzenia? Jakie do widzenia? Teraz sie bedziemy codzinnie widywac więc mi tu nie mów do widzenia!!!\" więc ja na to \" dobrze\" i wyszłam. Później latałam do kadr po skierownia na badania , do domu po samochód, pozniej do szpitala na badania... Niestety nie byłam na czczo wiec badan krwi i moczu nie zrobiłam. Zrobiłam rentgen klatki piersiowej ( nie zdzwię się jak nie wyjdzie) i spirometrię. No i musiałam wrócić do niej z informacją, że częsc badan będzie jutro i wyniki jutro wiec ksiązeczki aktualnej nie mam. Ona znów na mnie wsiadła. Potem kierowniczka wydzwaniała do kadr z pytaniem co teraz ze mną zrobić, po cyzm stwierdziła, że jestem niedopuszczona do pracy. \"Jutro MUSZĘ wszystko załatwić i w środe rano przygotowana stawić się na stanowisku pracy!\" Wstawiła mi dwa dni wolnego, które mi się na razie nie należały. Teraz mam nadzieję, że uda mi się to jutro załatwić.... Później latałam w poszukiwaniu moich ubrań bo w pracy się cała od stóp do głowy przebieram i załawtiałam nowe ubrania. Załatwiłam sobie nową szafkę z szatni bo zostałam przeniesiona do innego laboratorium. Jedynym plusem dzisiejszego dnia jest to, że ide do laboratorium, które jest w miarę spokojne. Chociaż u nas wszedzie jest straszny młyn.... Dzisiejszego dnia nikt mnie nie rozpoznał. Wszyscy mówili, że się baaardzo zmieniłam. Jutro czeka mnie zalatany dzien....Mam nadzieję, że pomyślnie wszystko pozałatwiam. Ale zaczełam pracę co? Teraz juz wiecie dlaczego mówię, że nienawidze mojej pracy. szczerze nienawidzę. ps Kierowniczka jest moją byłą sąsiadką, a jej dzieci i my wychowywalismy się razem jak bracia i siostry... pół życia spędizlismy razem . Moi rodzice i ona z męzem kiedys się przyjaźnii , zapraszli nawzajem na imieniny, imprezowali, wyjeżdzali... A teraz ... same widzicie... :(

Kupiłam na allegro układankę http://www.allegro.pl/item126885004_szosty_zmysl_ukladanka_logiczna_hit_.html Jeszcze jej w rękach nie miałam bo mąz jej z rak nie wypuszcza ciągle usiłując ułożyć. chyba fajna, wciągająca i tania :) A serial ściągnelismyprzed DC od kogoś z naszej sieci osiedlowej. Jak wszytskie tego typu pliki- bezplatne ale chyba tez nielegalne ?

Gość celebre 23
o kurde Eli, i tak tu człowiek ma być szczęśliwy.jędza z niej troche, i jescze jak sąsiadka i znajoma to powinna być milsza, no cóż, niestety nic sie nie da zrobić, a pieniądze trzeba zarabiać życzę ci żeby dalsze dni były o wiele milsze i żeby mama do domu zadowolona wracała

Witam Was kobitki w ten pochmurny dzień. W sobotę byliśmy u babci w Kamieńczyku, a w niedziele oglądaliśmy działki i dlatego nic do Was nie napisałam. Jak możecie to prześlijcie mi fotki od Ewuni21. Ewcia normalnie musiałaś mieć serce w gardle przy takim przeżyciu. Eli nie przejmuj się. Głowa do góry. Najważniejsze to nie daj się.

eli no to mialas niezly dzien,wspolczucia,ty tu starasz sie byc mila,a ona chce pokazac jaka ta ma wladze,brak slow na takich ludzi.. u nas dzisiaj zawitala po raz pierwszy w zyciu Bartka goraczka,w nocy byl bardzo placzliwy,niewiem czy to na gorne zabki nie czasami,bo jak tylko zrobie mu zelikiem to sie uspokaja,a tak biedny jezdzi smokiem po dziaslach,wykreca sie w kazda strone i placze,apetyt tez nie za piekny,ale energii do zabawy ma full,ma 37,7 po odjeciu juz kreseczek,wiec dalam mu paracetamol w czopku,probowalam robic zimne oklady,ale prostestowal,wizyte u lekarza mamy 17:15 wiec zobaczymy co na to pani doktor,a..no i kaszelek delikatny tez zawital.

Gość ania30x
Flowers serdeczne dzięki za zdjęcia rocznego juz Bartusia-śliczny torcik. Eli Natalka nie losowała tylko wybierała i nie uwazam zeby to były jak ty to okresliłaś dziwne rzeczy,poprostu cała rodzina podpowiadała co położyć do wybierania i ja się do tego ustosunkowałam,a poza tym to jest to przecież taka zabawa,dodatkowa ze tak powiem atrakcja dla gości. Ewcia dziękuję za fotki Juleczki. Agus fajnie wymyśliłaś urodzinki Sebastianka,fajnie będa wyglądac goscie w czapeczkach,czekam z niecierpliwością na zdjęcia. Thefly sprzątaj,sprzątaj ja przewróciłam dom do góry nogami na urodziny. Megji poczta doszła bez załączników.

Ania 30 nie chodzi mi o to, że dziwnie wybrałaś tylko , że to co się wybierało u Flowers to takie powszechnie znane rzeczy na ta wróżbę a te co podałas Ty - pierwszy raz się spotkałam i nie wiem czy u was taka tradycja, dlatego powiedziałam, ze dziwne - bo mnie zaskoczyły. Powiedziałam \"losowala\" ale chodziło mi o wybór, złego słowa użyłam. Chyba mnie źle zrozumiałas, nie miałam niczego złego na myśli. Po prostu nigdy nie spotkałam sie z tym, żeby dziecko wybierało spośród takich rzeczy. Poza tym dopytuję bo nie wiem co dac Kamilowi do wyboru. Myslałam, że u wa staka tradycja. Nie doszukuj sie w moich wypowiedziach niczego skierowanego przeciw Tobie.

Przed chwilą Kamilek się uderzył i oczywiście od razu się zaniósł. Ale tak długo, że az od razu mi sie Stefanek tygrysicyy przypomniał. Zaczełam dmuchac w twarz i nie skutkowało! Ale na szczescie za chwile się rozpłakał i juz jest dobrze. jejku, osiwiejemy przy naszych dzieciach nim je dochowamy .

Moja koleżanka ostatnio dowiedziała się, że jest w ciązy. strasznie się ucieszyła bo się o to dziecko starali. W 6 - tym tyg namówiłam ją na wizyte i gina , żeby zobaczyła juz ta swoją fasolkę i małe bijące serduszko. lekarz zrobił usg i powiedział, że za wczesnie- nic nie widac jeszcze. Za jakis tydzien zaczeły jej się brązowe upławy. Kazałam jej isc do lekarza. Na usg znow nic nie było widac. Lekarz powiedział, że istanieje możliwośc, że zaszła w ciązy później ( bo ma długie cykle ) i , że będzie widac za kilka dni. Dzis miała wizytę. Okazało się, że to puste jajo płodowe i czeka ją zabieg. Jest załamana. Smutne. Kamilek przechodzi własnie z dwóch drzemek an jedną. Wstaje rano koło 6.30. Zasypia na drzemkę koło 10-tej i spi do 12-13 a pózniej usypiamy go koło 19-tej. Jokas i jak tam, można juz do Ciebie mówić \" Ciężarówa\"? :)

czesc dzewczyny, ...u nas oliversie roschorowal, zielony katar goraczka i kaszel. bylismy u lekarza i dostalismy kropelki do nosa i syrop na kaszel. Zostal rowniez wazony ma teraz 10125g. Wzrost podam jag go zmierze ok?... ... Nie wiem eli, czy jestem ma mieszane uczucia , bo wczoraj plamilam troche, wiec podejrzewam ze okres dostane, ale poczekam do czwartku i sie okaze. na pewn wam napisze... ...eli wspolczuje klimatow w pracy, to wogole nie nie motywuje, jak tak krwoniczka traktue pracownikow....

eli - ale miałaś ciężki dzień , i ostra ta twoja kierowniczka !!! Szkoda że nikto ci nie przypomniał że trzeba te badania wcześniej załatwić. J a cały czas byłam w kontakcie, i nawet mnie o imprezie poinformawali mimo że byłam jeszcze na macierzyńskim. Mam nadzieję że jutro wszystko pomyślnie pozałatwiasz i praca w tym nowym labolatorium okaże się przyjemna i\\a ludzie fajni. Tego ci życzę !!! A ta kierownicza to straszna zołza i nawet bym nie przypuszczała że znajoma !!! a co do filmu to nie dam rady ściągnąć bo ja mam neostradę. Ale trudno 111I tak nie miałabym oglądać. ania 30 - ja wymyśliłam te czapeczki, ale czy goście będą je chcieli założyć chociaż do zdjęć to nie wiem, i tak wogóle to nie wiem kto przyjdzie i jak te będzie, bo u mnie jak wiecie sytuacja nieciekawa, i pewnie będzie bardzo dziwnie ale to sięokaże. eli - ja też tak mówię że osiwiejemy bo niezliczymy guzów, rozibtych kolan itp a co do koleżanki, bardzo smutne, ja sobie nie wyobrażam stracić dzidzę !!! Albo myśleć że się jest w ciąży i już się cieszyć a tu nic z tego ! A ja dzisiaj wróciłam do pracy po urlopie, tęskniłam mocno , ale było tyle pracy że nawet czas mi szybko zleciał !!!

Gość ania30x
Eli no juz dobrze,dobrze ja się tam niczego nie doszukuję,kluczyki od samochodu się kładzie czy dziecko w przyszłości będzie kierowcą i żadna to tam u nas tradycja,poprostu każdy co innego mówił zeby położyć-to wszystko.Myślę ze z czasem ci się w pracy wszystko poukłada,bądź dobrej myśli. Eli jak możesz to wpisz dane Natalki do tabelki,waga 8 kg.wzrost 75cm. wiek 12 m-cy i 6 zębów.Miała być dzisiaj szczepiona ale dostała kataru zielonego i kazali przyjechać za tydzień,w przychodni była baba poczwara i kazała przy badaniu trzymac Natalce łapy,miałam jej powiedziec ze łapy to ma pies ale jakoś to zdzierżyłam wogole na jej widok,mała sie rozpłakała jak tylko weszlismy do gabinetu,okropna baba. To chyba na tyle-pozdrowionka dla wszystkich pa

Gość celebre 23
ja sie zegam z wami kochane, dzis na wieczor lecimy do Polski, jak za dwa tyg wroce to pewnie z 50 stron lekturki mnie czeka. dozobaczenia i jeszcze wiele maluszków bedzie świetowało roczek w tym czasie wiec sorki ze teraz ale życze wam ZDROWIA I JESZCZE RAZ ZDROWIA. CELEBRE I LAURA

tygrysica - siwymi włosami to się nie martwcie, bo juz je miałam zanim byłam w ciąży, więc teraz staram się farbować. Moja mama była szybko siwiuteńka ! A u mne każdy stres czy kłopot to pojawia się siwy włos.

❤️❤️❤️ Nasze kochane słoneczko Nadia obchodzi dziś swoje święto... Z tej okazji mamy dla Ciebie nie tylko życzenia, ale i 1000 buziaczków, bo Cię bardzo mocno kochamy... Rośnij duża w zdrowiu i miłości... Zyczy Agus i Sebek!!! Od Sebusia duży buziaczek !!! ❤️❤️❤️

Nadia-Wszytskiego nalepszego Kochanie z okazji pierwszych urodzinek!!!!🌼 Niech ci słoneczko przez kolejne latka świeci pełnym blaskiem, zdrówko dopisuje na medal a rodzice rozpieszczają jak szaleni. Moic buziaków od Ewy i \'Juleńki❤️ Dziewczyny-dziekuje za słowa otuchy i wszytskie zyczonka:) Ewunia-śliczna ta twoja Wikunia- po prostu aniołek:) Thefly-tęsknota za córeczką? Hmmm-no to może.... Hehehe-pewnie na sama myśl o drugim dziecku w najbliższym czasie odechciewa się Tobie Adasia w spódniczce;) No chyba że masz idelane dziecko i jestes gotowa juz na drugie. ja napewno nie! moja mała mimo iz naprawde grzeczna dziewczynka, to czasami potrafi dac tak w kośc że odechciewa mi sie macierzyństwa na co najmn. 5 lat;) No ale Skorpion w końcu... Eli-ja oglądałam Prison Break-równiez za namową znajomych którzy mówili że \"Lost\" nie równa sie do \"Prison Break\" i powiem ci sczzerze ze sromotnie sie zawiodłam. to pewnie przez te wygórowane oczekiwania;) O ile Zagubionych oglądałm jednym tchem i po pare odcinków dziennie(tak jak ty teraz P.B) tak P.B> w ogóle mnie nie wciagnął. Obejrzałam pare odcinków i doszłam do wniosku ze szkoda mojego czasu, przerzuciłam do ostatniego-bodajże 21. odcinka i tyle. Obejrzałam i żadnych emocji we mnie nie wzbudziło. Chyba to kwestia tego co kto woli-jedni wolą oglądać wyspiarzy inni więzienie. Ja tego drugiego mam pod dostatkiem na co dzień(no może troche przesadziłam z tym na co dzień;)Ale jeżeli ty oglądasz P.B z takim samym zaciekawieniem co ja pierwszą edycję \"Lost\" to az ci zazdroszczę-to naprawde super uczucie tak nie móc się oderwać od ekranu:) Co do pierwsezgo dnia w pracy-naprawde wspólczuję. co za wstretne babsko z tej twojej kierowniczki! Aż nie chce sie wierzyc ze znajoma! ja bym chyba nie wytrzymała i jej odpyskowała na odchodne. no ale twoja postawa jest zdecydowania mądrzejsza! mam tylko nadzieję ze wszytsko się ułoży i kolejne dni będą super. I tego ci zyczę!Układanka faktcznie wydaje się fascynująca-powiedz ppotem czy juz udało ci się ją ułożyć. Współczuje koleżance-to musiało ogromnie boleć i pewniebedzie bolałao jeszcze przez wiele miesięcy. Bardzo jej wspólczuję:( Flowers-super ze urodziny BARTUSIA SIE UDAŁY, dZIEKI ZA FOTKI-MAŁY FAKTYCZNIE WNIEBOWZIĘTY:)Ups-przepraszam Caps Lock sie włączył...Co do katarko-pewnie jakis wirus-Jula ostatnio chorowała przez ponad 2 tygodnia-ciągnął się za nią katar bo goraczkowała tylko 1 dzień i poza tym nic jej nie dolegało Mogłybyście jeszcze raz napisac co znacza poszczególne przedmioty które wybiera dziecko-jakos nie moge tego znaleźć na forum a nie znam tej tradycji i chiałabym się podedukować w tym zakresie. Fajna zabawa z tymi wróżbami-chciałabym zrobic takie na urodzinkach Juli Ania30x-dzieki za foteczki z roczku. Natalka dostała chyba rowerek prawda? Widać jaka sczęśliwa z powodu nowego prezentu. no i jaki okazały tort! Sama piekłaś? ja nie mam zacięcia do tortów\"(chociaż na Sylwestra sama zrobiłam przepyszny smietanowo-owocowy tort-pochwalę sie a co!) więc pewnie zamówię w cukierni a mamy taka ukochaną-Kryszeń-ma boskie wypieki a torty-warte grzechu:) Co do imprezy urodzinowej to ja wolałabym uniknąć jakiejs wielkiej fety i nie wyobrażam sobie gotowania od rana-chyba poprzestane na urodzinkach na słodko. Tak na marginesie-podziwiam Was dziewczyny ze potraficie zrobić dwudaniowy obiad, tort, lody i jeszcze znależć czas na udekorowanie domu, dziecka, siebie i samochodu. Nbormalnie jakies ze stali jesteście albo ja taka ślamazara;) Pewnie to drugie, niestety:P A ta lekarkę co u niej bylas to na wszytskie wiatyry bym pognała. nie myslałaś o zmianie lekarza? Przeciez Natalka bedzie się panicznie bała potem do przychodni wchodzić bidulka;( Celebre-szerokiej drogi, spokojnej i szczęśliwej podróży no i wypoczywaj!!!!:) Aguś-jeżeli masz ochote to spróbuje przeslac ci plikz filmem Prison Break-nie gwarantuje ze przejdzie bo zapewne jest olbrzymi ale spróbowac zawsze mozna:) Jokas-koniecznie daj znać w jakim jestes stanie. No i podziwiam odwagę-tak jak pisdałam do Thefly-ja czasami ma ochote odsapnąć a na kolejnego dzidziusia zdecydowac się za 5 lat hehehe;\") Tygrysica-nie matrtw si ę włosami-ja juz dawno mam pare siwych włosów-nabawiłam się na początku aplikacji Bóg raczy wiedziec dlaczego i tak już zostały. Zyjemy póki co w harmonijnym związku;) A ja mam do Was pytanie-czy to normalne że moja córa prezz miesiąc przybrała na wdze tylko 300 g? Jakos kiepsko nam przybiera-wazy teraz 8800g a mierzy...nie wiem sama bo pani dr powiedziala ze takich duzych dzieci to oni już nie mierza i zebym sama zmierzyła. Ale niby jak? jak stoi przy ścianie?Hmmm... Tak w ogóle to prosze o wpis do tabelki bo dawno juz się nie wpisywałyśmy-Julka 8800g, nie wiadomo ile cm i 8 zębów Aha-czy waszym dziecim nie bolą brzuszki po glutenie? bo Jula ilekroc zje np. Chrupaczki-płacze w nocy ale już po makaronie i Miskoptach nie. Dziwne nie? Aniby ten sam skład-przynajmniej w biszkoptach...Dajecie juz owoce cytrusowe?

Wszystkiego najlepszego dla Nadi.Dużo zdrówka i samych radosnych chwil. Mam dziś kryzys małżeński, dlatego nie chce mi się zbytnio pisać. Miłej nocki.

Gość ania30x
Ewcia tak Natalka dostała rowerek i krzesełeczko na roczek rowerek faktycznie bardzo jej się podoba ,bo ma dużo melodyjek i światełek a ja sama nie przygotowywałam roczku,bo nie dałabym rady,gotowała i piekła mi wszystko ta pani która urzadzała mi chrziny i komunię syna w tym roku gdyby nie ona to tez byłoby tylko na słodko.Ja daję np. małej herbatniki i brzuszek ją nie boli takze myślę że gluten dobrze toleruje.Ewcia ta lekarka o której pisałam to tylko przyjmuje we wtorki a tak należymy do innej,jednak Natalka miała na ten dzień wyznaczone szczepienie więc pojechaliśmy,ale teraz będę wtorków unikać jak ognia w przychodni. Ewcia moja wazy 8 kg. a więc jeszcze mniej niz twoja Juleczka ale wszystko jest w normie wiec nie ma sie co martwić,a jakby nie patrzył to twoja Julcia jest cały m-ąc młodsza od mojej a i tak ma trochę większą wagę wię c sama widzisz. Z wybieraniem to mnie kazdy mówił co innego,jeśli chodzi o dziewczynkę:kolorowa książka,różaniec,garnek lub łyżka,nici lub centymetr,długopis,jakieś delikatne nożyczki w celu nie zrobienia sobie krzywdy przedmioty ozn. jaki np. moze dziecko mieć zawód w przyszłości,bądź co będzie lubiło czy będzie sie dobrze uczyło ale trzeba to traktowac tak z przymrużeniem oka bo to tylko taka zabawa. To chyba narazie na tyle-miłego dnia.

Gość Sylwia30
Wraca matka marnotrawna ;) Spóznione (nawet bardzo ) ale szczere życzenia dla dzieciaczków ROCZKOWYCH Zawsze usmiechnietej buzi, wesolej zabawy i mnóstwa słodkich całusów. Zyczy Kalinka z mamuśka i taśkiem. Wyobrazcie sobie dziewczyny, ze bylam na szkoleniu 550 km od domu i mojej Nusi. Myslalam, ze oszaleje. Na szczescie w sobote mielismy caly dzien zajecia i musielismy uwaznie sluchac, bo po wszystkim byl test sprawdzajacy. Rekompensata nieobecnosci przez prawie 3 dni byl wolny poniedzialaek, ktory spedzilysmy w 100% razem. W pierwszym momenie po powrocie myslalam, ze mala sie na mnie obrazila ale okazalo sie, ze byla zaspana. Kalinka od piatku powoli stawia swoje pierwsze kroki 3-4 i siad na pupe :) słodki widok. My tez mamy kilka zachowan, ktore mnie irytuja ale w zasadzie to nic innego o czym juz nie pisalyscie ale... jest jedna mala irytacja ja jestem tata a nie mama i za nic nie powie do mnie mama tylko tata. Oczywiscie mowi mama ale ot tak, nie do mnie. Sa też oczywscie sytuacje, zachowania, ktore rozczulaja. Jak sie do mnie tuli, jak przezywa moj powrot z pracy, jak szuka paluszka, za ktory mnie trzyma gdy zasypia, no i jeszcze kilka... No to wracam do lektury postow :)

Gość Sylwia30
Dziewczyny podpowiedzcie mi prosze jakie menu na roczek serwowalyscie lub tez bedziesie serwowaly?

Sylwia a jak mała przeżyła Twoją nieobecność??Jeśli chodzi o menu na roczek to ja serwuję tylko tort i jakieś ciacho, bo Stefcia urodzinki wypadają w poniedziałek i odbędą się dopiero późnym popołudniem. U nas wielkie poszukiwania działki lub domu, bo mamy już dość tych czterech ścian.A jak nie znajdziemy nic w przyzwoitej cenie to się wyprowadzimy na obrzeża Warszawy do większego mieszkania.

Gość Sylwia30
tygrysicaaa mała chyba lepiej to zniosla niz jak. Byla pod opieka babci, z ktora jest jak ja pracuje, dziadka za ktorym szaleje 2 cioc i oczywiscie taty, tak wiec pewnie nie zauwazyla ze mnie nie ma ;) No wlasnie ja tez chce tylko tort zaserwowac, moze jakas galaretke z owocami... albo lody hmmmm. uwielbiam lody :)

Gość preemierka
Cześc Dziewczyny, 18 wrzesnia poszłam do ginekologa bo miałam brazowe plamienia zamiast okresu i wyszły mi 2 pozytywne testy. Ginekolog przed badaniem powiedział mi ze w takim razie napewno jestem w ciazy. Kiedy mnie zbadal i zrobil usg ( pusty pęcherzyk 8 mm) stwierdzil ze jest to bardzo wczesna ciaza 4 tyg. lub jakis guzek, ale skoro testy wyszly mi pozytywne no to jest to ciaza. Zalozyl mi karte ciazy a na plamienia przepisal luteine i kazał sie zglosic za miesiac. Plamienia ustały po 3 dniach brania luteiny , niestety dzis rano znowu brazowe plamienia sie pojawiły. Nie wiem co mam robic , boje sie ze moze to byc martwa ciaza.

premierka, idz do lekarza na usg. Powiem Ci, że moja kolezanka miała ostatnio identyczną sytuację i u niej niestety okazało się, że to puste jajo płodowe i jutro ma w szpitalu zabieg niestety. Mam nadzieję, ze w twoim przypadku tak sie nie stanie. Zycze Ci tego. Idz na usg to wsyztsko będziesz wiedziała. dziewczyny odezwę się później i wyśle kilka fotek. Teraz nie mam czasu.

❤️……………………………….…. 🌻……………………………………...❤️ •Sylmag.... 10.09..KUBUŚ..🌻..2700..50cm 11M 9600.. 87cm..3z •Ewunia21. 24.09 WIKTORIA.🌻.3050..56cm 12M 7600.68cm..6z •Ania30.... 29.09 NATALKA..🌻..3200..53 cm 12M 800...75cm..6z •Karen ka..29.09 ALESSANDRO.🌻..3520..52cm 11M 11300...79 cm..3z •Flowers24 30.09 BARTEK..🌻..2900..53cm..11,5M 9100 ... 73cm..2z •Laura7 ....03.10 NADIA..🌻..3800..53cm 10M 8900...76cm..6z •Eli.......... 08.10 KAMILEK..🌻..3850..56 cm 11M 9520..75cm...8z •tygrysicaa. 09.10 STEFANEK.🌻.3480.56 cm 11,5M 8200.68,5cm.7z •Emelle..... 10.10 KAROL..🌻..3190...53 cm 10M 9100…………2z •Thefly...... 10.10 ADAŚ..🌻..3340..52 cm 11M 1050..72cm..4z •Jokas.......10.10 Oliver..🌻..3000..50cm 12M 10125..75cm..8z •Mama szczęściara.10.10.Michałek.🌻..3950.57cm 9,5M 9750.73cm..2z •Delphi31... 11.10 NATALKA..🌻..3300..53 cm 11M 8000..75cm..6z •Agus7..... 13.10 SEBASTIANEK..🌻..3300.52 cm 8M 8000 65cm..6z •Waga 77.. 16.10 FRANEK..🌻..3470 ...55cm 11M 8100..75cm..2z •Maggie7000..20.10 NATALKA 🌻 .. 3700.. 55 cm.10 M 9200..72 cm..6z •Sylwia30.. 21.10 KALINA..🌻..4100...63 cm 11M 12200..77cm..2z •Frezja 73.. 23.10 KONRADEK..🌻..3550..60 cm 6M 7075..70cm..2z •Megji…… 23.10 PAWEŁEK..🌻.. 3360..35 cm 10,5M 1030..2z •Ona24..... 24.10 LAURA..🌻..3080...50 cm 10,5..7500...70 cm..5z •Celebre23..24.10 LAURA..🌻..4010..53cm 11M.. 11600 80 cm..8z •asia_20... 25.10 ARTUŚ..🌻..4240...60 cm 9,5M 12700…86cm..8z •Dota28.... 26.10 KONRADEK..🌻..3480...60 cm 8M 7900..73cm.9z •ewcia26.. 30.10 JULECZKA..🌻..3000...57 cm 11M 8800..8 z •stysia 74.. 04.11 ZUZANNA..🌻..3620..54 cm 8M 9300. 75cm..8z ❤️……………………………………..🌻…………………………………..….❤️