Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tinker Bell

Termin na pazdziernik 2005

Polecane posty

Gość mama szczesciara
Stefanku wszystkiego najlepszego z okazji pierwszych urodzin zyczy mama szczesciara i Michałek.

Ania 30 ale żeś się uczepiła no ;) Powiedziałam tak bo te przedmioty wymienione przez Flowers sa typowe dla tej wróżby . Ewcia 26 jesli chodzi o \"odczytywanie \" wróżby z tych przedmiotów to mozna to chyba róznie tłumaczyć. Ja znam tak : Kieliszek- będzie miał ciąg do alkoholu ;) Pieniądz- będzie przy kasie ;) Różaniec ( albo ksiązeczka do nabożeństwa) - będzie księdzem ( zakonnicą) Ksiązeczka ( znam tez pióro do pisania)- naukowiec Ludzie jednak równe rzeczy dają jak widzisz i mozna to traktowac jako wróżbę odnośnie zawodu np łyżka- kucharz ( jak dała Ania 30) albo kluczyki - kierowca itp.... Zabawa dowolna :) 🌻 Stefanku wszystkiego naj... naj... najlepszego , cudnego , przepięknego dziecinstwa i dorosłości tez :) 🌻 Kamilek dostał na roczek niewiele rzeczy bo wszyscy dawali pieniądze mówiąc \" kupcie mu jakies fajne klocki\" a inni , zeby kupić rowerek. Tak wiec mały będzie dostawał teraz prezenty na raty :)

Kamilek tez juz opanował sztukę schodzenia z kanapy :) Jestem z niego dumna! :) Mały nie ma jeszcze trójek a juz widzę, że idzie do nas czwóreczka :)

❤️❤️❤️ Stefanku życzymy Ci samych pogodnych dni, słoneczka na niebie, dużo uśmiechu i radości, pięknych zabawek, dużo, dużo zdrówka i spełnienia wszystkich Twoich marzeń !!! Agus i Sebek ❤️❤️❤️

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Stefanku zycze Ci wszystkiego najlepszego, duzo zdrowka i radosci. Zyczy Jokas z Oliverkiem ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Eli u dzieci tak jest, ze czworki ida pierwsze jak trojki, te potrzebuja troche czasu. Dlaczego tak jest nie wiem, tylko zauwazylam u wielu dzieci, ze tak jest. Moja bratanica ma 2 latka i ich jeszcze niema pomimo, ze ma pozostale.

🌻 🌻 🌻 dla Olivierka i Michałka i Karolka potrójna dawka mocy od Adula i jego mamy 🌻 🌻 🌻kolorowego wspaniałego beztroskiego dzieciństwa i całego dłuuugiego życia a dziś mnóstwa prezentów biorę się za ostatnieprzygotowania bo nasze 1 urodzinki już o 18

🌻 Dla Karolka od emelle, Adasia od Thefly. Oliviera od Jokas i Michałka od Mamy szczęsciary : Takie to szczere, proste życzenia Wam ofiarujemy w dniu Waszego urodzenia: Wiele uśmiechów, a mało żałości, Długich lat życia w szczęśliwo�ci, Dobrego zdrowia i pomyślności, Jak najmniej smutków, dużo radości, Dużo przygód, morza wrażeń, Moc słodyczy, nic goryczy Tego Wam Flowers i Bartuś życzy!

🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 Z okazji Waszych perwszych urodzin Tobie Adasiu, Michalku,Karolku zycze duzo radosci , zdrowia i usmiechu i super prezentow:) zyczy Jokas i Oliverek 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 U nas impreza juz o 13:)

Gość ania30x
Dla Adasia,Olivierka i Michałka najlepsze życzonka:zdrówka,radosci usmiechu na pieknych buźkach,smacznego torciku,wypasnych prezentów zycza Natalka z mama. A propo to ja sie niczego nie uczepiłam-eli

Gość Sylwia30
Adasiu,Olivierku i Michałkuw zycze Wam zdrówka, szcześcia, radości, słodkości i wszystkiego co najlepsze dla takich kawalerów jak Wy :) Zyczy Kalinka z rodzicami

Karolku, Adasiu, Oliverku i Michałku-spełnienia wszystkich marzeń, usmiechu od ucha do ucha, samych radości, mocy prezentów i na maxa wyluzowanych rodziców!!!!! Tego wszytskiego i jeszcze troche zycza Wam kochani Jula z mamą. Buziaki!!!![kwiatek[ 🌼 🌼

Adasiu, Karolku, Oliverku i Michałku ! 🌻 🌻 🌻 Życzymy wam wielgasnego pysznego torta i wielu ślicznych zabawek, uśmiechu i wielu radości każdego dnia . Cudownego dzieciństwa wam życzymy! 🌻 🌻 🌻

Bardzo dziękujemy za wszystkie życzonka urodzinowe. ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 Dla wszystkich dzisiejszych jubilatów tzn. Oliverka, Karolka, Michałka i Adasia życzymy dużo zdrówka, radości i wspaniałych prezentów. ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻 ❤️ 🌻

Wieczorkiem wyślę pare fotek z urodzin, bo niestety wskazówki jednej z Was żeby naładować wcześniej baterie, do mnie nie dotarły.

❤️❤️❤️ Dzisiaj Swiętują sami chłopcy !!! Michałku, Olivierku, Adasiu i Karolku !!! Dużo, dużo zdrówka , wspaniałych i szczęściwych chwil życia, pełnych radości i uśmiechu, super prezentów , pysznego torciku i spełnienia wszystkich marzeń !!!! Zyczy agus i Sebek ❤️❤️❤️

Gość mama szczesciara
Adasiu, Karolku, Oliverku z okazji pierwszych urodzin wszystkiego najlepszego a przede wszystkim duzo duzo zdrówka zyczy mama szczesciara i Michałek. Dziekujemy za wszystkie zyczenia.

Natalko Gdy mija roczek wyrzucaj smoczek,śliniak zakładaj,kaszkę zajadaj!Na twe pierwsze urodzinki życzę zawsze słodkiej minki,sto buziaków i radości oraz samych przyjemności zyczy Flowers i Bartuś 🌻

Agus dziękuję za fotki.Ja miałam Wam przesłać fotki z urodzin wczoraj wieczorem, ale niestety usnęłam.Wysłałam je dziś, więc jak ktoś nie dostał to niech pisze.

🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 Natalko w ddniu Twoich pierwszych urodzin życzę ci zdrówka, dużo prezentów, samych uśmiechów na twarzy i pysznego tortu. 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻

Dziekuje za fotki:) agus Sebus ale ladnie wcinal obiadek,pewnie wiekszosc nie trafila do brzuszka:)) zdjecia z roczku dotarly,pysznie wygladaly torciki:)a dzieciaczki jak zwykle usmiechniete:) teraz czekam na fotki od Delphi 31 :) od mamy szczesciary,jokas i thefly :)

ja się ze zdjęciami sposobię bo narazie mam male zamieszanie, wróciłam od chirurga mam pocięte ramie nie wiem jak będe nosić w najbliższych dnaich Adula i się nim opiekowac bo mąż tylko dziś ma wolne. Impreza była na 102 goście byli do 21 aż Adulo usypiał na stojąco. Dostał ubranka, samochód z klockami, samochód na baterie, klocki, 2 książeczki, pidżamkę także prezenty super Tygrysicaa dlaczego na torcie było imię Sebastianek? czyżbym sie myliła że mały się nazywa Stefanek? 🌻 Dla Natalki śle życzenia Adusiek i mamucha - wszystkiego naj naj naj ściskamy Cię panno mocno !!! Wspaniałych prezentów beztroskiego dzieciństwa zdrówka szczęscia i słodyczy :D 🌻 pozdr all

na widok tych torcikow u Nadii i Stefanka aż ślina cieknie Agus ależ się Sebek upierniczył :D a on taki makaron normalnie sam sobie gryzie i połyka? Ależ porosły nam dzieciaki, rok strzelił jak z bicza .... toć to takie kruszyny były

thefly a co Ci sie stalo z ramieniem??szybkiego powrotu do zdrowia!to imprezka byla spora,prawie jak weselicho tylu gosci:)

thefly u nas co dziwne maly wcina tez nitki makaron a gwiazdeczki mial problemy z lykanie,wiec tez daje makaron nitki i tak sobie fajnie wciaga usteczkami:)

🌻Natalko wszystkiego najlepszego, najsłodszego, najpiękniejszego, najmilszego zarówno dziś jak i przez całe życie! :) 🌻 No to odbieram pocztę bo słyszę , że isę zdjeciami zachwycacie wiec musze je koniecznie zobaczyc :)

Gość ania30x
Z okazji Twoich Nataleczko urodzinek najlepsze życzenia zawsze uśmiechniętej buzi,wesołej zabawy,dużo zdrówka i mnóstwa słodkich całusów zyczy Natalka z mamą. Agus fajne nosidełko mozesz teraz śmiało w góry z małym jechać,tylko pewnie ciężko też tak nosić rocznego dzidziusia.Obiadki u babci są pewnie najbardziej lubiane bo babcia pozwala wybrudzić siebie samego i wszystko dookoła. Tygrysica ja zdjęć z roczku nie dostałam-a szkoda. Thefly zdrowiej szybko po zabiegu i tez czekam na parę fotek oczywiście wtedy jak poczujesz się lepiej. My dzisiaj po szczepieniu wszystko ok.

Gość aga2666
Siemka mamuski mialam trzy terminy 4 pazdziernik 8 pazdziernik i 10 pazdziernik dzis mija 40 tydzień i 3 dzien ciazy i nic sie nie dzieje. Milenka nie spieszy sie na swiat juz sama nie wiem kiedy to sie zacznie i skonczy boje sie jak nie wiem co. Mam nadzieje ze nie bede musiala miec wywolywanego porodu bo tego jeszcze bardziej sie boje. Dodam jeszcze ze nie rodze w Polsce tylko w Islandii i wiem ze tu nie nacinaja krocza i nie robia lewatywy ale opieka jest bardzo dobra. Buziaki i pozdrowka wszystkim mamom

Natalko-najweselszych ,najwspanialszych, i najsłodszych pierwszych urodzinek!!!! niech z twej buzki nie schodzi nigdy usmiech a w serduszku niech nie goszczą smutki. Moc buziaków i góry prezentów zyczy Julcia z mamą:)🌼 🌼 🌼

Gość mama szczesciara
Natalko wszystkiego naj naj naj w dniu Twoich pierwszych urodzinek zyczy Michałek z mama