Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ==-==

HERBATKI ODCHUDZAJĄCE

Polecane posty

Gość ==-==

Czy ktoś z Was wspomagał się nimi? Czy działają? Widziałam w sklepie herbatkę Vitax wspomagajaca odchudzanie, ale nie wiem czy jest w ogole sens ją kupować. Może ktoś z Was pił inna tego typu herbatkę? Proszę o odpowiedz!

Ja pijam zawsze podczas diety jakies herbatki odchudzajace , mam ich z 10 wiec trudno mi powiedziec ktora dziala a ktora nie , chociaz z tego co czytalam i slyszalam to czerwona herbata jest najlepsza w odchudzaniu :)

sprawdzaj zawsze, co zawierają takie herbatki - unikaj ziół przeczyszczających (senes, hibiskus), bo one rozleniwiają jelita. polecam herbatę Pu-erh.

Hibiskus nie jest ziołem przeczyszczającym w rzadnym wypadku. Jest po prostu smacznym dodatkiem.

Hibiskus nie jest ziołem przeczyszczającym w rzadnym wypadku. Jest po prostu smacznym dodatkiem.

hibiskus przyspiesza przemianę materii i oczyszcza organizm - przypomina to ładniejszą nazwę przeczyszczania ;)

Gość gibonka
Ja polecam ci czerwoną herbate. W 3 miesiące przy zrównoważonej diecie i pijąc ją schudłam 15 kilogramów!!! Poz:)

Gość DO GIBONKI
POWIEDZ CO JESZCZE ROBILAS OPROCZ PICIA TEJ HERBATY , WYNIK REWELACJA-15 KG ALE NAPEWNO NIE DZIEKI TYLKO HERBATCE

Gość DO GIBONKI
JAKA DIETE STOSOWALAS ????? PLISSSSSSS!!!!!!

Gość MIRESS
zgadzam sie herbatki to tylko dodatki ja np przy odchudzanu zaczełam pic zielona dodatkowo byłam na dietce 1000 kalorii w 2 miesiace schudłam 11 kg nie wiem czy tylko dzieki dietce czy moze herbatka tez cos pomogła

Gość SoniaK
Polecam Pu-ehr taką z Rossmana w czerwonym papierku :D ( 5.99 za 5 dag) starcza na dlugo tymbardziej ze te same "fusy" parzy sie dwa razy, dobrze jest kupić ją też w "five o'clock" Polecam zurawinowo-jagodową! Pyszna! Parzyć 3 minuty nie dluzej! Dobrze jest mieć sitko do parzenia herbaty. Pić do 5 kubkow dziennie. Ja chudłam 5 kg w ciagu 1.5 miesiaca specjalnie sie nie wysilając. Doskonale potrafi utrzymać wagę. Jeśli połaczysz ja z cwiczeniami i umiarem w jedzeniu efekty beda rewelacyjne! Mam do zgubienia jeszcze 10 kg ale to już wymaga więcej pracy niż samo picie herbaty. Pozdrawiam.

Gość GIBONEK
czy ktos mi moze powiedziec...czy po herbatkach pu-ehr wyladuje na kilkugodzinnym posiedzeniu w kibelku? bo to by mnie nie satysfakcjonowalo :/ a moj metabolizm i tak jest do d**y :/