Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość si25

Planuję urodzić w tym roku

Polecane posty

Gość ola003
Cześć dziewczyny !! Jestem tu nowa, ale bardzo mi się podoba to forum:) Kurcze my z mężem staramy sie o drugiego bobaska i narazie nic :( Włąśnie ewczoraj dostałam okres, załamałam się bo staralismy sie w praktycznie wszystkie dni płodne.Mam okres regularnie co 30 dni więc byłam pewna ze nie bedzie problemu.Normalnie od wczoraj się wkurzam chyba sama na siebie. Zastanawiam sie nad testem owulacyjnym Dziewczyny napiszcie czy korzystałyście z tych testów. Pozdrawiam:) Fajnie sie móc wygadać , papatki :)

Gość lopo
Witam, jestem na forum poraz pierwszy i nie dowierzam... Właśnie zdałam sobie sprawe jak wielkie mnie szczęście spotkało... Jestem w 11 tygodniu ciązy. Kiedy czytam wasze wypowiedzi to jest mi wstyd... Kiedy dowiedziałam sie ze zostanę matką wpadłam w histerie, krzyczałam, płakałam, obwiniałam mojego partnera za to ze w bardzo egoistyczny sposób zamknął mi wszystkie drogi do kariery... Jaka byłam głupia... Teraz wszystko się zmieniło. Jestem MEGA szczęśliwa a wszystkie "ważne" niegdyś sprawy stały się mało istotne. Liczy się tylko ONA - moja malutka fasolka :) Mam pytanie, czy któraś z Was odczuwała podczas ciązy delikatnie kłucie po lewej stronie podbrzusza? Czy to jakiś groźny objaw? JAk dotąd czuję się rewelacyjnie, zero mdłości , wymiotów i.t.p. Acha, dla "grzybiarek" dobre wieści:) Od kilku lat walczę z ta okropną przypadłością , jednak jak widać nie przeszkodziła mi ona w zajściu w ciąże. Pozdrawiam i mam nadzieje , ze to forum zostanie odświerzone:)

Gość gość
Up