Gość Stefanka Napisano Marzec 20, 2007 jak usunąć z wykładziny plamę z gencjany. POMOCY strasznie to wygląda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość plamy po antyperspirancie help Napisano Marzec 21, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość angelita Napisano Marzec 21, 2007 plamy po antyperspirancie wystarczy wyprać:]o ile chodzi ci o plamy z talku...mnie zawsze schodzą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prałam i nic Napisano Marzec 21, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość angelita Napisano Marzec 21, 2007 spróbuj mydło marsylskie(chyba tak to sie nazywa)można je kupić w sklepach kosmetycznych.wywabia wiele plam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość angelita dzieki sprobuje Napisano Marzec 21, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mart Napisano Marzec 24, 2007 Jak wywabić plamy z jabłka>? Help Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość icecoffee Napisano Marzec 26, 2007 witam, spróbuj tym: https://ssl.allegro.pl/item178135585_odplamiacz_super_do_mankietow_i_kolnierzykow.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość potrzebna pomoc Napisano Marzec 27, 2007 jak pozbyć się plam z kropelki wylało mi się na kurkkę proszę o pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Beacia-1 Napisano Marzec 28, 2007 ratunku!! dziecko popisało lalkę długopisem i niczym to nie chce zejść, próbowałam spirytusem,zmywaczem acetonowym i bezacetonowym,próbowałam również denaturatem i nic .Pomózcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lara 22 0 Napisano Kwiecień 1, 2007 o długospie slyszlaam ostatnio w telewizji ze trzeba uzyc lakieru do włosów!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość giluwomen Napisano Kwiecień 2, 2007 Jak wywabić plame po żywicy ??? Prosze o szybki kontakt. Z góry dziękuję !!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość g. Napisano Kwiecień 9, 2007 jak pozbyc sie "zacieków" z samoopalacza strasznie to wyglada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość g. Napisano Kwiecień 9, 2007 chodzi mi o zacieki na rekach:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość angelita Napisano Kwiecień 9, 2007 cytryna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość elendil1985 Napisano Kwiecień 18, 2007 Pomidorwka na bialym obrusie pomozcie !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość goszi Napisano Kwiecień 18, 2007 jak pozbyć się markera na jasnej kurtce? żeby nie zepsuć kurtki,koloru?? proszę o pomoc!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sylver80 Napisano Kwiecień 24, 2007 Witam wszystkich, mam problem, ale to chyba juz sprawa beznadziejna..... Ja tak skutecznie wywabiłam plamę Vanishem (w żelu) z nowej kurtki męża, że teraz jest poodbarwiana w kilku miejscach! Domśylam się, że kurtki już nie uratuję, ale może ktoś słyszał o farbowaniu ubrań? Wiem, że skóry farbują, ale inne ubrania... Będę wdzięczna za pomoc. PS. Mąż jeszcze kurtki nie widział.... :-( POZDRAWIAM. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fahna Napisano Kwiecień 28, 2007 pomocy! jak wywabic plame z mlecza na jeansach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fahna Napisano Kwiecień 28, 2007 juz dalam sobie rade. wzielam taka szczotke do paznokci troche namoczylam i szorowalam. zeszlo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wilkolak Napisano Kwiecień 28, 2007 kupiłam nowiutką białom bluzkę. noi oczywiście wybrałam się w niej do koleżanki .poszłyśmy na spacer a że umię robic wianki nazbierałam dużooooooooooooooooooooooooooooooooo mleczu. pszytuliłam je. gdy wruciłam całom bluzkę miałam w żółte krobki.POOOOMOOOOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fahna Napisano Kwiecień 29, 2007 sproboj poszorowac namoczona szczotka do paznokci. na moich jeansach pobrudzonych mleczem pomoglo. nie ma sladu po mleczach! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartess Napisano Maj 1, 2007 czt ktos wie jak mozna sprac plamy z zywicy na dresie?Prossze o odpowiedz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość flowerpower Napisano Maj 2, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość camomilla7 Napisano Maj 2, 2007 czy ktos moze wie jak usunac plamy po blyszczyku z kurtki zimowej?probowalam vanishem ale nic nie dalo:-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewa84 Napisano Maj 3, 2007 Witajcie!kupiłam fioletową bluzkę z wiskozy i prysnęłam na nią perfumami (miały lekko zielony odcień),no i zostały plamy:(. Jak je usunąć?Nie pomaga pranie i długie moczenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość /niewazne/ Napisano Maj 17, 2007 mam pytanie na mojej atłasowej spódnicy widać dość mocno błyszczące plamy - przypalone żelazkiem jak je usunąć ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jolusia 25 Napisano Maj 27, 2007 wylał mi się tusz z długopisu w bawełnianych jasnych spodniach, ocet,denaturat nie pomaga, czy jest jakiś inny skuteczny sposób, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KamillaDeMon Napisano Maj 28, 2007 Plamy z lakieru do paznokci usunąć można zmywaczem do paznoki,ale tym najzwyklejszym z ACETONEM(!). Jesli to nic nie da polecam Vanish:)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marrrtaa Napisano Czerwiec 3, 2007 mam problem. Na mojej czarnej spodniczce znajduja sie polyskujace plamy od zelazka. Jak je mozna usunąć? Proszę o szybką odpowiedz. z góry dziękuję:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach