Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serdżja

Czy po ciąży sex staje się mniej przyjemny dla facetów takiej kobiety?czy zdecyd

Polecane posty

Gość serdżja

owałybyście sie na cesarke na własne życzenie, żeby nie rozciągać pochwy? Moze wypowiedzią sie jakies panie , które sie na to zdecydowały i podadzą plusy i minusy tego rozwiązania. Dla mnie osobiście zarówno macieżynstwo jak i dobre partnerstwo są bardzo ważne , dlatego planując ciąze na najbliższe miesiące chciałabym dowiedzieć sie co wybrać. Jak bedzie lepiej rodzić i czy nie lepiej byłoby mieć cesarskie.

Gość a ilu ty masz facetów
???? Monikas daj se siana :P

a czy Ty myślisz że po porodzie naturalnym to zostanie Ci takie wiadro? Ja jakieś 3 miesiące po porodzie miałam problemy ze współżyciem, wręcz myślałam że mnie zszyli bo było tak ciasno, więc nie wyobrażaj siobie nie wiem czego, wszystko wraca do normy po jakimś czasie.

Gość dobra doradzę ci
zapłodnienie in vitro i pęcherzyk dać wrednej teściowej, niech łazi franca z wielkim brzuchem i obwisłymi cycami od karmienia a do jej pochwy po porodzie zmieści sie cały teściu :) I tym sposobem twoja uroda pozostanie nienaruszona a zemsta na teściowej dokonana :P Pozdrófffka

Gość serdżja
Nie rozumiem dlaczego od razu z dziwnymi frazesami do mnie :0. No przecież erotyczna sfera związku jest równie ważna a wiadomo, że poród może w pewnien sposób wpłynąć na pewien dyskomfort we współżyciu. Wszystko jeszcze przedemną dlatego pytam . Nie wiem czego się spodziewać , na co zwrócić uwagę dlatego miałam nadzieję ,ze kobiety po porodzie, doświadczone coś podpowiedzą. Czyba nikogo nie uraziłam tym pytaniem ?? I wcale to nie musi oznaczać ,ze jestem jakąś dziwką ,czy szmatą tylko zwykła kobietą , której zależy by z partnerem też było ok.

Gość Eliza-
droga autorko!!! Ja z tego samego powodu zdecyduje się na cesarkę. Nie chce mi się męczyć przy porordzie i chcę normalnie współżyć a nie być wiaderkiem. Nie wyobrażam sobie współżycia po zszywaniu pochwy. A skoro istnieje cesarke to skorzystam- pełen luz - nie będę się męczyc , dziecko tez nie będzie osłabione i pochwa w porzadku -XXI wiek po co się wysilać - POZDRAWIAM i nie słuchaj tych walnietych matek - polek co ci będa nadawać o porodzie naturalnym jako o wspaniałym przeżyciu bo to jest smieszne........

Gość matka-polka
A Eliza to ponowne wcielenie pani Monikas? - te same poglądy pod innym nickiem

Gość Eliza-
Do matki-polski Nie jestem wcieleniem Monikas ani kogoś innego. Mam takie poglądy i uważam ze są one jak najbardziej uzasadnione. Nie żyję w średniowieczu jak większość ginącej (całe szczęście) rasy matek -polek. Jest XXI (słownie: dwudziesty pierwszy wiek) więc skoro mamy takie możliwości to z nich korzystamy. Chce szybko wrócić do formy po porodzie i kochać się jak dawniej bo to jest dla mnie bardzo ważne. Nie dziwię się ze jest tyle rozwodów skoro matki-polki zajmują się tylko swoimi dziećmi a nie seksem i mężem. Dla mnie seks jest na równi z dzieckiem a skoro można mieć to i to pełnej jakości to czemu nie skorzystać. Tylko głupota i ciemnogród nie wie o co chodzi........ Pozdrowienia dla autorki. TEPIĆ MATKI POLKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pRZYNOSZĄ wstyd naszej kobiecej rasie. Aha droga mamo-polko skoro ty chcesz rodzic naturalnie to ja ci nie bronię ale czemu ty się wtrącasz do mojego rodzaju porodu - co ci się nie podoba

Gość Też myślę że Monikas rozmawia
sama z sobą, może pomaga jej to utwierdzic sie w swoich przekonaniach :P Kobieto masz 31 lat mądrzejsza już nie będziesz, tylko starsza :P

Gość niki28
To co piszecie tutaj dziewczyny wola o pomste do nieba!!!Czy jak myslisz ze cesarka to niema bolu??? kobieto to jest operacja po ktorej czujesz bol jak niewiem i w dodatku moga byc powiklania :((( ja rodzilam naturalnie i nie uwazam zeby to bylo jakies straszne przezycie wiadomo ze byly momenty ze bolalo no ale chyba trzeba sie troche pomeczyc po cesarce tez boli jak diabli i to nawet gorzej a co do tego waszego wiadra to ja mialam zupelnie inne odczucia czulam sie tak waska jak niewiem wiec uwazam ze przesadzacie i chyba niedoroslyscie do macierzynstwa

Gość Eliza-
a gdzie jest ten topic Monikas ?? Chciałabym z nią porozmawiać ?? Mozecie podać link. Monikas jak jestes na tym topicu to napisz coś.

Gość Eliza-
a gdzie jest ten topic Monikas ?? Chciałabym z nią porozmawiać ?? Mozecie podać link. Monikas jak jestes na tym topicu to napisz coś.

Gość bardzo dziwne
tematy zaczęły pojawiać sie odkąd pojawiła sie niejaka Monikas lat 31....... Elizko-----rzeczywiście jesli myślisz że po porodzie tak wszystko zostaje bez zmian , to wszystkie kobiety na całym świecie musiałyby byc same , bo mężowie powinni je zostawić,,,,skoro wszystkie to chodzace wiadra......Boże co ty i Monikas robiłyście na lekcji biologii? wszystko wraca do normy, jest tak samo jak przed ciążą a jeżeli nie jest , to sa ćwiczenia na mieśnie pochwy pewnie że jest XXI WIEK tylko zastanawia mnie co wy tu robicie ze swoimi zaściankowymi poglądami głupie pindy?!

Gość Eliza-
Monikas czemu mam się tak nie wypowiadać skoro tak myslę. Wolność słowa mamy!!!!!!!!!!!! A ci ludzie nawet nie potrafią poszanować odmiennego zdania więc to świadczy tylko o nich. Puste matki-polki który oprócz jechania ludzi nie umieją np zacząć "Nie zgadzam się z twoimi poglądami gdyż....." bo po co - niewykształcone nastawione tylko na reprodukcję niemal maszyny znałyby kulturalne hasła. Ciekawe czy swoim dzieciom tez tak do głowy bedą tłukły "dziecko ty debilu nie myśl tak bo jest tak i koniec" ha ha ha ha śmiać mi się z nich chce Monikas napisz link bo nie mogę znaleźć

Gość matka polka
do Elizy, czy też Moniki s jestem już po porodzie naturalnym i wcale nie było to wspaniałe przeżycie tylko bardzo ciężkie, ale świadomie tego chciałam, myślałam nie tylko o sobie ale i o dziecku. Seks przynosi mi teraz o wiele więcej przyjemności niż przed ciążą a i mojemu mężowi również, bo częściej się kochamy. A Ty jak chcesz to sobie miej tą cesarkę, ja przynajmniej nie mam pocharatanego brzucha. I nie mam też obwisłego biustu ani rozstępów, za to 12 kg mniej niż przed ciążą, a z tego powodu czuję się bardziej atrakcyjna dla męża. A puste to Wy jesteście!!! Współczucia

Gość serdżja
:( szkoda ,ze nie zbyt miło rozkręciła sie dyskusja :( Czy kobieta ,która troszczy sie o sexualnosc to od razu zdzira albo jeszcze inna gorsza ?

Gość serdżja
potwierdzam ,ze ja to ja a Monikas to Monikas. Hej, no przecież forum jes po to by rozmawiać również o takich sprawach, nie rozumiem dlaczego zaraz jak ktoś rzuci jakieś swoje poglądy , albo zapyta o takie lub inne rozwiązania to zaraz go bardzo nieprzyjemnie przyjmujecie? Przecież kto pyta nie błądzi, a relacje z partnerem , na które ma wpływ także sfera sexualna, wzajemne pożądanie ,satysfakcja itd. jest ważne , bo kochający się i szczęśliwi rodzice , spełnieni partnerzy to kochający sie i szczęsliwy dom dla dziecka.

Gość serdżja
potwierdzam ,ze ja to ja a Monikas to Monikas. Hej, no przecież forum jes po to by rozmawiać również o takich sprawach, nie rozumiem dlaczego zaraz jak ktoś rzuci jakieś swoje poglądy , albo zapyta o takie lub inne rozwiązania to zaraz go bardzo nieprzyjemnie przyjmujecie? Przecież kto pyta nie błądzi, a relacje z partnerem , na które ma wpływ także sfera sexualna, wzajemne pożądanie ,satysfakcja itd. jest ważne , bo kochający się i szczęśliwi rodzice , spełnieni partnerzy to kochający sie i szczęsliwy dom dla dziecka.

Gość pani Monice
już podziękujemy...... a co do twojego pytania serdżjo-----nie jestesmy zacofanymi babami i nie wierz tej idiotce mozna mieć nowatorskie poglądy ale żeby twoje pytanie było zaraz nowatorskie?......hmmm nie uważam . Uważam że jest głupie ponieważ nie ma takiego czegos jak rozciągnieta pochwa! gdzie wyście sie chowały? wszystko wraca do stanu sprzed ciązy! cesarka to jest operacja ! po cesarce koleżance wycieto wszystko bo dostała krwotoku i nie może mieć więcej dzieci a bardzo by chciała ; wiem że to zdaża się rzadko ,ale akurat padło na nią. jeśli masz normalnego męża , który nie jest z toba wyłacznie dla wyglądu, który cię kocha i akceptuje pod kazdym względem to uwierz mi będziecie jak najbardziej partnerskim małżenstwem czy po naturalnym porodzie czy po cesarce. kto wymyslił w ogóle tą bzdurę żeby samemu decydować o cesarce?

Gość Nie wiem i nie rozumiem
skąd się biorą takie dziwne pytania, zawsze mam wrażenie, że takie pytania zadaja dzieci, ktore tak naprawde nie maja zielonego pojęcia o zyciu i współżyciu............. Więc odpowiadam NIE po ciąży sex na pewno nie jest mniej przyjemny dla facetów ani dla kobiet i na pewno z tego powodu nie należy robić cesarskiego cięcia. Cesarskie cięcie to nie jest jakiś zabieg nic nie znaczący, a poważna operacja myślę, że każda kobieta powinna o tym wiedzieć. Pozdrawiam i nie słuchajcie takich bzdur opowiadanych przez osoby, które o sexie nie wiedzą nic albo prawie nic (zawsze można zapytać matkę, to nie wstyd) 🌼

Gość serdżja
Nie rozumiem stwierdzenia , gdzie się chowałam :0. No przecież chyba to co dzieje się z pochwą po porodzie nie jest elementem wychowania... I dlaczego takie pytania miałyby zadawać dzieci, które nic nie wiedzą o sexie? Mam 24 lata a sex uprawiam juz od 7 lat , wiec wiele juz na ten temat wiem, ale nie rodziłam nigdy i dlatego o to pytam no bo skąd mam wiedzieć. Gdybym wiedziała to bym nie pytała ,bo bym to przeżyła. Pytania biorą sie stąd ,ze przeczytałam juz wiele artykułów, opisów itp. gdzie mówiono o tym ,ze pochwa staje sie nieco luźniejsz itd. Nie traktuje tego jako pewnik tylko postanowiłam spytać sie tu na forum , na żywo matek które rodziły o ich własne odczucia i wnioski . O to czy odczuwały jakiś dyskomfort i czy było tak z ich partnerami. Obawiam sie i wcale sie tego nie wstydze, to przeciez naturalne ,ze mam obawy co bedzie po, jak bedzie wyglądał sex.

Gość Do Elizy...........
gdyby, każda kobieta myślała tak jak ty to ludzkość by pewnie nie istniała, a ciebie na pewno by nie było na świecie. Nie rozumiem jak można z taką pogarda mówić "matki Polki" czy to obelga?, przecież twoja matka też jest tą MATKA POLKA - więc proponuje trochę sie zastanowić nad tym co piszesz, bo kij ma dwa końce. :) Ja też jestem matką Polką i jestem z tego powodu dumna bo nie każdy może nią być, poza tym pracuje zawodowo, odnoszę sukcesy, mam dom wspaniała rodzine............, czego wam równiez życzę 🌼 :)

Gość Eliza-
Do "do Elizy" skoro pracujesz, robisz karierę zawodową to nie jestes matką-polką. Matki-polki to baby które tylko w garach i przy pieluchach spędziłyby całe zycie - dlatego to jest chore dla mnie. Pozdrawiam a i tak najlepsze rozwiązanie to nie mieć dzieci....:-):-):-):-):-):-)

Gość matka-polka
no bo mi się nóż w kieszeni otwiera czytając te głupoty. Zastanów się co Ty piszesz kobieto!!! Matka - polka to jednym słowem kura domowa piorąca pieluchy i gotująca obiadki mężusiowi i przynosząca mężusiowi kapcie w zębach po powrocie z pracy!!! Wiesz co jesteś pusta jak lej po bombie!! Ja jestem i matką i polką i wróciłam do pracy po urlopie macierzyńskim, a obiadów nie gotuję, zresztą nie mam zamiaru się więcej tłumaczyć. Jesteś inteligentna inaczej, a ja nie mam zamiaru zniżać się do twojego poziomu, bo musiałabym się położyć na ziemi... Więc nie miej dzieci, bo widocznie nie jesteś do tego stworzona. Pracuj, a właściwie - rób KARIERĘ , bo może tylko do tego się nadajesz (świeci oczami a w głowie pustka)

Gość Nie Tak
Sex po ciazy jest nieprzyjemny bo musisz stale nasluchiwac czy dzidzia spi za sciana! Kobieta po dzieciach sexi albo nie? zalezy od faceta i kobiety tzn niektore robia sie grube a niektore chude, jedni wola matke polke a inni zgrabna dziewczyne, kwestia dogadania. Moj ginekolog powiedzial ze gdyby nie prowadzil moich ciazy, musialby mnie poinformowac ze przy moich (malych) gabarytach bede miala problemy z zajsciem, czyli wszystko sie skurczylo...tyle ze biust mi zostal ..jak marzenie..piersia karmilam pol roku!

Gość zdecydowanie to kolejne
wcielenie przygłupa Monikas.Odp.na twoje pytanie-monikas -irmina-serdzja-po porodzie bedziesz mogła wrocic na autostrade,zaden klient nie odczuje roznicy:-D.Do problemow monikas doszedl nastepny-rozdwojenie jazni....hihihi Wiecie,co?Strach isc robic sniadanie...a jak z lodowki wyjdzie monikas-przeciez ona jest wszedzie!!!

Gość buhahahhahahahahaahah
ale mnie rozśmieszyłaś z tą lodówką......buhahahahahahahahahah masz rację po prostu strach...hihihihihihihihihihi najgorsze ze panoszy się wszędzie...brrrrrr co za wsretna baba

Gość ona jest
gorsza niz choroba weneryczna...bo na choroby wen.sa lekarstwa na nia nie