Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jordanka

Butelki , smoczki , gryzaczki i inne artykuly.. Prosze doradzcie!

Polecane posty

Gość Jordanka

Planuje dziecko , ale chce sie wczesniej dowiedziec wszystkiego na temat potrzebnych rzeczy .Znam firme CHICCO.. czy jest jeszcze jakas inna rownie dobra a moze tez tansza bo chicco jest dosc droga . Prosze doradzcie mi czy butelki musza byc szklane czy plastikowe .Czym sie rozni smoczek kauczukowy od silikonowego ( ktory lepszy).. Czy wszystkie rozmiary smoczkow sa potrzebne ? Ile mniej wiecej potrzeba kaftanikow cienkich i grubych a ile pieluch . I jeszcze prosba odnosnie wozka glebokiego .Jaki wybrac w cenie do 800 zl.. Moze podacie jakies konkretne nazwy wozkow . Bardzo prosze .mam tyle pytan , a wy macie duze doswiadczenie , rozne opinie . Moze tez innym kolezankom przyda sie taki temat .Nie kazdy wie co kupic i jakiej firmy . Nie zostawiajcie mnie bez pomocy .Chce wczesniej kupic niektore rzeczy . Pozdrawiam wszystkie mamusie i z gory dziekuje .

Mnóstwo niezbędnych artykułów o których piszesz znajdziesz na porównywarce cenowej CoZaCena. Proponuję kliknąć w link www.cozacena.pl i znaleźć te przedmioty, które Cię interesują. Wszystko jest w bardzo niskich cenach! Gwarantuje zadowolenie.

Gość gość
nie jesteś jeszcze w ciąży a już zakładasz taki temat? hmm dziwne jak dla mnie