Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miska

POSTINOR

Polecane posty

Gość babinka
do e.n.a.-nie słuchaj nic! nie uszkodzisz wcale płodu-co za bzdura-poczytaj lepiej na temat tego hormonu co go zawiera postinor.zobaczysz ze on wspiera płód. a co do mojego @ to poeinien nadejść chyba lada moment- czwartek może, maże środa? już sie czuje jak przed @ - troche mnie dół brzucha pobolewa jak przed @.. ten test dzisiaj robiłam ostatni ,czyli 9dzień po a 25dzień cyklu,który zwykle trwa 26-27-28dni. tak sobie pomyslałam ze z porannego moczu powinien być ok i zrobiłam,ale chyba zrobie jescze pojutrze...ale jak myślisz? czy ten dziś był w miare wiarygodny??

Gość babinka
acha dodam że drugi test był robiony 12 dnia od szczytu owulacji- tak wychodzi z obliczeń.. to czy ten test jest wiarygodny??

Gość E.N.A
Myślę, że tak, ale na twoim miejscu zrobiłabym jeszcze jeden jeśli nie dostaniesz teraz miesiączki.ale to tak tylko dla pewności, bo moim zdaniem wszystko wskazuje na to, że nie zostaniesz jeszcze mamą.Trzymam kciuki.i dzięki, trochę mnie podbudowałaś.mam nadzieję że będzie zdrowe.:)

Gość Zoś
do Niespokojna 18. Dziekuje Ci za odpowiedz,ale itak jestem w stresie:)

Gość babinka
do NIESPOKOJNEJ- jak tylko zrobisz test to daj znać jaki wynik. i napisz ile dni przed spodziewanym @ robiłaś test.

Gość baksik
mam pytanie. chcę wziąc postinor, ale się waham. Czy w 22 dniu cyklu jest możliwe, żebym mogła zajść w ciąże, jednym słowem czy to mógłby być dzię "płodny"?

Gość babinka
zależy jak długie i jak regularne masz cykle..

Gość smutnapannamłoda
dziewczynki napiszcie cos do mnie!!!!!! Prosze!!!!!!!!

Gość powercia_85
jesli bierzesz tabletki to po protu nie rob przerwy tygodniowej !!! a jeslinie beirzesz to nie wiem cy mozesz zaczac brac bo zazwyczaj sie je beiorze pierwszego dnia okresu tylkoze wtedy gkrwawienei bedzie ale jak znam zycie ze stresu okresu nie dostaniesz....zycze pwoiodzenia i wszystkiego najlepszego na nowej droz\dze zycia... niespokojna kurde ja mam nieregularne cykle ostani cykl mial 54 dni bo sie odchudzam i mamstresy na studiac h :(( lkurde nie wiem ale skoromialam okres tojest chyba ok bo to nie bylo plamienie tylko okres

Gość Niespokojna 18
powercia_85 skoro miałaś okres to napewno jest wszystko ok ;) dla uspokojenia zawsze możesz zdrobić test. Ja zrobiłam dzis rano. ponad 8 dni po zdarzeniu a dwa dni przed spodziewana @ test negatywny Dzidzi jednak nie będzie ;)

Gość babinka
ja tez po kolejnym tescie(chyba 4!!) dziś 10 dzień PO i test quick vue z porannego moczu -negatywny. wczoraj był bobo test-rano negatywny(9dzień).do @ zostało nie wiadomo ile bo ten postinor brałam..ale myśle ze w czwartek może..dziś mam 26dzień cyklu a cykle mam 26-27-28dniowe.więc myśle ze skoro 4 rózne testy mówią "nie" to chyba sie nie mylą? bo już wpadłam w obsesje robienia testów.. jak nie dostane do czwartku to lece po następny-można oszaleć!!

Gość palma 1985
Dziewczyny, nie moge znaleźć żadnych wiadomości jak jest po ??:( Co z cyklem , czy jest bardzo rozregulowany? czy nastepuja jakies zmiany w organizmie? czy kazda miała bolesny okres ( ja w sumie zawse mam ) PLEASE ODP

Gość babinka
do palmy- hmm własnie o to chodzi ,ze nie wiadomo jak jest PO bo każda ma inny organizm,który inaczej reaguje na postinor-ale zwykle jest troche zamieszania z terminami @ i chyba tyle... a ja nie mam nadal nic, prócz tego że czuje macice jak przed @ ale narazie cisza.zadnych innych objawów nie mam,temperatura różna-raz wyższa,raz niższa-nic nie rozumiem. testy niby negatywne,ale własnie przeczytałam ze u wielu dziewczyn dwie krechy wychodzą dopiero około 30dc,a ja robiłam ostatni 26dnia cyklu,już sama nie wiem co myśleć...ta temperatura mnie martwi:( i nie wiem czy to może po postinorze? ale chyba niee..palne se w łeb bo już nie wytrzymam:(

Gość Niespokojna 18
babinka uspokuj się . Będzie wszystko dobrze. Skoro 4 testy mówia że nie jesteś w ciaży to napewno tak jest ;). A te rózne temperatury i czucie macicy to przez zdenerwowanie i no pewnie tez przez to że brałaś Postinor a [rzeciez t jest duża dawka hormonów. Bez nerwów spokojnie czekaj na @ bo przez zdenerwowanie i tak ci się spóźni :* Ja dzis robiłam test rano. Negatywny ale też czekam na @ Będzie dobrze :* Trzymam kciuki .

Gość minaaaa
witajcie, podziele sie z wami jeszcze ostatnia moją obserwacja Dosałam okres w terminie , a teraz po tygodniu drugi , rozumiecie cos z tego???. JAk sie jeszcze coś wydarzy to wpadne poinformować. Im wiecej informacji tym lepiej. Moze w końcu wyjdzie z tego jakaś prawidłowośC. Trzymam kciuki.

Gość babinka
:) hurraa postinor zadziałal!!! jeszcze nie mam @ ale mam ból taki jak mam ZAWSZE tuż przed no i plamienia TAKIE JAK ZAWSZE -czuje że wszystko jest ok i jak znam swój organizm to jutro bedzie @ :) Boże jak sie ciesze!!!!!

Gość palma1985
babinka gratuluje i dzieki za odpowiedź :) przede mna jescze długie czekanie prawie 2 tyg ( wiecie co to oznacza ;)

Gość juz nic nie wiem
E.N.A po jakim czasie zrobiłas test? i czy odrazu ci pokazał dwie kreski? bo ja ostatni 5 test robiłam prawie 2 miesiace po poniewaz zmartwiłam sie krotka m @. i negatywne wszystkie. czy to juz gwarancja ze nie jestem?

Gość A_guska
od 2 dni boli mnie kregolsup na dole i brzuch tez na dole...okres mialam 24 pazdziernika...mialam juz ze 3 @...i robilam z 5 testow w tym jeden dzisiaj rano,ale ja sie nadal boje...:(

Gość A_guska
oczywiscie wszystkie wyniki negatywne.

Gość juz nic nie wiem
A_guska ja tez własnie tak mam juz 5 testow negatywnych 2 @ a nadal wszystko mnie boli;/ a okres miałas normalny ijak dawno bralas postinor ? bo moje byly 2-3 dniowe.

Gość A_guska
do juz nic nie wiem....postinor brałam w sierpniu a dokładnie 28...ale mnie to juz dobija...a szczegolnie ten brzuch tak jakby na okres...i kit;/ tak normalne po 6 dni bolesne i obfite a ty..?

Gość smutnapannamłoda
A myslisz POWERCIA ze moga byc jakies komplikacje jak zaczne je brac albo ze moze mi to zaszkodzic?

Gość juz nic nie wiem
A_guska ja tez w sierpniu 24. tez mam bole brzucha i jeszcze piersi:( juz nie mam siły a wczesnij brałas jakies hormony (ja nie) czekam na nastepny okres lada dzien powinnam dostac ale ten postinor tak mi rozregulował cykl ze szok pirwszy miał 21dni drugi 26 zobaczymy jak teraz bedzie (mam nadzieje ze dobrze) ale ostatni test robiłam 19.10 i nic nie pokazał wiem ze stezenie hormonu ciazowego barzdzo szybko rosnie ok66% w ciagu 24h no to chyba by juz to pokazały? ( to jakos mnie podnoosi na duchu)

Gość juz nic nie wiem
a jeszcze jedno silne sa te twoje bole?

Gość Niespokojna 18
Dziewczyny przezież 5 testów negatywnych i 2 @ to już pewny dowud że nie jesteście. Wystarczył by nawet 1 test. Weźcie troche na luz i sie odstresujcie to cykle wróca do normy. To przez zdenerwowanie macie je takie rozregulowane i was wszystko boli wiem po sobie ;) Pozdrawiam

Gość A_guska
boli tak srednio...oj nie mozemy byc w ciazy;] bo na pewno test by wykazał i dwie krechy by wyskoczyły! ja robiłam nawet beta hcg to było 0.00 i byłam u gine to by zauwazył ale nic...

Gość A_guska
wczesniej tez nie brałam...zadnych hormonow..

Gość juz nic nie wiem
no i dostałam jak w zegarku 26 dni:):):) mam tylko nadzieje ze juz teraz wszystko wroci do normy:) pozdrawiam was wszystkie i przymam kciuki:)

Gość d.19.pl.
Hej dziewczyny! Mam pytanie! Po ilu dniach dostałyscie okres od wzięcia Postinoru???? Bo oprócz tego ze piersi mnie troche bolaly i mdliło mnie wszystko wydaje sie byc normalnie.... a generalnie wydaje mi sie ze powinnam dostac po tych tabletkach @