Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miska

POSTINOR

Polecane posty

Gość A_guska
nie mam nawet 18...wiem szczylowa ze mnie.

Gość oLiWeCzKa20
Hmmm ... 3 moje koleżanki mające właśnie 17 lat... mają dzieci :D ... tzn... 2 z nich mają roczne dzieci a ta trzecia jest obecnie w ciąży ... więc to w dzisiejszych czasach chyba tak Standardowo :P

Gość powercia_85
wracam tu bo sie stesknilam sluchajcie okresi k mialam miesiac temy niecaly a ja mam nieregu;arne po tym wpadkowym i po postinorze okres dostalam poi 2 tyg a teraz strasznie mniebola piersi czy ktoras miala tak popostinorze ze kolejny cykl po olkresie bolalo ja cos i sluz mam teraz taki ciagliwy ale juzprawe i nie tak jakby zblizal sieokres!!!!

Gość A_guska
ja tak miałam...ale to przez postinor bo to duza dawka hormonow i to przez miech nam sie wszystko nie ureguluje...trzeba troszke czasu

Gość proszeoodpowiedz
hej czy Postinor wypisuja lekarze normalnie, bez zadnych problemow, czy tzreba powiedziec, ze to byl gwalt?

Gość d.19.pl.
do proszeoodpowiedz: Pojedz po prostu do najbliższego szpitala i powiedz co sie stało. Ja powiedziałam, ze pękła nam prezerwatywa i dostałam recepte bez problemu. Nie oszukuj lekarza ze to był gwalt, bo nie wiem jak zareaguje. Pewnie miał juz nie jeden taki przypadek i dokładnie wie o co chodzi. Trzymaj sie!

Gość powercia_85
postinoru nie wypisuja w kazdym szpitalu ja mailam taka niespodzianke bo n\myslalmz e wypisze ale jakas baba maila swoje ale bo mowila ze towczesnoporonne

Gość klipsta
dziewczyny jak mialam krwawienie po postinorze to juz chyba nie bede w ciazy co?wygladalo to jakby normalny okres.kiedy mam liczyc na nastepny od tego krwawienia czy od ostatniej miesiaczki?prosze odpiszcie ktos

Gość jaga_1990
dziewczyny mam pytanie, może było wczesniej ,ale niestety nie mam możliwości teraz przeczytania wszystkich odpowiedzi. Czy postinor można kupić bez recepty? i w jakich cenach jest? I to jest przeciw ciąży, po stosunku, tak? ( wczoraj kochałam się z chłopakiem, mielismy prezerwatywę, ale jakoś nie jestem do końca pewna...)

Gość słoneczkoo
hej:) kochalam sie dzis rano z chlopakiem ok5 dzien wczesniej skonczyl mi sie okres tego dnia mialam tylko baaardzo słabe plamienie. niestety gumka pekla:( raczej nie mial wytrysku. powiedzcie jakie sa szanse zajscia w ciaze dodam ze moje cykle sa ok 26-28dniowe. POMOCY!!!

Gość ****E*****
znikome. nie martw się. nie powinnaś zajść w ciąże, chociaż to zależy od tego czy masz regularne cykle itp.ale i tak ryzyko jest małe.

Gość ****E*****
jaga_1990 jeśli jetes pewna że nie pękła to nie bierz tego dziadostwa- nie warto. kosztuje 50-70 zł. i musisz iść po recepte do lekarza.

Gość babinka
witam drogie panie :) mnie @ sie już zbliża ku końcowi:) troche przebieg byl bardziej intensywny niż zwykle ale juz jest ok. tak sie zastanawiam czy ten postinor wogule dzialal .. prawie żadnych objawów nie było ubocznych, @ w terminie, jak gdybym nic nie brala ..hmm dziwne..

Gość A_guska
czy test ciązowy by wykazal ciaze ok.8,9 tygodni od zaplodnienia?

Gość salmah
Aguska... test ciazowy wykazuje juz 6 dniowa ciaze nawet, wiec po 8-9 tygodniach masz 100% wynik, bo wtedy zawartosc hormonu w moczu jest ogromna.

Gość A_guska
no niby tak ale ja od paru dni czuje sie okropnie boli mnie brzuch i mdli..mimo to ze mialam ze 3 okresy robilam z 5 testow i bylam u gina dzisiaj tez ide i sie boje;(

Gość klipsta
niech mi ktos powie od kiedy mam liczyc nastepna miesiaczke??od ostatniej czy od krwawienia po postinorze ?????????

Gość jaga_1990
****E***** dziękuję. Pewna jestem, że nie pękła, zresztą kiedy nastąpił wytrysk mój chłopak już nie był we mnie. Ale jakieś takie dziwne myśli mam...

Gość babinka
AGUŚKA może ty masz wrzody? ale na pewno nie jesteś w ciąży.idż do gastrologa:)

Gość A_guska
wczoraj byłam u gine...i zbadał mnie i powiedzial cos o jelitach ze za duzo gazowanych napojow pije;/ i powiedzial ze na 300% nie jestem w ciazy;)

Gość słoneczkoo
****E***** dzieki troche mi lepiej nie wziełam postinoru bo teoretycznie w tym czasie sa dni niepłodne, a zreszta pare miesiecy temu juz brałam postinor i wiem z czym to sie wiaze. Mam tylko nadzieje ze wszystko bedzie ok

Gość powercia_85
a mnie brzszek boli...chyba vbedzie drugi okres jupi...!!!!a piersi jejus nigdy tak mnie nie bolaly :( buziaki misiaki

Gość Ababa
powercia_85 Chyba jestem w sytuacji podobnej do Twojej

Gość Ababa
Wzięłam Postinor pod koniec września. Po zażyciu miałam krwawienie. Pod koniec października dostałam okres. Myślałam, że wszystko wróci do normy, ale od około tygodnia znów nie czuję się najlepiej. Boli mnie brzuch. Za tydzień powinnam dostać okres. Ciekawe, co będzie potem.

Gość brak rozgrzeszenia
Dostałam miesiączkę...3 tyg. po wzięciu postinoru. Idealnie z cyklem tabletkowym. Cieszę się:)

Gość powercia_85
dostalam dzis okresik!!! dr5ugi po postinorze ....nieplamienie a rzwy okres!!!!!!!!!!1 ciesze sie strasznie to chyab juznie mam si eczego bac!!!!!! ale i tak bede tu zagladac bo jednak wsparcie jest ogromne!!!

Gość Ababa
No no, naprawdę coś nad synchronizuje: ja też dziś dostałam ;)

Gość A_guska
no ja tez @ dostałam;]

Gość palma 1985
a ja nie , choć już mogłąbym :( dziewczyny martwie się ...