Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KKaren

Czy mezczyzni chca miec dzieci?

Polecane posty

Gość jonianannaaaa
mój chce mieć dzieci,a ma dopiero 24 lata.w sumie nawet sie zdziwiłam,że w tym wieku już myśli o rodzinie ale uważam,że to super

Gość hermionaaa
U mnie to jest tak ze ja nie chce a on chce :///// Ta swiadomosc doprowadza mnie do szalu, dlaczego kurwa nie moglam trafic na takiego co nie chce. Oczywiscie go nie zostawie bo go kocham ale boje sie ze moze byc w przyszlosc problem z tym :/

Gość zniczka
Moim zdaniem faceci po prostu akceptuje, ze taka jes kolej rzeczy, malzenstwo=dzieci. Nie ma w nich jakiegos wielkiego pragnienia posiadania dziecka.

Gość zniczka
*akceptuja *taka jest

Gość nie ta płeć
To ja chyba powinnam się urodzić facetem, jak niektóre panie wypowiadające się tutaj :) Ja nigdy nie planowałam, że chcę mieć dzieci, mój (od 2 lat) mąż od jakiegoś czasu poruszał temat. No i wpadłam, dla mnie tragedia, on się cieszy. Akurat nie brałam tabletek, używaliśmy prezerwatyw - podejrzewałam go, że może to specjalnie...Nie wiem jak to z nami będzie

Gość wpadka
a moj partner specjalnie zrobil mi dziecko zebym za niego wyszla i wie co to jest obowiazek bycia ojcem zdaje sobie prawe z nieprzespanych nocy i problemow wychowawczych czesto rozmawiamy o tym niedlugo rodze a on mnie wpiera i kocha wszytkie kilogramy co mi przybyly w cizy a przytylam sporo :D decyzja o ciazy byla jego zrobil to specjalnie i nawet sie nmie kryl z tym oczywiscie po fakcie

Gość aleplamaaaaa
tobie to chyba faktycznie hormony uderzają. Specjalnie ci zrobil. Tys biedactwo nie chciała, krzyczała, drapała a on zrobił. Oj biedna ty.

u mnie jest na odwrot ja jeszce chce poczekac z ta decyzja a moj narzeczony bardzo pragie dziecka.zreszta widze jakie ma do nich podejscie az milo sie patrzy:)

Gość a mamnai
Moj tez pragnal dziecka ja jeszcze nniebylam na to gotowa.Ale po wielu rozmowach podjelismy decyzje ze chcemy.I co facet w 2 miesiacu ciazy zostawil mnie.I co o tym myslec?

Mój chciał od zawsze, jeszcze przed ślubem planowaliśmy trójkę i zaraz po ślubie zabraliśmy się do pracy :). W tej chwili na trzecie czekamy

Gość a mamnai
Rok czasu, rodze w lutym.

wiem ze pewnie Ci ciezko ale nosisz w sobie mala istotke masz dla kogo zyc.ja jestem z moim ponad 4 wiec troche wiecej.znasz juz plec:) ile masz lat tak w ogole?

Gość a mamnai
Mam 24 lata.Plci jeszcze nieznam i chyba niechce wiedziec.Chociaz czuje ze to bedzie synek Marcel.

Gość a mamnai
Jak bedzie dziewczynka to martynka.

Gość trying.
Moj tez pragnal dziecka ja jeszcze nniebylam na to gotowa.Ale po wielu rozmowach podjelismy decyzje ze chcemy.I co facet w 2 miesiacu ciazy zostawil mnie.I co o tym myslec? Tacy sa wlasnie faceci. Pieprza o dzieciach, a potem bez pardonu zostawiaja kobiete w ciazy lub po prostu ja zdradzaja, kiedy ta jest swiecie przekonana, ze ma szczesliwa rodzinke.

jest wiele facetow ktorzy tak wlasnie postepuja to sie nazywa tchorzostwo ale sa tez inni ktorym zalezy na rodzinie.poki co jestem pewna mojego a co bedzie kiedys....nie chce o tym myslec zyje chwila ale wiem ze on jest inny

Gość a mamnai
Sprawdzilam i wychodzi ze bedzie synek.Zobaczylam tez na przykladzie 2 kolezanek i sprawdzilo sie.

Gość trying.
Szczesliwa, facetom potrafi nagle odwalic, potrafia zaprzepascic szczescie rodzinne, bo nie umieja opanowac pozadania do jakiejs tam kobiety. To nie jest tak, ze wszyscy zdradzajacy od zawsze tacy byli, czesc z nich kiedys byla kochajacymi mezami.

wiem ze facetom odbija ale nie mozna tez ciagle o tym myslec,gdybysmy sie tym kierowaly nie bylibysmy w zwiazkach bo po co skoro i tak wiedzialybysmy ze predzej czy poznij moga nas zdradzic

Gość mikusia-a
moja pierwsza ciaza byla troche zaskoczeniem, chociaz planowalismy dziecko , moj maz bardzo chcial miec synka i jak dowiedzial sie w 16 tyg ze bedzie syn to wrecz go duma rozpierala na druga ciaze namawial mnie wlasnie sam maz :) ciagle gadal ze chce coreczke, ja nie stosowalam antykoncepcji w formie tabletek a moj maz zrezygnowal z prezerwatyw , no i mamy corke :) wiec jak widac mezczyzni tez moga pragnac dzieci przy drugiej ciazy to ja bylam namawiana a nie na odwrot

Gość trying.
Szczesliwa ona, wiadomo, ze nie mozna popadac w obsesje, ze facet na bank zdradzi czy zostawi, ale ja w dzisiejszych czasach balabym sie miec dziecko.

teraz sie boisz i bedziesz z tym zwlekala a potem jak juz bedziesz je chciala miec moze byc za pozno.wiesz wydaje mi sie wiekszosc kobiet boi sie bedac w ciazy i nie jedna ma takie mysli ze moze mnie zostawi ze sobie nie poradza ale zawsze trzyma ich przy nadziei to ze beda mialy dla kogo zyc.facet moze Ci zostawic ale dziecko zawsze bedzie Twoje i bedzie przy Tobie chyba ze dorosnie i cos mu odwali hehe

Gość wpadka
aleplama ty chyba nie uprawialas besoeicznego seksu ale bez tabletek to poczytaj sobie jak mozna wtedy wpasc jak sie jest w okresie plodnym

Gość a mamnai
Moj byly wychowywal sie bez ojca zostawil matke ja on mial 3 latka.Byl w zwiazku z ktorego ma coreczke 5 letnia-tez sie wychowuje bez ojca.Wiec jakies przezycia i doswiadczenie ma.I w przypadku mojej osoby tak postapil.I dodam ze to jego byla go zdradzila i to byl powod rozpadu ich zwiazku.

Gość wpadka
a mamnai wpolczuje to bydle a nie facet ja mam super o moj maz mnie rozpieszcza oczywiescie ciagle wypominam mu ze podjal decyzje samodzielnie pyta czy zaluje oczywiescie ze nie chodzi mi tylko o decyzje podjeta wspolnie fakt ze dziecko sie pojawi zmienia w naszym zyciu wszystko ale daje tez duzo radosci przed moim mezem byla w dlugoletnim zwiazku i bardzo pragnelam miec z nim dziecko ale on nie chcial i dobrze sie stalo bo mnie zdradzil i zostawil ale poznalam kogos innego i jestem na swoj sposob szczesliwa

Gość trying.
Szczesliwa ona, tylko ja mam troche inne podejscie do posiadania dzieci. Moze i chcialabym miec kiedys dziecko, ale nie mam zamiaru sie jemu cakowicie poswiecac, nie chce zyc tylko dla dziecka i gdybym zostala z nim sama, bylabym bardzo nieszczesliwa i sfrustrowana.