Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KKaren

Czy mezczyzni chca miec dzieci?

Polecane posty

Na pierwsze, to ja jego namawiałam:o Teraz on mnie namawia na drugie:) Chyba mu się spodobało.

Gość Pola111
A ja bym bardzo chciała mieć dzieci, i to uwaga... 5 sztuk :) poważnie, wiem że tak się nie stanie, ale właśnie tle bym chciała.

Gość Marcepankaaa
Pola dlaczego nie 6 sztuk?

Gość Pola111
Nie potrafię tego wytłumaczyć, może to powołanie do posiadania 5 dzieci i uniesienie trudu wychowania i utrzymania. Taki wyczyn. No i do końca nie zostanę sama, ciągle ktoś będzie przyjeżdżał, będzie ruch jak w ulu :)

Pola 5 sztuk powiadasz? to moze ja ci podesle na test sprawdzający 1 sztuke ,ktora za 10 potrafi niezle dac w kosc,w miejscu nie usiedzi,skacze,biega, i miala na zachowanie porawne na koniec roku w 4 kl.Przekornosc i knąbrosc w naturze nie do wytepienia Napewno ty i twoj facet byscie jednak z takimi myslami sie pozegnali aby miec nawte jedno dziecko

Gość zaproszenie...
Hej dziewczyny! Stworzyłam fajne forum dla wszystkich starających się, tych co już mają pociechy i tych już w ciąży w formie anonimowej społeczności: http://staramysieodziecko.ning.com/ Przyłączycie się? Forum dopiero zaczyna istnieć, ale jestem pewna, że szybko się zapełni uczestnikami i informacjami:) Proszę choć zajrzeć.

Gość Pola111
Jaga, no ja nie zakładam, że wszystko pójdzie gładko i możliwe, że zrezygnuje jak się pojawią pierwsze, ale na razie marzenie jest. A dzieci są różne. Hehe mam nadzieje :)

Gość Agnes_900
U nas też jest tak, że on chce, a ja nie chcę. Jednak nie mówię, że nigdy nie będę chciała, bo nie wiem jak będzie kiedyś. Podobają mi się małe dzieci, są urocze, ale na razie nie czuję instynktu macierzyńskiego. Mam 22 lata, a on 27.

Gość To nie mężczyzna ma
chcieć ale przedewszystkim kobieta (jak mężczyzna chce do dodatkowy plus ) bo to kobieta czuje że musi utrzymać populację , w innym wypadku ludzkość by wyginęła razem z tymi broniącymi się przed wszsytkim facetami ;). Kobieta wie że chce mieć dziecko a mężczyzna wie że ona tego chce i czasem to wystarcza a czasem nie . Są również mężczyźni którzy pragną mieć potomka (mam takiego znajomego ) i nie spoczną dopóki żona nie da mu tego syna czy córkę. Mój znajomy bardzo chciał córkę a że żona urodziła mu syna tak więc zaraz po 4 miesiącach od porodu zrobił drugie (ona miała vacuum i trochę do zagojenia ale jego to nie zrażało.) Obecnie mają synka i córeczkę i oboje są szczęśliwi . Na tym przykładzie chcę przytoczyć że są i mężczyźni którzy nachalnie robią dzieci ale w tym przypadku znajomi mają pieniądze . To normalne że jak facet bidok to i dzieci mi nie w głowie , kobiety myślą inaczej bo inaczej je natura zaprogramowała (tak by pomimo wszystko mieć tego potomka).

Gość w wiekszosci nie chcaaa
ale pieprzenie, zebrało sie kilka co uważają, ze mężczyźni chcą, ale tak naprawdę to jest ich mniejszość co chcą, to tylko kobiety mają parcie na dzieci, bo uważają, że jak narodzą dzieci to faceci ich nie zostawią, ale, ta nie jest, a później jest rozpacz, płacz, facet odchodzi, a ona później występuje wszędzie jako ta biedna samotna matka z kilkorgiem dzieci, jak to on drań, albo jak są razem to po 20-30 latach on drań nie pomaga a ona się meczy.

Gość gość
bzdury,że mężczyźni nie chcą mieć dzieci tak jakby mówić, że nie chcą ślubu są mężczyźni, którzy bardzo pragną mieć dziecko, zwłaszcza po 30.,tak jak i kobiety, tak samo pewnie niektórzy ich nie chcą może to zazwyczaj kobieta inicjuje rozmowę o powiększeniu rodziny, ale czy to oznacza, że mężczyzna nie chce? Dużo dzieci rodzi się planowanych, lub takich, co to obie strony liczą, że może być wpadka

Gość gość
Mój mąż bardzo chciał mieć dziecko tak samo jak ja no i jest 8 miesięczny synek. Teraz mąż nalega na drugie dziecko ale dla mnie jest jeszcze troche za wcześnie.