Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majka23

PILNE!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Majka23

Dziewczyny!!!!!!!!! czy jedząc przez miesiac owoce i warzywa oraz chrupkie pieczywko masz szanse schudnąć??

no jasne, tylko pij duzo wody. A za miesiac zalozysz topik: DZIEWCZYNY obwisla i skora mam rozstępy wlosy mi wypadaja i paznokcie lamia, ratunku! Tylko pij duzo wody!

Gość pomocna
masz szanse schudnąć i zapewne tak się stanie...ale mam pytanie do ciebie? masz zamiar tak jeść do końca życia??? jeśli nie, to masz gwarantowany efekt jo-jo. jesli chcesz naprawdę schudnąć, to mogę ci polecić mojego osobistego trenera-dietetyka - on czyni cuda, wlaśnie wystartowałam z jego kuracją - dodatkowo jest psychologiem, więc gdybyś była na poważnie zainteresowana, to napisz do mnie jamaicanka@epf.pl podam ci do neigo maila - tylko musiz byc naprawde zdecydowana. pozdrawiam

Gość Miśkaa
Hej Majka! Ja mam zamiar tez jesc przez najblizszy czas ok. 100 kcal dziennie czyli m.in owoce, warzywa i pieczywo chrupie. Moja super dietke zaczynam od jutra, a ty kiedy zaczynasz moze razem nam bedzie latwiej sie zmoblizowac :D

Gość 100 kcal dziennie
??? nie badzcie smieszne! to 3 kromki chleba chrupkiego :D taka dieta nie dosc ze jest zabojcza dla organizmu i powoduje wiele skutkow ubocznych to jeszcze po kilku dniach rzucicie sie na lodowke jak wyglodzone wilki.

Gość masz sznse się rozchorować
:-) nie rób tego

Gość masz sznse się rozchorować
:-) nie rób tego

Gość Miśkaa
No i co z tego ja nie potrzebuje rad, chce poprostu sprobowac a co z tego wyjdzie to sie zobaczy. Wkocu wszytskiego trzeba sprobowac :P

Gość Majka23
Miśka i jak idzie odchudzanie?????? Pomocna!!!! a Ty jak zbadzo linię?? Jka skutecznie schudnąć??:(

Gość Majka23
Miśka i jak idzie odchudzanie?????? Pomocna!!!! a Ty jak zbadzo linię?? Jka skutecznie schudnąć??:(

Gość Majka23
Miśka i jak idzie odchudzanie?????? Pomocna!!!! a Ty jak zbadzo linię?? Jak skutecznie schudnąć??:(

Gość ile wazysz majeczko
i ile chciałabyś ważyć? i oczywiście ile masz wzrostu?:)

Gość Miśkaa
U mnie odchudzanie spoko. Dzisiaj zjadlam 3 kromki pieczywa chrupkiego WASA Light (19 kcal jedna) i małe jabłuszko. A ty jak sie odchudzasz?????

Gość pomocna
Ja mam osobistego trenera dietetyka, ktory co prawda czesto wyjezdza, ale naprawde ma niezly program cwiczen, diet i inne. Kiedys przytylam 30 kilo po kontuzji, on sprawil, ze koligramy sobie poszly i cwiczac z nim regularnie nie przybywa mi ani gramu, choc czesto schrupie sobie pizze, czy wypije piwo. Jak ktos jest naprawde zdesperowany i ma dosyc diet i naprawde postanowil zmienic cos, to napiszcze do mnie, podam wam kontakt to tego goscia - piszczie do mnie jamaicanka@epf.pl

Gość warzywaowoce i wasa
to nie taki glupi pomysl. Bez przesady, spokojnie przez 4 tygodnie, mozna schudnac nawet i 7-8 kg. I nie jest to niezdrowe, wrecz przeciwnie.

Gość Majka23
pieczywko chrupkie i jabluszka narazie mi wystarczają:) czekam na pierwsze rezultaty odchudzania:) jeszcze jeszcze 30 minut dziennie na rowerku. Moze coś z tego będzie?? I moze Ktoś jeszcze się przyłączy??

Gość Fin
Poweim ci tylko, ze robisz głupotę tak sie odchudzając. Twój organizm jest sprytny, nie wykiwasz go. przestawi sie na zapotrzebowanie tylko tych marnych 100 kalorii, ktore zjadasz teraz i gdy znów zaczniesz normalnie jeść zaczniesz tyć. Gdy po skonczonym odchudzaniu zaczniesz jeść normalnie, wszystko powyzej 100 kcal ci się odłozy, gdyż po pierwsze bedzie to zbedne dla organizmu, a po drugie będzie chciał się zapezpieczyc na przyszłość, gdybyś znów zaczęła głodować. Stanowczo odradzam ci tej diety. Szybko schudniesz, ale równie szybko zaczniesz tyć. Nie wiem na ile jestes aktywna, ale proponuje ci diete 1000-1200 kcal dziennie. Jesz 5-6 malych posilkow dziennie. Odstwiasz wszystko co słodzone i co zawiera mąkę, ziemniaki, ryż. Owoce mozesz jeść 1-2 razy dziennie, nie pózniej niz do 16 godziny (nie mozna przesadzać z owocami, gdyż zawieraja fruktozę, która \"nie sprzyja odchudzaniu\"). Ograniczasz ilość spożywanych węglowodanów do 30g. W posiłkach zwracaj uwagę na jak największą ilość białka. Pij dużo czerwonej herbaty (nie słodzonej oczywiście) oraz dużo wody. Wszelkie płyny przyjmuj w odstępach 3o minut przed i po posiłku. Płyny przyspieszają rozkład weglowodanów co jest niekorzystne przy odchudzaniu. Życzę powodzenia!

Gość ej pomocna
nie kazdego stac na osobistego trenera,wiesz chyba strzelilas gafe proponujac cos takiego,nie uwazasz? poza tym węszę jakis podstep

dziewczynki prosze posłuchać pani Fin i dostosowac sie do takiej diety 100 kcl ? czy wogole macie pojecie jaka krzywde tym mozecie sobie zrobić ? tak jak juz ktos pisał na 100procent po diecie zucicie sie na lodowke i co za tym idzie bedziecie wazyc jeszcze wiecej niz do tej pory . ludzie mamy 21 wiek siedzicie tu moze wejdzcie na jakies stronki o naprawde rozsadnym odchudzaniu nie oczekujcie cudu bo jesli nawet bd sie glodzic i schudniecie duzo to cale zycie nie bd tego robic i waga wroci zanim sie obejzycie . zmiencie sposob odzywania na zdrowy jedzcie 5 posilkow dziennie pamietajac o tym ze sniadanie to najwazniejszy posilek dnia :) LUDZIE Z GŁOWĄ!!! po to ją macie!!!