Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alex

Co zrobić aby rzucić palenie papierosów

Polecane posty

Gość Afery to robi Irracja i Hajka
to o ne z nudów nakręcają wszystkie afery,siedzi taka przed kompem ,nic nie robi tylko czyta co kto robi,potem miesza i tu i u siebie. Nie Wesolutki nie Hugo nie Fajans ,tylko te baby durne. Mendozy wścibskie.

Gość ktos to wszystko nakrecił
tylko kto? hajka? irracja? jezscze ktos inny? juz nie pamiętam... w kazdym razie żenada i tyle w temacie. Pogadajcie na jakis rozsadny temat a nie warczycie na siebie, ludzie ile wy macie lat?

Gość ktos to wszystko nakrecił
a i chce wyrazic swoja opinie: imka i ciotka jestescie strasznie denerwujące tym swoim niby "niepaleniem". Krowa, która duzo muczy mało mleka daje... zamiast gadac i gadac jak to niby "rzucacie" może zacznijcie po prostu NIE PALIC ględzenie nic nie da.

Gość 01181975ciotka1
hej wszystkim na kafe jak zwykle czerwono i same brednie ech mogła by już wrócić dawna atmosfera no ale cóż nie ma co się przejmować kochani piszcie coś żeby było miło i pachnąco na naszym forum ..dziś pogoda śliczna słoneczko świeci aż lepiej się zrobiło no a ja co jak zwylke w pracy ale jeszcze troszkę i lece do domciu ---nie ma to jak w domu :):)

Gość .upadły anioł.
Mam taki oto problem - od jakiegoś czasu spotykam się z dziewczyną z którą niczego mi nie brakuje, ma dla mnie czas, stara się, kocha mnie. Ja zawsze też znajdywałem dla niej czas, ale ciągle nie czuję ekscytacji, nie tęsknię, staram się tylko gdy jest źle..Poprzedniej dziewczynie wyznałem miłość dopiero przy rozstaniu. Obecnej boję się to powiedzieć. Jednego dnia chcę żeby ze mną była, drugiego twierdzę że nie. Jednego dnia chcę się starać drugiego nie umiem. Mam wrażenie że to wynika z faktu że nigdy nie starałem się o ludzi..wygodne było dla mnie gdy interesowali się mną. starałem się tylko gdy coś zaczynało wyglądać źle.(NP : poprzednia dziewczyna nigdy nie miała dla mnie czasu więc ja próbowałem go znaleźć). Prawie przez całe studia nie miałem kontaktu z ludźmi bo nie wychodziłem z nimi, zamykałem się w pokoju (mieszkałem dosyć daleko), czytałem książki i newsy ze świata moich zainteresowań. Fakt że nie piję alkoholu i byłem wegetarianinem (już nie jestem) dodatkowo czynił mnie odizolowanym. Mam problem z nawiązaniem kontaktów z rodziną, przyjaciół straciłem, a ze znajomymi ciężko mi porozmawiać. Niewiele rzeczy mnie ekscytuje, nie tęsknię za ludźmi, sporadycznie przypominam sobie, żeby się do kogoś odezwać, odzywam się gdy sam czuję się źle... wyższe uczucia są dla mnie teraz wręcz nieosiągalne.Mam niską samoocenę, czuję że wszystko robię źle. Wstydzę odezwać się do kogoś. Nie chcę ranić mojej partnerki, zależy mi na niej jednego dnia, drugiego nie wiem czy to jest to. Strasznie dużo analizuję..Nie wiem co robić..Czy fakt że ciągle jestem odludkiem sprawił, że nie mogę nawiązać teraz normalnych i trwałych relacji ? Że nie odczuwam emocji/miłości tak jak powinienem ? Że nie tęsknię i się nie staram ? Co robić..?

Gość No niewierze
A Betinka mówisz ze masz profil na nalogow tylko dla motywatora? hahaahahaha przeciez nie lubisz tej strony tak samo jak Ci twoi przyjaciele .Przyjmijmy ze nie lubie i nie cierpie strony z gołymi babkami to nie zakładam tam konta nie wchodze tam, bo mnie to nie interesuje , to samo sie tyczy do hajki Hugo Wesolutkiego i ciebie Betinko. Wy na nalogow macie swoje profile a policzcie ilu z nalogow ma tutaj konta?

Gość A co,może zabronisz
mieć komuś konto na nalogow ,co?:D Nie masz takiej władzy na szczęście,wolność człowieku,wolność jest. Kto ma ochotę NIECH SOBIE ZAKŁADA I 10 KONT NA NALOGOW, i wielki guzik Tobie do tego,plotkarzu/rko jeden/na. Becia,Hugo ,Fajans,dawajcie na nalogow,teraz tam zadymę chyba trzeba zrobic z tym irracjami itp.

Gość halinka z kiepskich
Czy komus sie zdarzylo siedziec na toalecie, zrobic kupe i zeby woda z toalety prysnela az na pochwe, odbyt? Mi to sie bardzo czesto zdarza i zastanawiam sie czy to nie jest przyczyna moich problemow. Czy jak Wam tak plusknie to idziecie sie od razu umyc, czy tylko sie podcieracie i tyle? Czy taka woda w toalecie (to jej pluskniecie z momentem wpadania do niej kupy) moze jakos szkodzic i prowadzic do grzybic i innych stanow zapalnych?

Witam moich sprzymierzeńców,nie wierzę własnym oczom to co tu czytam,jedno wielkie bagno.Do pomarńczowych;ja wiem,że nie macie tu swoich kont,ale nie przeszkadza wam tu się pojawiać i mącić.Ja na nalogow jak już wcześnie pisałam jestem dla motywatora,z nikim nie czatuję,nikogo nie zapraszam,a Wy to Nalogow traktujecie jak prywatne ranczo,na kaffe wchodzicie,a nam bronicie być na nalogow,to wolny kraj i każdy może robić to co chce.Ciotka,Imka,Wesolutki,Hugo,Rafał68 no i oczywiście nasza kochana Hajeczka trzymajmy się razem w grupie siła,nie palimy,pachniemy.

Gość mentolka
chce rzucic ale sie boje depresji

Co to za kupa gnoju tutaj się włączyła? Posty bez żadnej logiki.Przeczytałem że zakazane jest rejestrowanie się na konkurencyjnych topikach.Czy coś nowego wymyślono? Takie bagno z wpisami mobilnymi nie powinno istnież na forum!!! To jest karygodne.Widzę bezmózgowców! Bettina, Ciotka,i pozostali stali bywalcy, nie regujcie na to bydło,szkoda Waszych nerwów.Usuwajcie to gówno bo śmierdzi.Pozdrawiam życzliwych.

Teraz dopiero widać waszą kulture ze wschodu! Chłopki parciate! Najwięcej trutniów wciska się z topika plotkarskiego! Słusznie ktoś napisał,nałogow powinno mieć nazwe koła gospodyń wiejskich.Styl ich wypowiedzi mówi za siebie.Bettinko nie przejmuj się wypowiedziami idiotów.Nie tłumacz się prostakowi, czy prostaczce.Przepraszam przyzwoite osoby z nałogow, przecież nie wszyscy są tam bezmózgowcami.Jest dużo sympatycznych osób.Każdy ma prawo logować się gdzie chce i nikt nie może tego nikomu zabronić.Jeden minus tego forum jest ten że każdy może wypowiadać się bez logowania.Anonimowo każdy głąb odważny,ale gdyby tak stanąć twarz,w twarz nie potrafilby taki gęby otworzyć! NIE ZWRACAJCIE UWAGI NA DEBILI! IGNORUJCIE TO GÓWNO! Teraz macie kontakt na fejsie więc możecie rozmawiać do woli omijając ten badziew!

Cześć Wam,już lepiej zrobiło się na sercu,gdy przeczytałam tyle pozytywnych opinii o sobie,myślę,że nie jest żle ,damy radę,ja na nalogow nikogo nie obrażam,z nikim się nie kontaktuję,z nikim nie czatuję,jestem tam,bo jestem i nie będę rezygnować z tego portalu,bo tak ktoś chce.Proszę nie obrażać CIOTKI i IMKI,bo to są wspaniałe kobiety nie wiecie nawet jak,a że czasami nie wszystko wychodzi jakby się chciało to trudno-czas ma swój czas,bo ma czas,myślę że rozumiecie to zdanie.Dobranoc!!!!!!!!!!!!!!

Gość Beciu,pozostan sobą
przebywaj tam,gdzie Ci się żywnie podoba.:) Nikt nie ma prawa Ci niczego nakazywać lub zakazywać. stoimy za Tobą murem. Dobranoc:)Glowa do góry i uśmiech na buzi.:*

Wielkie dzięki nie wiem kto jest pod tym nikiem,ale myślę,że jakaś bratnia dusza,ktokolwiek to jest bardzo dziękuję,dobranoc!!!

WITAM WSZYSTKICH UŚMIECHEM:):) BETINKA A WIDZISZ miałam racje nie zwracajmy uwagi na bzdury bo nie warto jest dobrze i będzie:):) Imciu wiem że mnie czytasz odezwij sie proszę napisz co tam i jak tam i głowa do góry my i tak twarde sztuiki jesteśmy bo inne to już by dawno odpuściły więc o usmiech proszę i pościka bo czekam i czekam a wiesz że tego nie cierpię >>>> no dawaj nie mecz cioci:),,,, HAJECZKO nawet nie wiesz jak się cieszę że za nami tęsknisz my za tobą też a twój pościk widzieć to serce się raduje >>>> wiesz przecież że jesteś moim ANIOŁEM STRÓŻEM na forum ZA CO CI bardzo dziękuję,, mocno Cię ściskam i życzę wszystkiego dobrego Tobie i TWOJEJ RODZINIE ---OBY WSZYSTKO BYŁO DOBRZE ,,NA CO POTRZEBA CZASU ALE BĘDZIE ,, ZDRÓWKA ,, życzę no i usmiech śle bo ie wytrzymam :) --nie jeden to za mało więc dodaję OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO dużo uśmiechu:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

WITAM WSZYSTKICH UŚMIECHEM:):) BETINKA A WIDZISZ miałam racje nie zwracajmy uwagi na bzdury bo nie warto jest dobrze i będzie:):) Imciu wiem że mnie czytasz odezwij sie proszę napisz co tam i jak tam i głowa do góry my i tak twarde sztuiki jesteśmy bo inne to już by dawno odpuściły więc o usmiech proszę i pościka bo czekam i czekam a wiesz że tego nie cierpię >>>> no dawaj nie mecz cioci:),,,, HAJECZKO nawet nie wiesz jak się cieszę że za nami tęsknisz my za tobą też a twój pościk widzieć to serce się raduje >>>> wiesz przecież że jesteś moim ANIOŁEM STRÓŻEM na forum ZA CO CI bardzo dziękuję,, mocno Cię ściskam i życzę wszystkiego dobrego Tobie i TWOJEJ RODZINIE ---OBY WSZYSTKO BYŁO DOBRZE ,,NA CO POTRZEBA CZASU ALE BĘDZIE ,, ZDRÓWKA ,, życzę no i usmiech śle bo ie wytrzymam :) --nie jeden to za mało więc dodaję OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO dużo uśmiechu:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)

Gość Aldona 418272
21.12.2012 CZY BĘDZIE KONIEC ŚWIATA?

Dzień Dobry wszystkim. Wpadłam się przywitać i powiedzieć, że walczę dalej. Rozmawiałam z mężem. Obiecał narazie chować papierosy. On nie jest jeszcze zdecydowany na rzucenie. Ja tak. Mimo błędów nie poddaje się. Zbyt wiele mnie kosztuje to palenie , pod względem fizycznym, ale najbardziej psychicznym. Także zaczynam od nowa. Nastawienie mam ok. Jutro mam 18-tkę kuzynki, takż emnie nie będzie, ale wiem że nie zapale, także proszę o zrozumienie mojej nieobecności jakby co. Chociaz od rana napewno się odezwę.

Gość Inka:) trzymam za Ciebie
kciuki:) Jak miło patrzeć ,kiedy ludzie sie wspierają.Betinko,widzisz?Jest dużo ludzi,którzy Tobie sprzyjają. Nalogow się nie przejmuj:) ani Ty,ani nikt,ko ma ochotę założyć tam konto. To wolny kraj.:)Pamiętajcie. Miłego dnia i nie dajcie się.:)

Imcia jak tam ????daj znać jak się trzymasz ????jaki humorek i.t.p Ci dopisuje???? choć czuję że wszystko jest ok i pod pełną Twoją kontrolą ale napisz cioci bo kciuki tak mocno trzymam że już mi palce sztywnieją :):) pozdrawiam cieplutko wszystkich jak leci ,,pachniemy ,,I TO JEST WAŻNE:):):):)

Witam wszystkich,trochę cieplej na duszy,gdy czyta się wpisy osób życzliwych chociaż bezstronnych,witam moje kochane dziewczynki,wiadomo Cioteczkę i Imkę,fajnie Was tu widzieć,Imkuś cieszę się,że podejmujesz kolejna próbę w walce ze śmierduchem,jak będzie tak będzie ważne,że próbujesz,kiedyś się uda ja w to wierzę,bo wielka w Tobie determinacja.Muszę się pochwalić wczoraj było 7 m-cy BP,zobaczcie jak to zleciało,a duma mnie rozpiera.Serdecznie wszystkich pozdrawiam i życzę spokojnej nocy i pięknych snów,do jutra,pa.

Witajcie kochani. Ja dzisiaj jeszcze w pracy, ale już wieczorkiem będę na imprezce o której wspominałam wczoraj. Oczywiście nie palę. Nie mam zamiaru palić. Zrobię wszystko aby zwalczyć ten nałóg. Tymbardziej, że od wczoraj odzywa się moje nawracające zapalenie piersi. Niestety jest to efekt palenia. Moja motywacja jest tym większa aby pozbyć sie tego paskudztwa jakim jest papieros. Jestem na forum do 13, później fryzjer, małe spa i impreza. Zapraszam na pogaduchy.

Witajcie kochani. Ja dzisiaj jeszcze w pracy, ale już wieczorkiem będę na imprezce o której wspominałam wczoraj. Oczywiście nie palę. Nie mam zamiaru palić. Zrobię wszystko aby zwalczyć ten nałóg. Tymbardziej, że od wczoraj odzywa się moje nawracające zapalenie piersi. Niestety jest to efekt palenia. Moja motywacja jest tym większa aby pozbyć sie tego paskudztwa jakim jest papieros. Jestem na forum do 13, później fryzjer, małe spa i impreza. Zapraszam na pogaduchy.

Pisze drugi raz bo pierwszy post mi gdzies wcięło. Otóż nie palę. Odzywa się moje nawracające zapalenie piersi więc motywacja jest więsza, bo jest to wynikiem palenia. Dzisiaj jestem na forum do 13, później fryzjer, małe spa i impreza o której wspominałam wczoraj. Zapraszam na pogaduchy.