Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tips

Posiadaczki tipsów odezwijscie się

Polecane posty

Gość Ewci
Hej...ja wole tipsy akrylowe poniewaz trzymaja sie dluzej i sa o wiele lesze od zelowych mialalm i akrylowe i zelowe ale bardziej polecam tipsy akrylowe uwazam ze zelowe sa nie trwale i wogole maja slaba jakosc????Pozadrawim buziaki

Gość bartula
po zdjeciu tipsow mialam strasznie zniszczone paznokcie. odpusc sobie tipsy i postaraj sie zadbac o paznokcie.ja tak zrobilam.

Gość martuniaq69
Wcale tak nie jest ze zelowe paznokcie niszcza naturalna plytke. Ja robie zele od jakiegos czasu i wiem ze jesli zostana odpowiednio wykonane i przedewszystkim zdjete przez profesjonaliste to z naturalna plytka paznokcia nie ma prawa sie nic dziac. A co do tego ze sie gorzej trzymia od akryli to tez nie prawda. To zalezy tylko i wylacznie od naturalnej plytki. Jedna reaguje lepiej na akryl jedna na zel. Ale przede wszystkim wszystko zalezy od osoby ktora zaklada nam sztuczne paznokcie. Jezeli zrobi to profesjonalnie to paznokcie beda sie trzymaly przez dlugi czas i po zdjeciu naturalna plytka wcale nie bedzie uszkodzona. Zalezy tez z jakiej marki kosmetykami paznokcie zostaly wykonane.

Gość O ja pierdzielę zbiorowisko...
P.S. Tipsiary, czy którakolwiek z Was ma maturę? O magistra nie pytam, bo to pytanie retoryczne :D

jesli masz takie zdanie o kobietach to do konca zycia bedziesz sam po wypowiedzi wnioskuje ze masz nie wiecej niz 16lat,gratuluje jesli Ci to choc troche ulzylo,wyżyłeś się to tez gratuluje :) dzieciak internetu ah te wakacje

Gość O ja pierdzielę zbiorowisko...
A jak Wy, tipsiary, podcieracie tyłek? Bo wedle wszelkich prawideł fizyki te ostre i długie plastikowe pazury powinny się Wam albo złamać, albo przebić przez papier, co byście wepchnęły swego otipsionego palucha wprost w osraną odbytnicę :D Jak sobie z tym radzicie? Ktoś Wam podciera? :D LOL :D

Gość ahahahahahahahahha
ja ma żelowe - zrobilam w salonie venus w gal. mokotow - fakt, że są drogie - bo z pomalowaniem zapłaciłam 205zł. ale naprawde świenie się trzymaja - mam 2 tygodnie i nic mi nie odpadlo (a caly dzien pisze na klawiaturze) poza tym sa super profesjonalnie zrobione

Gość ahahahahahahahahha
haha smiesznie dosc napisal ktos powyzej

Gość 00000000000009
ja mam zelowe za 45zl i mam juz 1,5miesiaca :) 205zl?na paznokcie?smieszne

Gość velda
Jak to dobrze mieć swoje ładne paznokcie:) Jak czytam to o tipsach to wam szczerze współczuje, że wam się tak potem łamaly paznokcie. Sama miałam ten problem. Zarzywałam ziele skrzypu i malowałam płutki odżywką codziennie i paznokcie mi odżyły. Polecam taką kurację :)

Gość 0000000009
Rsalinda smieszne bo zalosne zeby na tipsy wydawac 300zl ciekawe ile zarabiasz zeby raz na 3 tyg robic sobie takie paznokcie nie,nie zaplacilam za samo pomalowanie 3 warstwy zelu + fancuz na stale + 300 zl a swoja droga czemu jestes w kazdym poscie?na kazdy temat sie wypowiadasz jest ciebie pelno to twoja praca?

Gość Blachary wszystkich topikow
laczcie sie:P

Gość dziewczyny dlaczego sie tak
szpecicie? przeciez tipsy nie sa ani modne ani ladne.

Gość 11111bguydstr
a od kiedy nosi sie tylko to co modne? kazdy ma inny gust-co do ladnosci

Gość dziwneeecsf
ja zestaw kupilam za ponad 700zl i moim klientkom tipsy trzymaja sie 2 miesiace

Gość ventinoli
hehe ja nie moge ale baba he he normalnie wymiekam he he 99,99% POSTOW CUCHNIE ZAZDROSCIA. he he do roboty sie wez, kogo obchodzi ze cie nie stac dac trzy stowy he he znaczy ktos ma nie dac ?

Gość ziobro na premiera
TEZ PLACE 200 CZASEM 260. TA BEZNADZIEJNA KOBIETA JEST CHYBA ZE WSI. HALO OBUDZ SIE W WARSZAWIE SA TAKIE CENY. A WOMENNAILS TO NAJLEPSZY SALON W POLSCE, POPATRZ NA GALERIE PRZYCHODZI FRYTKA, MANDARYNA I INNE ZNANE OSOBY. ZA 50 ZL MOZESZ ZROBIC NA SWOJEJ WIOSCE U CZESI.

Gość a to respekt
w takim salonie gdzie frytka i mandaryna!!! robią se tipsy, to ja gotowa jestem zapłacić i 2000 euro, kurcze zaimponowałaś mi. Jutro poproszę sąsiada aby podwiózł mnie wozem (ma prawie nowe tico) do stolicy.

Gość zbyniu kon
dziewczyny jestescie glupie :) czego to zazdrościć? że ktos ma pieniążki ? Przecież też możecie pracować :(

Gość 000000009
czy ja mowie o zazdrosci? napisalam ze smieszne tyle pieniedzy wydawac na paznokcie !! a mndaryne i dode mam w dupie jak beda sobie nastepny tatuaz obiy tez zrobisz? ale idolki sobie wybralas !!! zalosne mam swoj gust i nie uwazam by wroclaw byl wioską

Gość mallinnna
a jak na komputerze się w tym pisze???? coś strasznego te tipsy , zrobiłam sobie do ślubu i jak kaleka się czułam. Nawet guzików nie potrafiłam sobie z tym zapiąć, koszmar, a potem przez pół roku miałam obrzydliwe paznokcie

Gość mallinnna
to było jak droga przez mękę. To nieprawdopodobne co potrafi zrobić sobie kobieta żeby lepiej wyglądać - lepiej w jej mniemaniu oczywiście

Gość 00000009
malinna - wiem i rozumiem Ciebie doskonale ;) a podnosic cos z ziemi? to dobiero masakra ;p ale ladnie raczki wygladaja.. na telefonie tez sie okropnie pisze smsy,ja jeszcze mam calkowicie plaska klawiature wiec juz w ogole..

Gość elizkaizka
Rosalinda paczeko,albo musisz być bardzo nieszczesliwa osoba bo przesiadujesz tu non stop ! Wiesz.. pieniazki to nie wszytko ja wole zarabiac 1300zl moj maz troche wiecej i razem starcza nam na wszystko teraz staramy sie o dzidzusia kochamy sie mamy wlasne mieszkanie a Ty jestes sama,nieszczesliwa a przepraszam,masz przeciez tipsy !! takie jak mandaryna to napawde powod do dumy.

Gość HAHAHHAHA
O JA PIERDUUUU CO TU MA ZAZDROSC DO NORMALNOSCI I MADROSCI?? JAKIE BABY HAHAHA POZDRO DLA TYCH MADYCH CO NIE WYRZUCAJA 300ZL PUSTAKI

Gość jak sie pracuje noca to sie ma