Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Napatha

regulon i wasza reacja na te tabletki

Polecane posty

Gość Zapaleczka
Biore regulon juz ponad 2 lata i nie odczulam zadnych skutkow ubocznych. To jednak zalezy od organizmu kobiety. Lekarz ginekolog, ktory zalecil mi stosowanei tych tabletek uprzedzal, ze moga mi nie odpowiadac, bo nie kazde tabletki sa odpowiednie dla danego organizmu. Czuje sie bardzo dobrze i polecam ;)

Gość smarffeta
witam ja brałam regulon przez 3 lata teraz zrobiłam przerwe i spóźnia mi się okres. podczas tej przerwy współżyłam ale się zabezpieczłam. ale mimo to denerwuje sie czy wszystko jest ok bo przecież nawet na dłoniach może się przenieć plemnik. a co do bulów głowy i mdłości to miewałąm po nim plizzz napiszcie czy robiłyście przerwe i czy tez Wam sie spóźniał okres pozdrawiam

Gość es1
Cześc dziewczyny:) Ja biorę regulon dopiero 2 miesiace, pierwszymiesiąc nie należał do przyjemnych bo przez cały czas wystepowały b óle brzucha i codzienne krwawienie, wiec niezbyt komfortowo na szczescie teraz juz jest okey:) chciałam sie tylko zapytac czy w ciagu tych 7dni także jestem zabezpieczona czy to sa moje dni płodne????????? pomóżcie!!!!!!!

Gość es1
Cześc dziewczyny:) Ja biorę regulon dopiero 2 miesiace, pierwszymiesiąc nie należał do przyjemnych bo przez cały czas wystepowały b óle brzucha i codzienne krwawienie, wiec niezbyt komfortowo na szczescie teraz juz jest okey:) chciałam sie tylko zapytac czy w ciagu tych 7dni także jestem zabezpieczona czy to sa moje dni płodne????????? pomóżcie!!!!!!!

Gość es1
czesc dziewczyny:) Ja biore regulon juz drugi miesiac. Pierwszy wspominam okropnie codzienne bole brzucha i krwawienie, to było najgorsze ale na szczescie teraz juz wszystko sie unormowalo i jest w porzadku:) Chcialam sie tylko zapytac czy w tej 7dniowej przerwie takze jestem zapbezpieczona czy mam wtedy dni płodne??????? pomóżcie!!!!!!!!z gory dziekuje:)

Gość es1
czesc dziewczyny:) Ja biore regulon juz drugi miesiac. Pierwszy wspominam okropnie codzienne bole brzucha i krwawienie, to było najgorsze ale na szczescie teraz juz wszystko sie unormowalo i jest w porzadku:) Chcialam sie tylko zapytac czy w tej 7dniowej przerwie takze jestem zapbezpieczona czy mam wtedy dni płodne??????? pomóżcie!!!!!!!!z gory dziekuje:)

Gość jusi87
Mi ostatnio ginekolog przepisała regulon ale do uregulowania cykli, moje miesiaczki to zawsze dla mnie niespodzianki, ostatnio juz w maire sa , tylko mam za krotkie cykle 21, 24 dni i z cytologi wyszlo ze to cos za malo estrogenu, mam zazywac od 17 do 23 dnia cyklu, zobaczymy co z tego wyniknie, jak czytam tak wasze wypowiedzi to az sie boje ze moge przytyc :( ale mam nadzieje ze poprawi mi sie cera, bo od dawna borykam sie z problemami tradziku, pozdrawiam

Gość jusi87
Mi ostatnio ginekolog przepisała regulon ale do uregulowania cykli, moje miesiaczki to zawsze dla mnie niespodzianki, ostatnio juz w maire sa , tylko mam za krotkie cykle 21, 24 dni i z cytologi wyszlo ze to cos za malo estrogenu, mam zazywac od 17 do 23 dnia cyklu, zobaczymy co z tego wyniknie, jak czytam tak wasze wypowiedzi to az sie boje ze moge przytyc :( ale mam nadzieje ze poprawi mi sie cera, bo od dawna borykam sie z problemami tradziku, pozdrawiam

Gość jusi87

Gość efik
czesc dziewczyny !!! lekarz zapisał mi regulon ale zle sie po nim czułam i idstawilam , zostało mi jedno całe pudełko , czy któras z was chce odkupic to pudełko?? ja zapłacilam 23 zl. pozdrawiam

Gość martusia166
siemka, mam dwa nowe opakowania regulonu, ktore moge sprzedać za 23 zł za opakowanie. hehe mi sie juz nie przydadzą, prosze o kontakt martusia166@interia.pl

Gość anka15-15

Gość anka15-15
:)

Gość anka15-15
:)Hej dziewczyny! :D Dzisiaj byłam u gina i przepisał mi te tabletki :) Jak się po nich czujecie :)?

Gość martusia166
zrezygnowalam z tabletek i zostaly mi dwa opakowania, moge sprzedac jeśli ktoś by chciał. Prosze o kontakt martusia166@interia.pl

Gość martusia166
zrezygnowałam z tabletek i zostały mi dwa opakowania, moge sprzedać jeśli ktoś by chciał. prosze o kontakt martusia166@interia.pl

Gość martusia166
zrezygnowałam z tabletek i zostały mi dwa opakowania, moge sprzedać jeśli ktoś by chciał. prosze o kontakt martusia166@interia.pl

Gość martusia166

Gość torebunia
czesc dziewczyny ja biore regulon od miesiaca i czuje sie dobrze na poczatku straszny mialam tradzik ok 10dni myslalam,ze padne ale wszystko wrocilo na swoje miejsce hehe regulon jak dla mnie jest ok!!!!!!!

Gość torebunia
naczytałam sie tych opini i sama troche sie wystraszyłam:(jedna dziewczyna napisała o jakiejs depresji (moze troche w tym prawdy,ale troche skoloryzowane moim zdaniem)kazda z nas ma inny organizm i tak naprawde nie ma co sugerowac sie opiniami innych!!!a tak na marginesie bralam kiedys swojego czasu mikrogynon21 i bardzo bolał mnie brzuch!zostawiłam je i mialam dluga przerwe!!pozniej poszłam do lekarza i przepisał mi yaschminelle czy jakos tak nie wazne wiecie napewno jakie to tabletki bo napewno ktoras z was je bierze i mialam krwawienia przez miesiac i strasznie mnie piekło...wiec zostawiłam je automatycznie!!!!ogolnie były drogie 48zl placilam....bo bylam u gin oprywatnie a jak same wiecie placi sie wtedy 100%recepte!teraz biore regulon i jest ok!!!!!!!!CZYMAJCIE SIE!

Gość anka15-15
Ja jeszcze parę tygodni i też zaczne brać Regulon!:D Dziewczyny nie martwcie się!:) Zawsze istnieje możliwość zmiany tabletek! :) Mam nadzieję,że te mi będą służyły :) Bo gdy zaczynałam brać Yasminelle to miałam aż miesiąc okres! Wyobrażacie to sobie?? KOSZMAR!

Gość 17 nastka
Regulon to mioje pierwsze tabletki minęły mi 2 msce i mogę stwierdzić, że polepszyła mi się cera. Problemów nie mam typu wymioty, czy złe oswajanie się z lekiem.

Gość jusi88
hej, ja zaczełam brać regulon, chciałam żeby poprawiła mi się cera i ogólnie heh po co anty sie bierze ;] i wcale nie jest tak kolorowo, bola mnie jejniki, cera jest jeszce gorsza, mam plamienia, i wczoraj chyba goraczka, dreszcze mnie przechodza rozpalona nie wiem .. co myslec poczekam jescze troche ale na bank sie skontaktuje z lekarzem dzis... bo spodziewałam sie czegos innego..

Gość zaciekawiona_ania
hej dziewczyny!! Regulon biorę od polowy czerwca 2008 i powiem wam, że od razu dobrze go tolerowałam, bo nie miałam bo nim żadnych skutków ubocznych:) więc nie narzekam i polecam z tym że wiadomo że każda reaguje inaczej bo każdy organizm jest inny. cena tezprzystepna bo ja placilam ok 23zł za niego. z tym że teraz mam porzerwę któa konczy mi się i w niedziele zaczynam nowe opakowanie ale Yasmin, ponieważ wydaje mi się że Regulon zatrzymuje mi wodę w organizmie a podobno, jak powiedzial mi mój gin Yasmin cos tam zawiera i ma mi pomoc na ten mój mały "problem". stwierdziłam tak po tym, że jadlam mniej i zdrowiej, ruszalam sie a jakiejs roznicy nie bylo, a wiadomo idzie lato i każda z nas chce wyglądać fajnie i atrakcyjnie :) Czy wy też może tak miałyscie z zatrzymywaniem tej wody?? Pozdrawiam!!

ja mam trn sam problem,biore regulon od 3,5 roku swietnie sie czulam na nim ale tez mimo ze malutko jadlam to nic niechudne,i tez chyba to wina tej wody zatrzymanej.MIALAM MIESIAC PRZERWY W BRANIU ,i zaczne yasmin,ale troche sie boje czy beda dla mnie a bardzo bym chciala

Gość zaciekawiona_ania
no to mamy ten sam problem hehe tylko tak jak pisalam, regulon bralam niecaly rok :) naprawde dobrze sie czulam :) dzis juz wzielam pierwsza tabletke yasmin, no zobaczymy jak to bedzie.. oczywiscie znow musze lepiej jesc i sie wiecej ruszac zebym mogla stwierdzic czy ten yasmin mi faktycznie cos pomogl, bo jak bedzie tak samo to bede wolala wrócić do regulony, tanszy i sprawdzony z tym że zacznę się objadać natka pietruszki, hehe moczopędna podobno :)

Gość mikola
odkupie 1 lub 2 opakowania moje gg 510 78 72

Gość jusi88
hej wam, no ja wam powiem, ze ja regulon odstawiłam juz po 8 dniach... czułam sie mega strasznie jajniki do tej pory mnie bola... nogi mi dretwiały i organizm zle reagował miałam ciagle dreszce i podwyzszona temperature strasznie od 2 dni jest super czuje sie o niebo lepiej i na bank nie wroce do regulonu

Gość anka15-15
Trzymajcie kcicuki żeby wszystko było dobrze :))) Dzisiaj po raz pierwszy wzięłam Regulon :D

Gość anka15-15
Trzymajcie kcicuki żeby wszystko było dobrze :))) Dzisiaj po raz pierwszy wzięłam Regulon :D