Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Napatha

regulon i wasza reacja na te tabletki

Polecane posty

Gość Pluskwa_77
Cześć dziewuszki! Jestem po wizycie u ginekologa i przechodzę z Regulonu na Yasmin - cera najważniejsza :-o no i poskarżyłam się na zerowe libido. Zobaczymy co to da... Co do libido, pani doktor potwierdziła moje obawy - po każdych pigułkach może być to samo :-( BUUU! Przy okazji, mam do odsprzedania jeszcze jedno opakowanie Regulonu. Chętne osoby proszę o kontakt mail'owy z "Kafeteria" w temacie. I jeszcze jedno - tyle tych tematów na Kafeterii, że nie mogę się połapać. Czy jest tu jakiś odpowiednik tematyczny "regulon i wasza reacja na te tabletki" dla Yasmin? Dzięki za pomoc. Pozdrawiam wszystkich.

Gość Pluskwa_77
Cześć dziewuszki. Jestem po wizycie u ginekologa i przechodzę z Regulonu na Yasmin (poskarżyłam się, że libido = 0). Co prawda poczytałam już trochę o Yasmin na forum i nie wiem, czy to dobry wybór. Z drugiej strony pani ginekolog powiedziała, że z tym libido, to może być tak samo po każdych pigułkach - ot, taka reakcja! BUUU :-o Przy okazji, mam do odsprzedania jedno opakowanie Regulonu. Chętne osoby (tylko i wyłącznie - proszę, nie zaśmiecajcie mi skrzynki) proszę o kontakt na adres leszczynska.paulina@wp.pl, z "Kafeteria" w temacie. Pozdrawiam ;-)

Gość Pluskwa_77
Cześć dziewuszki. Jestem po wizycie u ginekologa i przechodzę z Regulonu na Yasmin (poskarżyłam się, że libido = 0). Co prawda poczytałam już trochę o Yasmin na forum i nie wiem, czy to dobry wybór. Z drugiej strony pani ginekolog powiedziała, że z tym libido, to może być tak samo po każdych pigułkach - ot, taka reakcja! BUUU :-o Przy okazji, mam do odsprzedania jedno opakowanie Regulonu. Chętne osoby (tylko i wyłącznie - proszę, nie zaśmiecajcie mi skrzynki) proszę o kontakt na adres leszczynska.paulina@wp.pl, z "Kafeteria" w temacie. Pozdrawiam ;-)

Gość mandarynkaaaaa
skonczylam opakowianie regulonu czje sie dobrze nie mam skutkow ubocznych a liczylam na piersi? jest szansa ze sie jeszcze znienia na wiekszy rozmiar? jak to bylo u was?

Gość sandrunia69
ja jestem po 6 opakowanich i niestety sie nie powiększył

Gość zaciekawiona_ania
a ja jestem po 5 i widze jakas tam roznice. dziewczyny to nie jest ze biust sie powieksza, tylko po prostu staje sie jedrniejszy..taki kraglejszy, fajny. dla mnie to troche nimozliwe zeby komus np z miseczki A wywalilo na C czy D ;/ bez bajek prosze. pozdrowionka!

Gość zaciekawiona_ania
a ja jestem po 5 i widze jakas tam roznice. dziewczyny to nie jest ze biust sie powieksza, tylko po prostu staje sie jedrniejszy..taki kraglejszy, fajny. dla mnie to troche nimozliwe zeby komus np z miseczki A wywalilo na C czy D ;/ bez bajek prosze. pozdrowionka!

Gość rybka580
Witam, mam pytanie otoz miesiac temu odstawilam Regulon ,nie mieszkam w Pl i niestety skanczyly mi sie zapasy wiec musialam zrobic miesieczna przerwe teraz czekam na okres.Wspolzylam z moim chlopakiem zabezpieczalismy sie gumkami. Wedlog moich obliczen powinnam okres dostac w niedziele ktora juz minela mam obawy ze moze w ciazy jestem ...Prosze o odp Pozdrawiam

Gość dollyy
hej! mam problem.. Regulon zażywam od kilku miesięcy i wszystko bylo ok. okresu dostawałam zawsze 3 albo 4 dnia przerwy. teraz jest dzien 5 a okresu nie mam... :l. czy to mozliwe żebym była w ciąży skoro wszystkie tabletki przyjmowałam prawidłowo?? proszę o odp i pozdrawiam:)

Gość rybka580
Witam Ponownie,ja ciagle nie dostalam okresu ,jutro bedzie tydzien jak wedlug moich obliczej powinnam dostac okres,jeden miesiac przerwy i juz takie komplikacje,mam nadzieje ze nie jestem w ciazy.Wlasnie zrobilam zapas tabletek na pol roku .Pozdrawiam i czekam na odp

Sprzedam 2 opakowania REGULONU, po 10 zl kazde. Kto pierwszy ten lepszy :) Kontakt e-mail: fryga13@poczta.onet.pl

Sprzedam 2 opakowania REGULONU, po 10 zl kazde. Kto pierwszy ten lepszy :) Kontakt e-mail: fryga13@poczta.onet.pl

Gość zaciekawiona_ania
rybka580, jak dla mnie nie masz sie czym stresować :) moja kumplea miala podobnie, z tym że akurat inne tabletki bierze (nie pamiętam nazwy). Pomyślała, że zrobi sobie miesiać przerwy, tak jak ty. Z tym że ona kochała się ze swoim facetem jeszcze w czasie tych 7 dni przerwy normalnie do konca, bo wiadomo byla chroniona. no i normalnie miala okres z tym ze ponziej kolejny nie przychodzil i nie przychodzil i tez sie stresowala, nawet test robila. a to wszytsko hormony i okres sie po prosty troszke rozlrgulowac, mozesz dostac go za 1,5 albo 2 miechy. pozdrawiam!!

Pluskwa_77 a jesteś z Wawy? :) Ja bym sie pisała na to opakowanie jeśli to jeszcze aktualne :)

Pluskwa_77 a jesteś z Wawy? :) Ja bym sie pisała na to opakowanie jeśli to jeszcze aktualne :)

Gość rybka580
Dzieki za odp. uspokoilas mnie mnie troszke.Mam nadzieje ze lada dzien dostene ten okres i bede mogla od nowa zaczac brac tabletki.Pozdrawiam ;)

Gość zaciekawiona_ania
rybka580, jesli wspolzylas i uzywaliscie gumki i w koncu widzialas ze z nią b6ylo wszytsko w porzadku to na prawde nie ma czym sie stresowac. mowie.. hormony rozregulowaly orgqnizm i tyle, okres bedzie na pewno. poza tym nie mysl o tym ciągle i nie stresuj sie, wiem latwo mi niby pisac, choc sama po 1 opakowaniu regulonu tez sie martwilam czemu jeszcze nie ma okresu, choc nie mialam zadnych powodow :) mysl pozytywnie, okres sie pojawi i juz bedzie dobrze ;)

Gość zaciekawiona_ania
rybka580, jesli wspolzylas i uzywaliscie gumki i w koncu widzialas ze z nią b6ylo wszytsko w porzadku to na prawde nie ma czym sie stresowac. mowie.. hormony rozregulowaly orgqnizm i tyle, okres bedzie na pewno. poza tym nie mysl o tym ciągle i nie stresuj sie, wiem latwo mi niby pisac, choc sama po 1 opakowaniu regulonu tez sie martwilam czemu jeszcze nie ma okresu, choc nie mialam zadnych powodow :) mysl pozytywnie, okres sie pojawi i juz bedzie dobrze ;)

Gość zaciekawiona_ania

Gość niuunia24
Czesc dziewuszki. Regulon dostalam ze wzgledu na tradzik. Lecze juz go pare dobrych lat. Jestem przy 12 tabletce i jest gorzej niz przed braniem regulonu. Na twarzy robia mi sie ropne wzody a kiedys mialam tylko krostki. Myslicie ze to minie i cera zacznie sie poprawiac z czasem? W koncu to tabletki przepisywane z powodu klopotow z cera. Dodam ze nie mam rzadnych skutkow ubocznych- no moze oprucz spadku libido.

Gość niuunia24
Czesc dziewuszki. Regulon dostalam ze wzgledu na tradzik. Lecze juz go pare dobrych lat. Jestem przy 12 tabletce i jest gorzej niz przed braniem regulonu. Na twarzy robia mi sie ropne wzody a kiedys mialam tylko krostki. Myslicie ze to minie i cera zacznie sie poprawiac z czasem? W koncu to tabletki przepisywane z powodu klopotow z cera. Dodam ze nie mam rzadnych skutkow ubocznych- no moze oprucz spadku libido.

Gość Madzikunia
niuunia24 Najgorsze są własnie pierwsze miesiące, bo organizm musi sie przyzwyczaić do nowego. Moge Cię pocieszyć, ze ja mam wysypke małą zawsze pod koniec opakowania, która mija po jakichś 4 dniach. Więc ja bym nie zrażała sie jak na razie, tylko poczekała. Jak nie minie to wtedy może zmień tabletki

Gość Madzikunia
niuunia24 Najgorsze są własnie pierwsze miesiące, bo organizm musi sie przyzwyczaić do nowego. Moge Cię pocieszyć, ze ja mam wysypke małą zawsze pod koniec opakowania, która mija po jakichś 4 dniach. Więc ja bym nie zrażała sie jak na razie, tylko poczekała. Jak nie minie to wtedy może zmień tabletki

Gość Timanti

Gość Timanti
Ma ktoś do sprzedania Regulon?? Prosze pisać na e-amil sohvi@tlen.pl bądź tu na forum Pozdrawiam:)

Gość Timanti
Ma ktoś do sprzedania Regulon?? Prosze pisać na e-amil sohvi@tlen.pl bądź tu na forum Pozdrawiam:)