Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sandra87

Czy to możliwe że zaszłam w ciąże?

Polecane posty

Gość sandra87

Podczas stosunku ześlizgneła nam sie prezerwatywa, nie doszło do wytrysku więc wydaje mi sie że to tak stosunek przerywany ale wyszło że dzisiaj mam te płodne(17 dzień). Gdyby nie to nie przejmowała bym sie :( Nie wiem co mam robić. Jutro chyba pojade do ginekologa po recepte na Postinor (buu moja pierwsza wizyta), mam niecałe 18 lat Czy musze iść z kimś dorosłym? I czy musze płacić za wizyte u ginekologa, jak tak to mniej więcej ile kosztuje? Gdzie mam wogule iśc do prywatnego czy do jakiejś przechodni, nie mam kogo sie spytać :(

Gość -/
Lepiej idź po ten postinor,a poza tym jak się już"wzięłaś"za sex to przynajmniej myśl ,zapobiegaj.Poproś o tabletki i wogóle uważaj.

nie musisz isć z osobą dorosłą. wizyta w zależności od lekarza kosztuje ok 50-70 zł. chyba, ze pójdziesz do przychodni, chociaz ja osobiście chodze tylko prywatnie.

Gość mozesz tez
dac sie zbadac na kafeterii, to nic nie kosztuje ale mozesz trafic na malarza w bialym fartuchu ryzyko jest Twoje a w ciaze moglasc zajsc

Gość oj to bardzo mozliwe
przy przerywanym, 60 kobiet na 100 wpada wiec odpowiedz sobie sama to bardzo ale to bardzo mozliwe