Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaula

tabletki a piersi

Polecane posty

Gość kasiaula

czy zauważyłyście że po tabletkach nie reagują wasze piersi na pieszczoty?

Gość mimi...
oj reagują nawet na najmniejszy dotyk, niestety tak mnie bolą podczas brania tabletek:( ale cóż zrobić...

Gość oj ...
chodzi mi o to czy podnieca was ich dotyk..bo mnie chyba nie a wcześniej było ok

Gość oj ...
chodzi mi o to czy podnieca was ich dotyk..bo mnie chyba nie a wcześniej było ok

Gość mimi...
owszem, nadal mnie dotyk podnieca (mimo, że jak wczesniej napisalam, są obolale) dodam nawet, że dzięki tabletkom moje piersi stały sie "pelniejsze" a zatem mam wieksza ochote je eksponowac przed moim facetem, i prowokowac by je piescil. A zatem reaguje tak jak reagowalam przez tabletkami :D a nawet bardziej mnie to rajcuje. kasiaula - moze dopiero zaczynasz brac tabletki i stad te zmiany??? pozdrawiam:)

Gość ankkka
do mimi...jakie tabletki bierzesz????????ja od jakiegoś czasu nie biorei moje piersi sa jak obcy organ...wogóle ich nie czuje...w czasie brania tbletek były bardzo czułe........

Gość mimi...
biorę Harmonet :) moje tez są czułe, ale tylko pod koniec opakowania zaczynaja bolec. ankkka - moze powinnas zmienic tabletki?? pozdro:)

Gość Martushia
ja reguje jak reagowalam... podnieca mnie nawet najdelikatniejsze musniecie ;-) najgorsze wlasnie jest to ze kurcze bola mnie caly czas jak biore tabletki :-( no ale tez zauwazylam ze sa jakby bardziej dorodne ;-)

Gość ankkka
dzieki mimi ...wiesz ja od prawie roku nic nie biore.....wcześniej długo brałam diane 35 i fajne miałm piersi(najgorsze jet to ze ja zanim zaczełam brac tabletki miałm fajne aterza moge tylko powrócic do wspomnień o nich) wogóle cała gospodarka hormonalna mi się pokićkała .W sumie to od 4 miesiecy nie mam okresu wogóle ,wczesniej po odłozeniu tabletek tez nie miała pare miesiecy okresu ...moze w przeciagu ostatniego roku miałam 3 razy okres...jestem pod stałym nadzorem lekarzy i nic...pozdrawiam