Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamelia20

obiawy ciąży i nagłe plamienie-czy to może być poronienie???

Polecane posty

Gość elgo
A plamienie wystepuje gdy nie ma ciazy?

jak chce sie miec 100% pewność ciąży we wczesnym etapie to najlepiej zrobić beta HCG z krwi, ten test sie nie myli, no i nie kosztuje Bóg wie ile, ja zapłaciłam 23zł

pozatym zrobienie testu z moczu duzo po terminie spodziewanej miesiaczki mozna zrobic po południu i powinien wyjść pozytywny oczywiscie jeżeli jest sie w ciąży, w przeciwnym wypadku to raczej mi nie wyglada na ciążę

Witam wszystkich;) mam pytanie. Pod koniec stycznia w czasie jajeczkowania miałam plamienie, byłam u lekarza ale on kazał przyjśc po miesiączce, ale okresu jeszcze nie dostałam, a powinnam 22 lutego, dzis jest 28 ;/ W poniedziałek byłam na cytologii u ginekologa i nic mi nie powiedział. Natomiast 2 tygodnie temu miałam grypę żołądkową. Boje się że jestem w ciąży, bo raczej cykle mam regularne. Czy ktoś miał podobne plamienia?? Proszę o odpowiedź buziaki dla wszystkich ;*

Gość edyta85
hej mam 22lata z mojim chlopakiem staramy sie o dziecko ale mam problem mam nie regularny okres w jeden miesiac mam a w drugi nie mam a w piatek bendzie dw tygodnie jak sie kochakismy dzis rano wstalam i miatal na majtkacha planienie i nieiem co robic bo moj lekasz powiedzil ze to jest zawczesnie zeby cos zobaczyc

Gość ewelcia 22
CZESC MAM PYTANIE MIAŁAM DOSTAC OKRES 27 MARCA OCZYWISCIE NIE DOSTALAM TYLKO ZACZEŁAM PLAMIC (KREW) MAM OBIAWY TAK JAK NA OKRES BOLI MNIE BRZUCH I KOLANA ZE SWOIM PARTNEREM UWAZALISMY CZY MOGE OBAWIAC SIE ZE JESTEM W CIAZY PROSZE POMURZCIE MI

Gość wazne plamienia czytac

Gość wazneeeeee
patrzcie co wygrzebalam

Gość eeeeeeeeeee

Gość bladziarka

Gość Goosiunia17
Czesc!!!! Mam pytanko ja zamiast normalnego okresu mialam takie plamienie. Nie wiem co to moze byc. Prosze o szybka odp na moj e-mail. Dziekuje i Pozdrawiam

Gość Goosiunia17
Czesc!!!! Mam pytanko ja zamiast normalnego okresu mialam takie plamienie. Nie wiem co to moze byc. Prosze o szybka odp na moj e-mail.potrafie_kochac_cie@buziaczek.pl Dziekuje i Pozdrawiam

Gość a prosze bardzo..
pewnie okres dostałas a ciąza tylko wydumana

Gość Llela
a czy ktoś wie, czy uprawianie sportu przeszkadza w zajściu w ciążę, konkretnie chodzi mi o jazdę na rowerze?

Gość Llela
sorki, chyba w niewłaściwy wątek rzuciłam, choć częściowo jest na temat - obawiam się, że moje dziwne krwawienia to skutek właśnie wysiłku fizycznego i myślę, że mogłam mieć poronienia.

20 kwietnia kochałam sie bez zabezpieczenia ale mój facet zdążył wyjąć penisa przed wytryskiem 27 kwietnia miałam plamienie a 28 robiłam 2 testy ciążowe jeden rano a drugi po południu oba wyszły negatywne zaznaczę tylko że mam bardzo nieregularny okres i ostatnio miałam 24lutego .czy mogę być w ciąży?

Gość fretka21
hej, no własnie jak to jest z tymi dziwnymi plamieniami w ciazy, mam teraz termin miesiaczki i wczoraj mialam lekko brazowe plamienia i myslalam ze dzis dostane okres, brzoch mnie nie boli-dosc dziwne- a plamy nadal sa brazowe i nie duzo..mysle ze moge byc w ciazy , tylko po test ciazowy mam 10km od mojego domu, i jest niedziela, chce sie zapytac juz osob ktore przechodzily te plamienia brazowe, czy to normalne? wczesniej przed terminem miesiaczki pobolewal mnie brzuszek , i mialam nawet 3 razy odruch wymiotny (nie wiem od czego) nie chce panikowac, nie bylam jeszcze w ciazy, ale jeszcze nie mialam brazowego okresu;/. ile te plamienia dni sie utrzymuja?

Witam Panie Chciałam Was prosić o pomoc. Dwa dni temu rano leciutko krwawiłam później to zanikło, nastepnego dnia pojawiło się jako różowa wydzielina i znowu zanikło... boje sie bo 5 miałam już okres.... prosze pomóżcie. czy to może byc ciąża?

a moze kolejny okres? albo plamienie owulacyjne? nikt nie zbada przez internet, moze warto pojsc do gina na usg co do pory robienia tesu, to w 1 ciazy na 2 dni przed spodziewanym okresem robilam po poludniu test i juz wyszla mi ciaza wg mnie po terminie miesiaczki nie ma znaczenia o jakiej porze robi sie test, albo jest sie w ciazy i sa dwie kreski, albo nie ma ciazy i jest jedna kreska

co do plamienia to ja nie bedac w ciazy czesto tak mialam ze przed spodziewanym okresem plamilam najpierw na brazowo a dopiero pozniej dostawalam prawdziwy okres w drugiej ciazy plamilam na brazowo, ale dopiero po 7 tygodniu - pierwszy raz najpierw bolal mnie mocno brzuch a pozniej plamienie albo sluz brazowy, albo jakby "woda" zabarwiona na brazowo

Gość marlena234
Mam pytanie ,,,chodzi o to ze ja biore pigulki antykoncepcyjne, i od czasu ostatniego okresu minely 3 tyg i teraz mam nagle plamienia brazowe, musze dodac ze od miesiaca nie uprawiam seksu. Nie wiem co ma mzrobic naprawde yczi sc do lekarza czy nie ...dodam tez ze w ostatnim czasie straszny stres mialam z powodu egzaminow.

pomocy!!!!!!!!! probuje zajsc w ciaze od jakiegos czasu i nic....a tym razem wydaje mi sie dosc oczywiste ze w niej jestem. mam non stop stan podgoraczkowy ok 37.1, sutki mi sie powiekrzyly i ich obwódki są fioletowe,jestem ospała no i jem poprostu masakryczne ilości a nawet jak nie jestem głodna to mi jezdzi w brzuszku a co najgorsze kompletnie nie mam ochoty na sex.... co o tym myslicie ,boje sie robic test zeby narazie nie zapeszyc...

Gość onia21
zadne plamienie w ciazy nie jest rzecza normalna i kto gada takie glupoty!!!!!!!!!!!!!!!!!11 kazde plamienie w ciazy nawet najmniejsze moze skonczyc sie tragicznie kazde plamienie nawte te brunatkne,trzeba isc od razu do lekarza wiemco mowie bo mialam takie plamienie i bralam lek na podtrzymanie ciazy takze nie gadajcie glupot ze plamienie w ciazy to normalka!!!!!!!

Gość onia21
matko czemu wy zamiast isc do lekarza pytacie sie ludzi na forum CZY JESTEM W CIAZY???????? a skad my ammy sa wiedziec od tego sa lekarze,badania krwi matko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość sto4krotka
Witam Was dziewczyny. Mam takie pytanie: jestem w 7 tyg. ciąży. Byłam tydzień wcześniej u lekarza i wszystko było ok. Od samego początku ciąży biorę Duphaston 2 x dziennie, bo dwukrotnie miałam ciążę obumarłą (rok temu). 18 sierpnia dostałam brązowego plamienia, po konsultacji z lekarzem zwiększyłam Duphaston do 4 x dziennie i leżałam w łóżku. 20 sierpnia byłam na wizycie, wydzielina była już prawie bezbarwna, wszystko było ok serduszko biło. Zmniejszyłam Duphaston do 3 x dziennie. Dzisiaj znowu pojawiło się brązowe plamienie, zadzwoniłam do lekarza kazał brać Duphaston 3 x dziennie i Folik 3 x dziennie, odpoczywać i nie stresować się. Powiedział, że mogę jechać do szpitala, ale tam też czeka mnie tylko leżenie i przyjmowanie Duphastonu. Mam być dobrej myśli, bo przecież wszystko było ok i jak chcę to mogę przyjechać w tygodniu do szpitala na usg, żeby sprawdzić czy wszystko jest w porządku. Martwię się, czy to naprawdę wszystko co można zrobić i czy dobrze robię leżąc w domu? Może któraś ma podobne doświadczenia, proszę o radę. Dodam, że mam już 5 letniego syna i ciąża przebiegała książkowo.

Gość beta694
Dziewczęta niech żadna nie mówi że plamienie w ciąży to normalne, poroniłam dwie ciąże jedną w 7tyg a drugą w 12. Przy drugiej ciąży leżałam prawie cały czas bo w 3 tyg pojawiło się plamienie odrazu udałam się do ginekologa przepisał mi dufastum brałam 3 razy dziennie przy kolejnej wizycie wydawało się że jest wszystko ok byłam w 7 niebie pewnego dnia gdy rano wstałam pojawiło się znowu plamienie zapisałam się do lekarza na następny dzień ale wieczorem zaczełam nie plamić a silnie krwawić już wiedziałam że nic nie da się zrobić spakowałam się pojechałam do szpitala i okazało się że miałam rację. A więc drogie kobietki apeluję jak tylko zacznie was coś nie pokoic jak najszybciej do lekarza. i jeżeli która kolwiek podejzewa ze jest w ciąży to niech zrobi sobie test a nie pyta na forum o diagnoze bo nikt nie jest w stanie stwierdzic przez rozmowe ciazy.......!!!!

Gość basiuleczka
nie dawno zaczełam plamić, byłam u lekarza to mnie wysłał do szpitala, w szpitalu nim mnie przyjeli zrobili usg i powiedziel,że półd jest zagnieżdzony prawidłowo i nie widzi lekarz powodu,żebym została w szpitalu, mam się poprostu oszczędzać, Ale ja od wtorku cały czas plamię i nie wiem czy poronie czy o co chodzi? pozdrawiam

Gość basiuleczka
do STO4KROTKI Ja mam dokładnie tak samo jak ty też biorę duhaston 3 razy po jednej i witaminy. Byłam w szpitalu i też nic konkretnie nie byli mni wstanie powiedzieć, tylko tyle, że jest jeszcze za wcześnie, jedyne co to powiedzieli ,że jeżeli będzie jaka kolwiek patologia to organizm odrzuci płód a na to oni już nie mają wpływu. Ja też ma już 9 letnią córke i było wszystko ok. Ja żeby się niepotrzebnie się nie denerwować to myślę,że jeżeli maiłabym na siłę ciążę trzymać a po tem nie daj bóg urodziłabym chore dziecko to nie wiem co jest gorsze. Także kochan pomyśl sobie co ma być to będzie. Ja ostatnio starciłam mamę i też się nie mogę pogodzić z tą myślą tym bardziej że odeszła nagle, ale wiem że mószę bo mam dla kogo żyć ty zresztą też:} moja droga jeżeli będziemy maiły donośić nasze dzieci to tak będzie. pozdrawiam i nie denerwuj śię bo to tylko pogarsza twój stan.

Hej dziewczynki. 18.09 miałam ostatnią miesiączkę, zaraz po niej kochałam się z chłopakiem bez zabezpieczenia (bez wytrysku)! 17.10 rano obudziłam się z bardzo mocnym bólem podbrzusza- jednak miesiączki nie dostałam, towarzyszy mi do dziś lekko zabarwiony na brązowo śluz. Dziś (19.10)- poleciało troszkę jakby normalnej krwi. Nie wiem co jest nie tak i czy jest możliwość, że jestem w ciąży. choć oprócz okropnych bólów brzucha nic mi nie jest! A no i właśnie jestem po chorobie i po antybiotyku ;/ Proszę o szybką i wyczerpującą odpowiedz.