Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamelia20

obiawy ciąży i nagłe plamienie-czy to może być poronienie???

Polecane posty

Gość misiaczek016
Chciałabym żeby mi ktoś doradził. W maju spóźniał mi się okres 5 dni i bolał mnie brzuch, i ginekolog powiedział, że coś z hormonami. Teraz miałam dostac okres 25 czerwca i nie dostałam tylko było przez dwa dni malutkie plamienie. Bolą mnie sutki, mam zaparcia, mam 37 stopni prawie codziennie, i problem z siusianiem. Czy mogę byc w ciąży????

Gość zaniepokojona001
czy po 2 tygodniach od zaplodnienia gdy pojawia sie plamienie to tez moze oznaczac poronienie pod warunkiem ze do zaplodnienia doszlo?

Gość zaniepokojona001
mozliwe? prosze... co o tym sadzicie?

Gość zaniepokojona001
...

Gość naaanaaa
Hejka mam pytanie współzyłam 16sierpnia to był mój pierwszy raz... podobno po pierwszym razie @ się spóźnia czy to prawda? @ powinnam dostać 1go dostałam dzisiaj w zeszłym miesiacu także miałam... Ale nie wiem jak wyglądają plamienia... i chciałam się dowiedzieć może któraś z was wie? Fakt faktem dużo się stresowałam... Boje się, że moge być w ciązy ponieważ współżyłam bez zabezp. ale chłopak nie skończył we mnie... Dzisiaj dostałam @ ale nie pamiętam jak wyglądała ona w pierwszy dzień.... ;( Dzisiaj jest różowa i jest jej nawet dosyc ale i tak się boję prosze o odpowiedz jak wygląda plamienie......:(

Gość konwwalia
zaniepokojona ja miałam plamienie ale ono nie oznaczało poronienia. W tej chwili niestety jestem po poronieniu wywoływanym w szpitalu gdyż nie było tentna. Moze przejdź się do lekarza dla pewności. A ja dziewczyny chciałam się Was zapytać o jedną sprawę. W dniu 23 lisopada miałam zabieg i nadal plamie terez brunatnie i zastanawiam się czy to normalne? Jak myślicie?

Gość konwwalia
Oj nie spojrzałam na daty tych wpisów hehe a tu już wszystko chyba przeterminowane :) HEHE

Gość :/.
Witam, mam mały problem: /. proszę tylko o jasną odpowiedz moja psychika już jest wyczerpana: /. jakieś 2 miesiące temu zabawiałem się z dziewczyną i dosłownie na chwile (spontanicznie) powiedziała żebym wszedł w nią. I tak zrobiłem dosłownie pół może troche wiecej czlonka wlazlo na kilka sekund i poczułem tak jak przy podniecaniu się że Za chwile dojdę.. I Tutaj pytanie czy możliwa jest ciąża?. Wyszedłem z niej od razu i nic się nie stało nawet nie doszedłem. Mija ponad 2 miesiąc. i jej nic nie jest Miała już 2 okresy 4-5 dni ..: / A ja ciągle o tym myśle. Czasem tylko mówi że zmęczona jest. Ale ani piersi ani nic innego jest nie urosło moze troche tak mówiła. I wczoraj zemdłała na widok krwi,, z rozciętego palca. Mysle że nie możliwa jest ciąża ale co wy o tym sądzicie?

Gość suf
o matko z córką..."problemy" niektórych to przerastają wszystko...