Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoswiadczona dziewczyna

czy to prawidlowe?

Polecane posty

Gość niedoswiadczona dziewczyna

dzisiaj bylam pierwszy raz u ginekologa po pigułki, mam 20 lat. pani nie spytala mnie czy jestem dziewicą, po czym włozyłam mi do środka takie coś rozszerzające co mnie bardzo zabolało. Wypisala mi Novynette podobno trzeba badać krew, poziom hormonow, czy coś, cyz to prawda? on mi tego nie zleciła, spytala tylko date ostatniej miesiączki i czy mialam żółtaczkę., prosze o odp.

Gość bardzo zle
przed i wczesie podawanie pigulek konieczne jest badanie krwi na jej krzepliwosc oraz cytologia (obowiazkowa raz na rok przy tabletkach - przepis prawny). jak pojdziesz nastepnym razem to kaz jej dac skierowanie.

Gość nieodpowiedzialna

Gość Dziewczyna20
Ja tez bylam u ginekologa w tym tygodniu i przepisala mi tabletki anty. Tez mam 20 lat i jestem dziewica. Jak bylam pierwszy raz u ginekologa 2 lata temu to od razu mnie spytala, czy jestem dziewica. I to blad,ze twoj ginekolog nie zapytal, bo od tego zalezy wielkosc wziernika, ktorego uzyje i inne rzeczy. Ale mysle, ze widziala, ze jestes dziewica jak juz usiadlas na fotelu. Co do badan-trzeba wykonac badania krwi. Ja musialam zaczac brac tabletki od razu tego samego dnia jak mi je przepisala(bo rozregulowal mi sie okres a tego dnia dostalam kolejnego plamienia), wiec nie moglam zrobic badan krwi wczesniej, ALE napisala mi skierowanie na badania krwi i powiedziala, ze mam je zrobic natychmiast, wiec bylam dzisiaj. Ale radze Ci zmienic lekarza, bo chyba nie bardzo sie ta pani tobo zainteresowala.

Gość a jaaaaa
Ja kiedy rok temu poszłam do ginekologa(po tym jak straciłam cnote) na badanie i przy okazji zeby przepisał mi tabletki, to tez zrobił tylko wywiad ze mną, przebadał mnie i przepisał Nvynette. Niedawno robiłam badania krwi i cytologie. Wyniki mam bardzo dobre po roku brania. Jakos nie zmieniłam gina i wszystko jest ok. Była panstwowo... Kumpelka poszła do prywatnego gin po tabletki i on nawet jej nie przebadał na fotelu. Dał jakies ulotki i przepisał piguły