Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vanilia84

Czy są tutaj dziewczyny 20-letnie pragnące mieć dzidziusia?

Polecane posty

Elunia nie bede testowac! ...cierpliwie poczekam :D Dzisiaj bylam u ginekologa, bo 2 tyg. temu zle sie czulam tam na dole ale dopiero teraz mialam termin :O ale wszystko jest oki na szczescie! ...przy okazji spytalam czy moze widac zmiane zabarwienia macicy, bo podejrzewam ze moge byc w ciazy... a pani ginekolog powiedziala ze troszke tak ale za wczesnie by moc to stwierdzic na 100% ! na wszelki wypadek mam sie oszczedzac i nie dzwigac ciezkich przedmiotow ;) A i spytalam sie o pierwszy objaw ciazy to ona powidziala ze parcie na pecherz moczowy ...a ja myslalm ze siusiac sie chce mocno jak dzidzia jest duza :O

Gość Kaska22
Jak sie chce siku to tez jest kawa lub obiawy przyszłej @

...jestem chora :( ...wszystko mnie boli, stawy, mam goraczke, katar :O i jajnik boli niemilosiernie!!!!

Gość CHYBA WAS POGIĘŁO
CHYBA WAS POGIĘŁO ,W TAKIM WIEKU JUŻ SIĘ W PIELUCHT PAKOWAĆ?? SZOK NORMALNIE SZOK

1.Michelle...Kasia...l.19…..Inowrocław...16 tydzień..17.03.06 2.Vanilia84...Iza........l.21....Poznań..........5cykl.......@13.10.05 3.Evi_1985……Ala…..l.19....Bydgoszcz....10 tydzień…..28.04.06 4.Berna.......Basia.....l.18.....Rzeszów........xxxx.........xxxx 5.Elunia_K.....Ela......l.18......Poznań.......2 cykl.........@20.10.05 6.Matitka.....Jowita....l.18....Morąg.....10 tydzień...03.05.06 7.Mati 26.....Martyna...l.26...Białystok....5 cykl...@31.08.05 8.Zora...Ula...l19.....Dzierżoniów...38 tydzien...28.09.05r. 9.Asiulak...23l...Chicago...10tydzien....27.04.2006r Zdałam prawko i moje maleństwo w czwaretk mierzyło 23 mm. Co u was dziewczyny??

1.Michelle...Kasia...l.19…..Inowrocław...17 tydzień..17.03.06 2.Vanilia84...Iza........l.21....Poznań..........5cykl.......@13.10.05 3.Evi_1985……Ala…..l.19....Bydgoszcz....10 tydzień…..28.04.06 4.Berna.......Basia.....l.18.....Rzeszów........xxxx.........xxxx 5.Elunia_K.....Ela......l.18......Poznań.......2 cykl.........@20.10.05 6.Matitka.....Jowita....l.18....Morąg.....10 tydzień...03.05.06 7.Mati 26.....Martyna...l.26...Białystok....5 cykl...@31.08.05 8.Zora...Ula...l19.....Dzierżoniów...38 tydzien...28.09.05r. 9.Asiulak...23l...Chicago...10tydzien....27.04.2006r Nie widzę sensu żeby dalej tu pisać.Zawsze znajdzie się jakiś \"miły\" człowiek.

Gość Ewcia1978
Mam 27 lat i 9-cio miesięcznego synusia, fajnie, że są dziewczyny które pomimo tak młodego wieku chcą zostać mamami. Ja też chciałam mieć wcześniej maleństwo, ale ze względu na studia i brak pracy nie zdecydowaliśmy się z mężem wcześniej na dzidziusia. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny starające się i oczekujące, a "miłymi" ludźmi się nie przejmujcie. Jestem z Wami.

Michelle----> tak tojuz jest na tym swiecie, sa ludzie dobrzy, zli, aroganccy, bezczelni itp. ale jakby kazdy sie tak tym przejmowal to nikt by na tm forum nie pisal! Ja poprostu nie zwracam juz na to uwagi. Kazdy decyduje sam o sobie i nikt nie ma prawa tego krytykowac... Wiec dziewczyno olej to!!! nie przejmujmy sie co jakis idiota czy idiotka o nas mysli :O Brzuszek juz widac Michelle? :D

Brzusio już wyraźnie widać.Jest ogromny jak na ten okres ciąży,ale co tam.Ważne,że dzidzia ma się dobrze :-)

Bardzo chciałam miec dzidziusia w zeszłe wakacje o tym ciagle mówiłam . I udało sie ! Nieplanowana ciaża troche nas przeraziła ale mamy juz pół rocznego brzdaca i jest naprawde wspaniale! Przeciez nasi rodzice w tym wieku juz mieli dzieci wtedy to było normalne dzisiaj ludzie sie dziwia ze taka młoda i z dzieckiem. To powiedzcie -jak nie teraz to kiedy? W wieku trzydziestu czy koło 40 ??? Teraz jest najodpowiedniejszy moment! Pozdrawiam młode wspaniałe MAMy

Gość Venus_1985
Witam wszystkie dziewczyny na tym forum:) Mysle, ze tez powinnam tu zagladac, bo sprawa tez mnie dotyczy ... sorki wczesniej jakos nie moglam tu trafic, ale jestem:) W tym roku bede miala 20 lat, moj Narzeczony jest w tym samym wieku, od jutra zaczynam 3letnie studia licencjackie nio i puenta jestem w 3 miesiacu ciazy:) hehe tak sadze, ze to 3ci bo na to wypada heh na nasze zareczyny ;p zastanawiam sie jak to jest z ciezarnymi dziewczynami na studiach, boje sie tego stresu, ze to dzidziusiowi zaszkodzi - prosze o jakies pocieszenie lub rady (albo najlepiej jedno i drugie;p) ... Z Moim Misiaczkiem rozumiemy sie doskonale, jestesmy nie tylko para, ale i najlepszymi przyjaciolmi. Nasi rodzice jednak jeszcze nic o dziecku nie wiedza ... nie wiem jak im powiedziec,o zareczynach wiedza :) Na poczatku byla data 3 lipca 2006, ale to sie opozni i to chyba sporo :( oboje cieszymy sie, ze urodze owoc naszej czystej milosci, tylko jak tu wszystko pogodzic ... mieszkamy oddzielnie, studiujemy na innych uczelniach - wazne, ze sie kochamy, ale nie wiem jak to bedzie. Narzie nie ma szans na mieszkanie razem, dzidzia tymczasowo bedzie mieszkac ze mna i moja rodzinka:) Mam setki pytac co do ciazy i w ogole, czasami takie najdziwniejsze np czy moge jezdzic na rowerze:) Aha u lekarza nie bylam jeszcze, bo do normalnego nie mozna sie dostac, a na prywaciarza nie ma pieniezkow ... bylabym wdzieczna za odpwiedz na moj liscik ... Pozdrawiam wszystkie mamusie, przyszle mamusie oraz te, ktore sie staraja zostac mamusiami :* buzka ... odp na bank :)

Gość Madziaaaaaa22
oj kochana venus ja studiuje i byłam w cizy całe studia stresu odrobinka dzidzi nie zaszkodzi a tak naprawde to zdrazaja sie chamy na wydziale ale w wiekszosci sa ci ludzi przychylni moj maz tez studiuje jakcos to pisz Magda_one@o2.pl

Gość sorry ale jak dla mnie
to sama jesteś jeszcze dzieckiem. Jesteś jeszcze niesamodzielna finansowo. Sorry ale uważam że to największa głupota jaka może być robić sobie dziecko bez żadnego zabezpieczenia życiowego i liczyć tylko na pomoc mamusia i tatusia, acha noi "misiaczka" twojego który sam jeszcze chłopczyk się uczy. No ale jak was wali przyszłość waszego dziecka a raczej jej brak w obliczy braku kasy no to powodzenia na nowej drodze życia wam życze. Acha. Jak cie nie stać na prywatnego lekarza to jak cie bedzie stać na ślub i na dziecko. Dziecko kosztuje masę pieniędzy. Powodzenia życzę.

Gość Sill
Hej! Mam pytanko! zaczelam brac tabletki w tym m-cu, nastepnie postanowilam zaprzestac ich brania bo wlasciwie niecalym tygodniu. Czyli przestalam brac tabletki od osmej wlacznie....I teraz mam dylemat...Po czterech dniach od nie wzietych tabletek wystapil okres, czy tez krwawienie , ktore wystepuje po odstawieniu pigulek.... Mam dylemat, czy moge byc w ciazy...bo kochalam sie ze swoim parterem rowniez w te dni, w ktorych juz nie bralam tabletek. Czy tez raczej nie jestem w ciazy bo wystapilo krwawienie. I co teraz, czy od tego drugiego krwawienia mam uwazac, ze to jest moj "kolejny " cykl??? Moze ktoras z Was miala podobnie, prosze o dopowiedz...

Gość Ewcia1978
to raczej nie jest forum dla Ciebie, bo biorąc tabletki to raczej nie chcesz mieć dziecka. patrząc na to jak podchodzisz do sprawy, to raczej nie jesteś zbyt odpowiedzialna, bierzesz za pięć minut jednak nie, zdecyduj się czego ty chcesz dziewczyno

Gość Venus_1985
Hejka witam ... chyba jednak zle to ujelam ... napisalam ze nie stac mnie na lekarza, ale tak naprawde nie wiem ile wizyta kosztuje , narazie probuje sie gdzies dostac ... na dziecko bedzie mnie stac a ze slubem trzeba bedzie i tak poczekac ... wiem ze dziecko kosztuje i nawet wiem ile ... chodzilo mi raczej o to, ze tymczasowo ja nie dysponuje kwota na wizyte, a glupio mi prosic chlopaka nawet jesli to on jest ojcem ... wiem ze glupio mysle ale szczerze wiadomosc ze zostane mama do konca do mnie nie dotarla:) studia zaczynam w przyszlym tygodniu - dzienne, mam nadzieje ze napisze ktos kto ma podobna sytuacje do mnie i wie jak pogodzic szkole i dzidzie , nie chcialabym przerywac nauki ... prosze o odp .. pozdrawiam all :*

Gość misia 21
hej dawno nie pisałam... zostawiłam swojego chłopaka bo mnie olał:-( jakas praca była tak wazna ze przez tydzien nie miał dla mnie czasu:-( za to... poczułam motylki do mojego najlepszego przyjaciela i chcemy ze soba być:-)!!!!!!!!!!! a jak spytałam sie o dzieci to powiedział ze bedzie je kochac obojetnie czy będa planowane czy okażą sie wpadką:-) to jest dopiero idealny facet na ojca i mężą bo były zapowiadał sie na dobrego ojca a nie męża a przyjaciela znam znacznie dłuzej w wielu kwestiach się zgadzamy i moze nam wyjść:-) moze byc i dobrym ojcem i mężem ale to za pare latek pozdrawiam Was wszystkie:-)

Gość do sill
po to bierze sie tabletki codziennie o tej samej porze by uzupełnic mały poziom hormonów odstawiłas tabletki i kochałas sie bez zabezpieczenia?????? mozesz byc w ciąży tabletki tak wpływaja na cykl ze wszystko mozliwe a czasem krwawienie w poczatkowym stadium ciazy moze się zdarzyć poprzedniczka miała racje... jestes nieodpowiedzialna i przed rozpoczeciem ich brania powinnas jednak powaznie sie zastanowić nad sobą...masz duże braki...:-(

Gość Venus_1985
Witam ... pisze ogolnie ale w szczegolnosci do misia 21 ... ja jestem z moim najlepszym przyjacielem, przyjazn jest najlepsza podstawa kazdego zwiazku - nikt mi nie wmowi ze tak nie jest ;p wiele musielismy przejsc zeby byc razem ale udalo sie i jestesmy ze soba szczesliwi juz sie kiedys przejechalam na pewnym facecie ktory zapowiadal sie na cos powazniejszego ale jak to mowicie tez mnie olal :( na szczescie znalazla mnie ta dluuuuuugo oczekiwana milosc - teraz mam pewnosc ze to on ... chcemy zalozyc rodzinke i byc juz zawsze razem .. oki lece wlasnie na spotkanie z nim .. pozdrawiam wszystkich papa

still ja kiedys przez glupote tez odtsawilam sobie lekkomyslnie tabletki w polowie opakowania a nawet nie bo po 6 tabletce chyba, dostalam normalnie okres a tez kochalam sie bez jeden raz, pozniej normalnie juz po 28 dniach normalny juz okres ( ale tez nie kochalam sie bez zabezpieczenia) jezeli nie chcesz dzidziusia narazie to radze uwazac :) pozdrawiam

Gość misia 21
ja mam nadzieję ze zwiazek z przyjacielem okaże sie tym ostatnim związkiem w zyciu...wczesniej nie miał dziewczyny i zadnej nie kochał oczywiscie spotykał sie z innymi dziewczynami ale traktował je jak koleżanki zadnej z nich nie powiedział kocham Cię....ja mam cicha i duza nadzieję ze ja będę tą którą pokocha naprawdę:-) a poza tym mamy juz imie dla pierwszego synka...miałam sen w którym byłam ja, on i nasz bobasek i bylismy szczęsliwi...oj jak bardzo chce by ten sen sie spełnił...

Widze ze tutaj naprawde nikt juz nie zaglada :( ...wiec nic innego mi nie pozostaje jak oficjalnie zamknac ten topik! Musze sobie znalesc inny :( Pa KONIEC

A ja mam 24 latka i bardzo chcialabym juz miec dzidziusia.Problem polega na tym ze nie znalazlam jeszcze odpowiedniego partnera.Bo to przeciez nie chodzi o to zeby zaspokoic jakies swoje pragnienia,ale o odpowiedzialnosc za ta istotke.Chcialabym swiadomie zalozyc rodzine.I mam nadzieje ze nie bede musiala na to czekac latami:)

No dziewczyny wypowiadajcie się troszke, Vanilia jak ci nas brakuje to przezuc sie na baybusa. 1.Michelle...Kasia...l.19…..Inowrocław...16 tydzień..17.03.06 2.Vanilia84...Iza........l.21....Poznań..........5cykl.......@13.10.05 3.Evi_1985……Ala…..l.19....Bydgoszcz....10 tydzień…..28.04.06 4.Berna.......Basia.....l.18.....Rzeszów........xxxx.........xxxx 5.Elunia_K.....Ela......l.18......Poznań.......2 cykl.........@20.10.05 6.Matitka.....Jowita....l.18....Morąg.....11 tydzień...03.05.06 7.Mati 26.....Martyna...l.26...Białystok....5 cykl...@31.08.05 8.Zora...Ula...l19.....Dzierżoniów...38 tydzien...28.09.05r. 9.Asiulak...23l...Chicago...10tydzien....27.04.2006r

Hallo,hallo!!!!!!!Na moje to ten wątek już się nie rozkręci.Co tam Vanilia słychać u Ciebie??? 1.Michelle...Kasia...l.19…..Inowrocław...18 tydzień..17.03.06 2.Vanilia84...Iza........l.21....Poznań..........5cykl.......@13.10.05 3.Evi_1985……Ala…..l.19....Bydgoszcz....10 tydzień…..28.04.06 4.Berna.......Basia.....l.18.....Rzeszów........xxxx.........xxxx 5.Elunia_K.....Ela......l.18......Poznań.......2 cykl.........@20.10.05 6.Matitka.....Jowita....l.18....Morąg.....11 tydzień...03.05.06 7.Mati 26.....Martyna...l.26...Białystok....5 cykl...@31.08.05 8.Zora...Ula...l19.....Dzierżoniów...38 tydzien...28.09.05r. 9.Asiulak...23l...Chicago...10tydzien....27.04.2006r

Gość przyszła_mama
Hej! Mam 19 latek, no i przez przypadek jestem w 3-cim tyg. ciąży! Mimo wszystko cieszę się, mam porządnego faceta, który cieszy się ze mną, że zostaniemy rodzicami:) Mam nadzieję, że wszystkim tym, którzy chcą mieć dzidziusia się poszczęści! Pozdrawiam! Piszcie(ariadna_1986@op.pl)