Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Justyna74

Badanie HSG drożność jajowodów

Polecane posty

myszka przeciez do inseminacji nawet nie musi doisc... z ta wiadomosc mozesz troche przetrzymac i prezent bedzie tez jak znalazl ;)) My swoim rodzicom o pierwszej ciązy powiedzieliśmy na Dzień Mamy.. a 9 czerwca mielismy slub ;))

Gość asia.pco.1
U mnie nadal skwar, od jutra podobno ma się ochłodzić. Amefa pisała coś o kofeinie żeby ją ograniczyć, ja piję codzinnie jedną kawę z rana w pracy, odstawić czy nie? ;)

Gość justynka-83
Asia myślę że jedna kawka dziennie nie zaszkodzi :-) Ja też piję:-)

a jeszcze z mlekiem ;)) a juz po ;)) pracy jeszcze nie zaczelam tzn godzinka mineła ale jak zwykle sa wazniejsze rzeczy ;))

Dziewczyny jesli chodzi o badanie szyjki, to mysle ze trzeba to robic dosc dlugo zeby dobrze interpretowac ;) Ja badalam tylko jeden cykl i czasem mnie cos mylilo ;) Na przyklad na kilka dni przed terminem @ jak juz bylam w ciazy to mi sie zdawalo, ze szyjka mi sie otwiera i opuszcza i lada dzien dostane okres... A wtedy byla poprostu rozpulchniona i dlatego wydawala sie miekka :) O kofeinie wyczytalam na kilka dni przed owulacja, ze powinno sie jej unikac w drugiej polowie cyklu, poniewaz spowalnia ruchy jajowowdow i zaplodniona komorka jajowa moze nie dojsc na czas do macicy. Za to panom poleca sie wypic napoj z kofeina przed stosunkiem, zeby plemniki szybciej plywaly :) Ile jest w tym wszystkim prawdy to nie mam pojecia, ale ja odstawilam kofeine w tym szczesliwym cyklu. Moze to troche pomoglo, a moze nie :) Mialam taki komfort psychiczny, ze zrobilam wszystko co tylko moglam dla naszej Kruszyny :)

Cześć Dziewczyny. Co tu dzisiaj taki mały ruch? Upał sie daje we znaki? Tak gorąco że można wyparować. Byłam dzisiaj na becie. Wyniki do odbioru po 15 i stracha ma jak cholera jaki bedzie wynik. Trzymam za Was mocno kciuki żeby cykl czerwcowo lipcowy był "płodny" w Fasolki :)

A co do kawy. To wogóle nie pije. Raz że nie lubie a dwa że chorowałam na wątrobe i źle się czułam po wypiciu kawy. Za to mój mąż to kawiarz i zawsze mi mówi że mnie nie rozumie jak moge kawy nie lubić - przecież to napój bogów ;)

Gość asia.pco.1
Dokładnie rozpłynąć się można taki upał ale nie narzekajmy już wolę taką pogodę niż zimno ;)

Gość justynka-83
Mi się aż wafelek w czekoladzie roztopił:-)

Gość justynka-83
Dosłownie :-) Dla ochłody zjadłam loda :-D

Dziewczyny, odebrałmm wyniki. Beta 354. Myśle że dobrze. Mam napisane normy i tak: 9-130 to 3-4 tydzień, 75-2600 to 4-5 tydzień. Wiec wychodzi że jestem w tej normie 4-5 tygodnia tak? Wg ostatniej miesiączki to by wychodziło że jestem w 4 tygodniu i 4 dniu ciąży. Myślicie że wszystko jest ok? Dzisiaj mam 33 dc przy cyklach 29 dniowych.

Słońce bardzo serdecznie Ci gratuluje!Trzymam kciuki za Ciebie i Fasolkę!:)

Gość asia.pco.1
Słońce moje serdeczne gratulacje :) Bardzo bardzo się cieszę i oczywiście idź w piątek ponownie na betę :) Trzymaj się i nie denerwuj się, zobaczysz że wszystko będzie dobrze :)

Gość asia.pco.1
No i do lekarza się umawiaj :)

Gość MyszkaM86
Justa jest pewien problem z tym przetrzymaniem wiadomości radosnej.... mieszakmy z moimi rodzicami a ja pracuje fizycznie więc jak tylko by sie potwierdziło żę fasolka rosnie to ide na zwolnienie. Słońce gratulacje:) beta super i ta piątkowa napewno urośnie odpowiednio:)

slonce moje gratulacje.tak sie ciesze. jestes dla mnie tez przkladem ze jak sie mysli o ciazy to tez sie zachodzi, bo juz nie moge sluchac tych co mowia ze zeby zajsc to trzeba o tym nie myslec bo jest blokada. slonce my wszystkie w tym cyklu tez sie pochwalimy taka beta :-)

Ziuta jak tam u Ciebie objawy ??? coraz bliżej dodwoch kreseczek ;)))

Słonce gratulację. tak jak mowi Betii to tak musi być i tyle... tylko sie nie wylamywac ;))

Justa27a ------------> Miło, że o mnie pamiętasz. :) U mnie jakoś bez zmian. Piersi bolą, ale wiem, że to na @. Myślę, że gdybym była w ciąży, to już bym coś czuła......a tu nic :( Mam 22dc. Zastanawiam się kiedy zrobić test. Duphaston biorę jeszcze 3 dni.

mamy ten sam dzien cyklu... mnie tez dzis zaczely bolec piersi i czuje takie słabe ciągniecie w pachwinach ...ale poki co takie objawy to zadne obiawy ;)) a co powiesz o tescie na Dzien Matki ???

Gość Magggda
Slonce masz wspanialy wynik. Ja mialam taki w 36 dc. A teraz moja beta wlasnie zasypia w lozeczku obok :) gratuluję!!!!!

Dziękuje Dziewczyny. Wam też się uda. Ja mocno trzymam za Was kciuki i kibicuję Wam bardzo. Do lekarza jestem umówiona na 1 czerwca. To będzie już końcówka 6 tygodnia to powinnam już zobaczyć naszą fasolke :) Psioszka a co u Ciebie? @ przyszła? Ziuta 22dc to troche za wcześnie na ewentualne objawy. Mnie oprócz bólu piersi nic nie było. Jestem z Wami :)

Maggda dobrze wiedzieć takie rzeczy bo po ostatnim przejściu boje się o bete. Ale i tak jest bez porównania wyższa jak wtedy. Gdzieś wyczytałam że beta w terminie miesiączki powinna wychodzić około 100. Licząc że się podwaja co dwa dni to mam idealnie tak jak powinno być. Ale wiadomo..obawy są zawsze. Dziewczyny ja robiłaam test z krwi 26 dc i wyszedł wątpliwie bo kreska była bardzo słaba, a sikany wyszedł negatywnie. Także może lepiej zaczekajcie chociaż do poniedziałku? No wiem że to korci, no ;)

i tak musze zrobic tescik do odstawienia luteiny.... wiec do niedzieli mam czas ;))

Test w Dniu Matki.....to fajny pomysł...czyli to będzie 25 dc. Co do bólu piersi....to mnie zawsze bolą- po owulacji...także się przyzwyczaiłam. Oj...korci korci...zrobienie testu. Słońce Moje----gratuluję Ci serdecznie!!! Mam nadzieję, że wkrótce też mnie to spotka. :)

Ziuta oczywiście że już niedługo zobaczysz dwie kreseczki :) wszystkie zobaczycie. A mnie piersi też bolą od owulacji i to bez różnicy czy byłam w ciąży czy nie;)

Gość magdalena26lat
Słonce moje gratuluję z całego serca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja też liczę na to ze po hsg ujrzę te dwie kreseczki;) Że każda z nas je zobaczy!! Pozdrawiam kobietki;)

Słońce...u mnie dalej nic-@ nie mam a to 35dc, czekam jak gin kazał, chociaż sama nie wiem na co. Znam swój organizm i wiem,że @ już nie przyjdzie, a w ciąży też nie jestem,bo beta wyszłaby już w poniedziałek. No ale niech mu będzie, poczekam spokojnie do pon i pewnie zadzwonię, a on mi karze wziąć luteinę...No i tyle echhh.. Bardzo się cieszę ,że Ci się udało!Powiedz mi ,bo nie pamiętam- Ty jesteś po kauteryzacji?

Słońce - gratulacje!!!!!!!!!!! Powoli coś się zaczyna ruszać na forum:)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować