Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Justyna74

Badanie HSG drożność jajowodów

Polecane posty

Miło mi słyszeć, że mogłam jakoś pomóc:) Beti w ciąży jest więcej śluzu stąd ta wydzielina. pomyśl sobie że jutro już będą tylko 3 dni do wizyty:)

Witam kolezanki:) Beti jeszcze tylko 3 dni:) Czarna a niemasz mozliwości sprawdzic wyników na necie? Słońce jak samopoczucie mam nadzieje że chandra przeszła:) Kejtunia u mne zero objawów chyba poległam w grudniu:( mam nadzieje że Tobie sie uda całą reszte pozdrawiam

Gość kejtunia87
Fionka kochanie... nie zawsze są przeciez objawy przed @, Ja brudze troszke na żółto, Biały śluz się skończył. coraz częściej pobolewa mnie brzunio, czasem kłuje a czasem tak jak na @czasem jajniki, czasem sam środek Piersi nie bolą, sa twardsze i bardziej nabite. Fionka jeszcze jest nadzieja :-) ty ją masz i ja. dopuki nie pojawi się @. MNIEJMY NADZIEJE , ŻE JEDNAK NIE :-)i jeszcze mam dylemat ponieważ w tamtym miesiącu miałam cykl 26 dniowy. dzis jest 26 dc i nie wiem czy patrzeć na to jak w zeszłym miesiącu, czy tak jak zawsze miałam czyli co 28/29 dniowe cykle.

kejtunia raczej patrz na te dluzsze cykle... cykle bezowulacyjne z reguly sa troche krotsze wiec mze akurat taki byl w tamtym cyku

Gość kejtunia87
Justa to by sie zgadzało bo w tamtym miesiącu miałam hsg więc pęcherzyk mógł sie wypłukać razem z kontrastem :-) dziekuję za radę :-)

Kejtunia mi poprzedni gin powtarzał ż jak jeden cykl jest krótszy to natura potem stara się wyrównać wszystko i kolejny cykl może być 1-2dni dłuższy niż normalny. ciężko stwierdzić ile w tym prawdy bo u mnie czasem ta reguła sie potwierdzała a czasem dostawałam @ normalnie

Gość kejtunia87
w każdym razie teraz żyję nadzieją, że się udało :-) Tak bardzo bym chciała :-)))

Gość ELKA84
kejtunia zawsze mozesz isc na bete:)a u mnie jakos dzwiwnie w tym mieisacu jajeczkowanie w 12 dc mialam gdzie zawsze mam w 15 wiec sie troche zdziwilam ale u mnie raczej cykl stracony bo bylam 2 dni temu u ginekologa i jajeczkowanie po stronie niedroznego.Jade za 2 dni czestochowy pomodle sie za Was dziewczynki

Gość kejtunia87
Elunia dziękuję, że będziesz sie za n as modliła :-) może narazie poczekam do niedzieli i zobaczymy. a w Srode zrobię test :-)

Gość kejtunia87
czarna czekamy razem z tobą

Czarna i reszta ,czekamy na dobre wiadomości. Ja mam dzisiaj 28dc,ale raczej cudu się nie spodziewam. Wczoraj byłam już na 2 wizycie u psychologa, trochę lepiej myślę, że jakoś się pozbieram. A no i jestem przeszczęśliwa- mój M od stycznia zaczyna pracę we Wrocławiu, więc będzie razem!:) Tyle,że w związku z tym trochę mam problem, bo w styczniu w Katowicach mieliśmy robić IUI, i o ile ja mogę wziąć wolne i pojechać na tydzień tam, to M jak zacznie pracę to nie dadzą mu tak od razu wolnego,żeby mnie wozić na USG, oddać nasienie i być przy zabiegu, więc chyba przyjdzie nam zrobić IUI we Wrocławiu, ale nie wiem czy tak można "z buta" iść tu do kliniki z lekami od tamtego gina i powiedzieć o IUI. Pamiętam,że jedna z Was leczy się chyba w Polmedzie we Wrocku, jakiegoś lekarza mogłaby mi polecieć, a może wie, jak załatwić tą sprawę z IUI?

dopiero jutro rano poznam wynik a napiszę tu po południu ja to jestem taka że chcę wszystkiego wiedzieć już ale teraz muszę uzbroić się w cierpliwość ale to już przecież nie długo

psioszka super wiesci ... ja w klinice nieplodnosci wlacznie z inseminacja bylam 2 razy... w drugim dniu cyklu i pozniej podczas insemincji ;)) W dniu inseminacji pobrali nasienie... zrobili wszystkie badania, A na USG bylam jeden i dwa dni wczesniej ale u swojego gina i telefonicznie kontaktowalam sie z ginem z kliniki. Mysle ze i u Ciebie nie powinno byc problemow. Czarna czekamy na dore wiesci

nie wiem jak to możliwe mam 5 testów pozytywnych z widocznym kreskami aż 5 a nie jeden z cieniem tak jak kiedyś normalnie jestem w szoku co jest nie tak? jutro jak zobacze wynik to lecę do gin odrazu

a to możliwe że pomyliła wynik z tamtego tygodnia bo robiłam w poniedziałek tamten i ona patrzała w komputerze tamten był 0.1 odbierałam w środę tamta

Gość ELKA84
czarna to na pewno musi byc pomyłka!bo 1 test ciazowy moze sie mylic ale nie 5!!!jutro wszystko sie wyjasni

czarna a nie możesz tam zadzwonić i się upewnić czy to napewno ten ostatni wynik, bo wątpię żebyś inaczej przespała tę noc..

Gość kejtunia87
Czarna to musi byc pomylka .... ja zadzwoniłabym jeszcze raz. być może dzisiejszego wyniku jeszcze nie ma i odczytała Ci poprzedni. napewno tak byo... tyle testow nie może sie mylić...

ale ta baba jest taka opryskliwa z ledwością wyciągnełam od niej wynik niewiem muszę poczekać zobacze jutro z rana zadzwonie do naszego lab czy są wyniki i niech mi poda

dzwoniłam o wpóldo trzeciej mówili że jeszcze krwi nie ma że jeszcze nie przywieźli później o wpóldo szóstej i mówiła że jest ujemny

Gość kejtunia87
ja uważam, że dopiero jak zobaczysz na własne oczy to będziesz wiedziała na pewno, jutro wynik powinien byc do odbioru więc juz nie dzwon tylko lec po ten wynik i sie nie stresuj kochana...

ja się nie stresuję jestem spokojna jutro i tak idę go gin to się dowiem więcej czy jestem czy nie jestem może on mi powie hehe bo ja już sama nie wiem

Gość kejtunia87
Wszystkie trzymamy za Ciebie kciuki :-) i oczywiście za wszystkie dziewuszki :-)))) Dobrej Nocy ;-)

jednak beta 0,1 lekarza dzisiaj nie było coś mu wypadło mam jutro o 11 przyjść dla sprawdzenia zrobiłam dzisiaj test ale nie z porannego moczu i różowa krecha po 2 minutach nie jest tak intensywna jak kontrolna ale widoczna są jeszcze jakieś opcję dlaczego testy są pozytywne a beta hcg nie?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować