Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość latawiec kafeteryjny

KRZYŻÓWKI TOPIKÓW

Polecane posty

Żenada w konfesjonale... >> Jaki obwód ma wasz penis ? Kurs na prawo jazdy w Lublinie >> Finał w jamie ustnej... EGIPT >> zapalenie pochwy a opoznienie okresu...

Gość kafe
WIOSENNE STARANIA - kto jeszcze? // Czy na przykład pies albo inny zwierz moze zaplodnic kobiete ? powaznie pytam

zapach PUPCI -----> próbki luksusowych perfum temperatura a jajeczkowanie -----> piekarnik bez zegara ja z wami gadu gadu a tu....------> ona i ich dwóch

co mam zrobić jak na penisie są dziwne krostki---->sposoby zdradzonych żon

piosenka z eski -----> ZA SZYBKO MAM WYTRYSK - POMOCY! znaki zodiaku a ...------> pigwa i nalewka Formułka spowiedzi ------> zawsze chodzę bez majtek FORMA DO ORZESZKÓW ----> dlaczego chcemy dużych penisów? szukam takiego faceta!!!!----> hetero-bi-homo

Gość hmhmhmhm
:D :D :D kolacja przy świecach >>>>> uszkodzona politura 🌻

👄:D jak przetrwać poligon? ------> szukam kogoś, kto rzuca uroki w Katowicach.

Gość kafe
mój sport to seks! >> marchewka

rozmowy podczas seksu ----> inteligentne konwersacje za pomocą pipy środki wspomagające odchudzanie ----> HIPNOTYZUJĘ WZROKIEM jestem starą brzydką grubą idiotką ----->Dowód na to, że grube tez może byc piękne KOCHAM Tak się zakochałem, że moge przestawiac wzrokiem meble -----> co to znaczy ŚCIEMNIAĆ? Jestem normalny -----> powrót człowieka o siedmiu pośladkach

LISTA PRZEBOJÓW PIOSENEK RELIGIJNYCH ----> sposób na grzybicę pochwy Mam doła ------> trucizny---zobacz PRZEDAM DZIEWICTWO -------> DO Wszystkich Pań Spragnionych Seksu

co można zrobic z kilograma schabu? ------> buty kowbojki UWAGA! UWAGA! TUTAJ PIJEMY WÓDKĘ.CODZIENNIE OD RANA DO NOCY.KTO CHĘTNY? ------> Dorosłe Dzieci Alkoholików co robic, by depilacja depilatorem nie bolała? -----> byłam u wróżki!!!!!! przytrafiło Ci się cos totalnie zakręconego?Napisz.-------->wyświecone czarne spodnie

Czy lubicie jak kobieta robi to nogami? >> obsługa maszyny Program do zmniejszania zdjęc >> Czy rozmiar biustu AA może być sexi ??? Gdy mąż nie ma ochoty na seks... >> Saga o ludziach lodu

Gość _Pelcia
Podejzewam u siebie chorobe psychiczną /// Przygotowania do slubu

Gość _Pelcia
jestem brzydalem i dlatego jestem sam ///Polki polki co sie z wami stało

pytanie do panny o pseudonimie Pijana Powietrzem >> Jak odróżnić grzech smiertelny od grzechu powszedniego?

hej :D zakochałem się w pedale. Czy istnieje sposób aby go wyleczyć ---> wyznania kopulanta

:D :D :D -----> wszystkim ---->🌻🌻🌻 mała jędza---> Pijana....z pewnością wie! :D

ja i moje małżeństwo ----> POZYTYWNE MYŚLENIE raz jeszcze

Gość fistaszkowa górka
Rodzimy w lipcu 2005 !!! ----> SUPER SPOSÓB NA CELLULITIS, ROZSTĘPY I BLIZNY!!! tak jakos mi sie skojarzyło :O

Wrózki w Białymstoku- ktos je zna? ----> Kobiety mężczyzn mundurowych Czy możliwy jest orgazm analny? Często się tak kochamy, ale jeszcze nie miałam.....-----> menu na I Komunię. DOBRE I TANIE kosmetyki -----> słodycze warte grzechu??? DO BLADOLICYCH - naprawdę JASNY podkład ----> ćwikła i buraczki

Gość latawiec kafff..
Ludzie z pasją, czy sa tu tacy? ----> JAK MALOWAĆ KRESKĘ?

od godziny stoi mi twardo penis ----- potrzebuję kilku osób które maja chwile czasu aby mi pomóc super oferta ---- powietrze w pochwie