Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona... o nie

OPRYSZCZKA - ZNOWU, JESZCZE NIE SKOŃCZYŁA MI SIĘ POPRZEDNIA. CO ROBIĆ???????????

Polecane posty

Gość RucianeNidaAlicja
A przypadkiem na opryszczke nie jest wskazana wizyta u wenerologa dobrego? No wlasnie. Ja bylam, nie zaluje, mam z glowki wszystkie problemy z HPV.A bylam tutaj- https://drwenerolog.pl/wenerolog-konsultacje/

Gość Zelma123
Cześć, ja się zarazilam opryszczka wargowa 2 m-ce temu i bardzo źle to znoszę. Biorę końskie dawki heviranu i efekt mizerny. Ostatnio znalazłam leczenie biorezonansem. Czy ktoś próbował? Są efekty?

Gość gość
Ludzie,vit d3 z k2mk7 w większych dawkach i opryszczka znika w 3 dni

Gość colda23
jak dla mnie to w takim przypadku trzeba zainwestować w Heviran. Mi pomógł skutecznie i na długo pozbyć się opryszczki. jak dla mnie to nie ma lepszego lekarstwa, które wygrałoby z tym nieprzyjemnym wirusem.

Gość kwasek44
na takie coś to tylko lek przeciwwirusowy. idź do swojego lekarza i porozmawiaj o tym. ja miałem podobniej to dostałem receptę na lek Heviran w tabletkach. lekarz powiedział mi jak mam go zażywać i mi przeszło. od tamtej pory nie miałem ani jednej opryszczki.

Gość gość
Tylko on jest na receptę! A wątpię, żeby chciało ci się biegać po lekarzach z każda opryszczką. Idź do apteki po Hascovir w tabletkach, załatwisz to szybko i masz opryszczkę z głowy ;)

Gość gość
XXI wiek a nie ma leku ani szczepionki na opryszczkę. Nie do zniesienia... Jakie dawki leków antywirusowych zażywacie? Co do wenerologa to dowiedziałam się, że każdy przypadek jest inny i nic nie jest oczywiste (w kontekście leczenia i nawrotów). Jak żyć?

Gość fortecka
Heviran w niskiej dawce, skutecznej, działającej i przyspieszającej gojenie opryszczki jest bez recepty. Dowiedziałam się jakiś tydzień temu w aptece, kiedy poprosiłam o coś dobrego i nawet nie liczyłam, ze uda mi się dostać ten lek, a tu taka niespodzianka.

Gość gość
Olejek z drzewa herbacianego pomaga fantastycznie. Od roku nie mam nawrotu.

Gość Rafik

Przy nawracających i częstych opryszczkach to nie m co kombinować, tylko do apteki po heviran i łykać go przez 5 dni. Szybciej się zagoją widoczne zmiany i nowe nie powstaną tak szybko.

stosował ktoś z was hevipoint? jest na bazie acyklowiru przeciwwirusowego, zastanawiam się co lepssze tabletki czy sztyft? Swędzą mnie usta i myslę ze to może być opryszczka bo już tak kilka azy miałem