Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agatttka

Negatywnie o macierzyństwie

Polecane posty

tam pozytywy to tu piszcie jakie moga byc negatywy ---w ramach ostrzeżenianas kobiet

Gość martaaaaa
Ból przy porodzie, problemy wychowawcze, ewentualne choroby dziecka, możliwa późniejsza "niewdzięczność" czyli nieposłuszeństwo, złe zachowanie.

Gość łomot z nieba
a was to niby kto urodził? Z choinki pospadałyscie jedna z drugą? Czy na podstawie wyglądu waszych matek tak sie tu wymądrzacie? Bo tak po prawdzie - jak sie ma takie bachory jak wy - to chyba rzeczywiście lepiej sie dac wyskrobać.

Gość martaaaaaaaa
gloryfikacja-mam ponad 20 a mniej niż 30 :) łomot z nieba- wiesz nie skomentuję twojej żałosnej wypowiedzi, aż żal że w Polsce jest tylu nierozgarniętych i nie potrafiących szanować zdania innych ludzi...Bez komentarza

Gość łomot z nieba
wsadź sobie swoje komentarze wiesz gdzie....a o szanowaniu zdania innych akurat ty sie nie wypowiadaj .ty szanujesz? Popatrz wyżej, skretyniała idiotko.

Gość martaaaaaaa
Haha, rozśmieszasz mnie na samą noc:) Dziękuję, przynajmniej zasnę z dobrym humorkiem. Ja szanuję-ale nie ciebie, ciebie mi żal.

Gość onaaaaaa
gloryfikacja - współczuję twojej matce - na pewno żałuje, ze cię nie wyskrobała ..... pewnie ilekroć na nią patrzysz widzisz potwora co ??? w końcu Ciebie urodziła !!! Musi więc wyglądać okropnie ! Bo wg Twojej filozofii inaczejbyc nie może a może przy niej zgrywasz grzeczna córeczkę?? Ciewkawe co by powiedziała, gdyby przeczytałą Twoje wupowiedzi na tym forum i dowiedziała się, jakie masz o niej zdanie no - chyba, że - ajk ktos juz zasugerowła - jesteś z domu dziecka i stąd ta Twoja głupie nienawisć do dzieci i macierzyństwa skoro shańbiłyście swoją obecnością topik o pozytywach macierzyństwa (a jego aitorka wyraźnie napisała, żeby takie jak Wy się tam nie udzielały bo chodzi o POZYTYWNE strony - ale czego wymagać - trzeba jeszcze znać sens niektórych wyrzów lub mieć w domu słownik jezyka polskiego) to ja napiszę też tu, ze macierzyństwo jest darem od Boga, ogromnym szczęsciem i radością

Gość oxy
A spiepszaj na antykoncepcje jedna z druga a nie wlazisz i pierdolisz na ciazy i maciezynstwie!!! Kolejny topic " na poziomie"................. :O ZENADA

Gość bez nickaaa
I znowu sie dobrze bawisz Agato zakładajac takie topiki z których bije od Ciebie jadem do dzieci i kobiet wciazy ???? Jestes załosna.

Gość bez nickaaa
To ty agato jestes jednym wielkim NEGATYWEM swojej matki.