Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

małgośka78

Rzeszów i okolice - młode i przyszłe Mamy odezwijcie się

Polecane posty

cześc dziewczyny! Długo się nie odzywałam, ale to z braku komputera. Co do szpitala, to wsztstkie wyniki badań mam dobre, i dowiedziałam się, że mdleje dlatego, że tak po prostu \"przechodze \" tą ciąże... Z dzidziusiem wszystko w porządku. Ale dzisiaj znów jade do szpitala, bo mój lekarz ma dyżur , a ja od wczoraj czuje dośc mocne kłucie w dole brzucha i mocny ucisk na pęcherz , tak jekby maluszek był nisko czy coś i wole to sprawdzic. Mam nadzieje, że wszystko jest ok. i prawdopodobnie będe miec córeczke!!!! Pozdrawiam Was wszystkie. Miłego dnia. ja pewnie będe na komputerze w sobote.papa

Gość adaska
Nick..... Imię..... Imię i wiek dziecka..... Miejscowość.. ______________________________________________________ Kasika1...Kasia....Kacperek-10 mies....Żołynia Dsylwia.... Sylwia..... Marika 3,5 miesiąca...... Rozbórz adaska...Ada.......Zuzia.....6 mies.........Strzyżów

Adaska witamy🌻 Marika gratulacje córci:) Lepiej jedz i się upewnij, po co sie denerwować? Bedzie dobrze:)

Witam serdecznie wszystkie mamusie ! A ja jestem z Jarosławia, termin mam na 11.03 chodziłam do szkoły rodzenia w Przeworsku i tam też bede rodzić, nie moge sie doczekać już mojego synka, czekam na te wlasciwe skurcze i jakąś akcje porodową wreszcie, wydaje mi się że ta ciąża trwa wieczność, troszkę się boję bo mój maluch w zeszłym tyg ważył już ponad 3,5kg a ja jestem bardzo filigranowa...

Salomea to życzę szczęśliwego, szybkiego rozwiązania. Moja koleżanka miała termin na ten dzień co ty i już tuli w ramionach swojego synka Kubusia. Powodzenia Skorpio.........:)

:o) mogę pozazdroscić, u mnie dalej nic, każdy ruch maluszka a jest bardzo aktywny, sprawia mi już ból, pozdróweczka dla wszystkich...!

Gość dsylwia
Trzymam kciuki za szybki i jak najmniej bolesny poród. A co Cię skłoniło do rodzenia w Przeworsku a nie Jarosławiu?

Gość kaja312
Witam ,jestem z Jasienicy Rosielnej i we wrzesniu zostanę mamą(po raz 3) co nie ukrywam było dla nas baaaardzo wielką"niespodzianką" jestem chętna ospowiedziec na wszystkie pytania dziewczyn które po raz pierwszy zostaną mamami,pozdrawiam serdecznie

Jarosławia nie polecam, zbyt wiele złych opinii krąży na temat tego szpitala, co do Przeworska to sugerowałam się rankingiem na stronkach Rodzić po Ludzku, tam też uczęszczałam do szkoły rodzenia, więc w dniu porodu wiedziałam już dokładnie gdzie jak i dlaczego :o) Jestem już PO, nie rozczarowałam się, było dokładnie tak jak miało być z tym że bardziej bolało :o) co jest już sprawą drugorzędną, jestem już w domku z moim Natanielem i wracam do formy. Maluszek zrobił mi prezent w urodziny 7 marca, kolejne będziemy świetować razem ;o) Pozdrowionka dla wszystkim mam i ich malusich człowieczków...

Gość dsylwia
Ssalomea super ze masz już poród za sobą i to w taki szczególny dzień. Pozdrawiam i dużo zdrówka dla maluszka bo pogoda okropna sie zrobiła.

Gość adaska
fajne zdjecia kasika1

Gość słoneczko885
cześć dziewczynki :) szukam fajnego ginekologa z rzeszowa. Nie jestem w ciązy itd, po prostu potrzebuję dobrego ginekologa na pierwszą wizytę, takiego który nie oleje mnie z góry na dół.

Gość z_lancuta
Witam serdecznie! Jestem z Lancuta, i chcialabym sie dowiedziec wiecej o "nasyzm" szpitalu i szkole rodzenia. Jestem obecnie w 18 tc, nareszcie ustepuja wymioty :) niestety nie znam jeszcze plci dzidzia :( ale juz sie nie moge doczekac! Tak wiec prosze o opinie na temat szpitala

melduję się posłusznie ;-) Michaś - 24.01.2008 jestem z Rzeszowa aktualnie mieszkam w dawnej Słocinie

Gość iweti
witam jestem mama dwuletniej dziewczynki doskwiera mi brak towarzystw może jakaś mama chce się umówić na spacer?

Gość aguśka27
hallo bywa tu jeszcze ktoś??

Gość patyczak787878
Heja Jestem z Łańcuta i też jestem w ciązy. Napiszcie coś o szpitalu w Łańcuie, jak tamjest , jak tam traktują pacjęta, jacy są lekarze i położne. Którego lekarza polecacie, a kogo unikać. Kasika1 napisz jak ty wspominasz pobyt w szpitalu i sam poród. Jak było napisz cos

Gość aguśka27
Czesc Patyczak, ja jestem juz po porodzie 2,5 miesiaca mam slodkiego synka Kubusia i ciążę wspominam super, a w którym jesteś miesiącu? jesteś zdecydowana na poród w Łańcucie?? bo ja bardzo polecam szpital na Szopena w rzeszowie :)

częsc jestem mamą Juli od 9 mięsięcy siedzimy sobie razem w domu. Zostałam w domu bo do pracy nie mam gdzie wracać a mąz pracuje i nie ma kto zostać z Julią.