Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaciążona

Ciąża po Cilest, jak to sie moglo stac???

Polecane posty

Gość mysiora
siema dziewczyny..czytajac te wasze wypowiedzi naprawde co po niektóre wzbudzily we mnie smiech..masakra jakas...spore grono tych zaciazonych po cilescie sie tu uzbieralo..no no no..prawie co druga rozmowczyni zaszla po cilescie:)ciekawe..ewka ktora 2 lata temu siedziala na tym forum i pierdzielila ze zaszla przy reg braniu tabsów dopiero niedawno przyznala ze brala antybiotyk w czasie kiedy zaszla w ciaze:/Brak slow juz kompletny po tym jak HAWALDA napisala ze 3 dni po stosunku odbija sie jej bo jej skórka z pomidora siadla i czy moze byc w ciazy:/porazka!!!Zaloze sie ze polowa z was tutaj wchodzi sobie dla jaj zeby straszyc te mlode laski ktore to dopiero rozpoczynaja przygode z tabletkami.Sama nie biore dlugo bo 7 miesiecy.Wiadomo zawsze trzeba sie liczyc z ryzykiem gdyz zaden srodek anty nie jest 100%pewny ale lepszy rydz niz nic.A co do papierosow i alkocholu-przestancie pieprzyc farmazony .Na ulotce nie ma nic o tym wspomniane zreszta nie bd sie powtarzac bo wielu osób tu o tym wspomnialo.Pozdrawiam wszystkie dziewczyny!!

Jak to wszystko czytam to jestem przerażona !! :o Biorę tabletki Daylette od miesiąca, krwawienie mi się pojawiło, ale też się schizowałam ponieważ brałam inne leki(byłam przeziębiona:tabcin,thiocodin,fervex,ketonal,tonisol-ale nic nie osłabia działania tabletek,jednak bałam się! )..NIE robimy tego do końca i nigdy nie będziemy ! Zamiast komfortu i spokojnej głowy podczas sexu będę się obawiała :(!!

Gość ewciaewcia83
Mysiora hmm ja sie przynajmniej przyznalam (a nie pierdzielilam jak to ujelas haha wiec troche szacuneczku kolezanko), ze antybiotyk wzielam i to mi oslabilo organizm a nie wymyslam innych cudow na kiju, a to, ze skojarzylam ze na antybiotyku bylam po czasie to chyba dobrze, bo przynajmniej nie snuje sie z tematem do konca zycia haha, zapomnialam, ze antybiotyk wzielam i tyle, co tu sie dalej rozpisywac.... wiec nie badz taka madra kolezaneczko... Ciekawe, co bys zrobila gdybys nagle znalazla sie w sytuacji takiej, o jakiej sie tu pisze.... Pierdziel moze Ty i najlepiejgdzie indziej wiesz, bo do komentowania to jest Was tu najwiecej ludzi...

Gość marlenka3131
hej tak czytam i masakra czasem ,co do tabletek diane35 to ginekolog nie chciaala mi ich przepisac bo twierdzi ze to nie sa tabletki antykoncepcyjne tylko na tradzik i takie zmiany a kolezanka brala wiec mi doradzila je bo chcialam przytyc troszke, wiec sama juz nie rozumie czy diane sa anty czy nie eeh.a co do ciazy to ja cilest biore juz jakis rok ponad wczesniej bralam rigewidon i ani przy jednych ani teraz przy cilescie nie przytylam a szkoda bo o to mi chodzilo jestem czasen nerwus tu zycie nerwy kawa papieros i wiecie a jedzenia malo bo mi sie nawet nie chce z nerwow,i tez tak mam ze samopoczucie rozne zawroty glowy czasem oslabienie leniwa sie czuje zmeczona senna jakies mdlosci brzuch mam jakis twardy muli mnie i tez w glowie pwstaje mysl moze ciaza ale test zrobilam i 1 kreska wiec napewno to jest niedbalosc o siebie a nie ciaza zaraz,a tez czasem tabletke zamiast wziasc 22 to sie spoznialam pol godz godzina czasem 3 dni pod rzad i nic ciazy niema.ogolnie odkad zazywam tabletki anty to moj okres jest taki jak wcale jak przy koncowce i trwa jakis dzien dwa a dostaje go w 7 dniowej przerwie .kazda z nas ma inaczej i kazdej organizm inaczej oddzialuje chcialam dodac ze z moim chlopakiem stosunek mamy dziennie i zawsze konczy sie w srodku wiec i tak co ma byc to bedzie to sila wyzsza dziewczyny .moja kolezanka pali papierosy brala anty i jest w ciazy lekarka jej powiedziala ze przez paierosy oslabila i widzicie kazdy mowi inaczej. pozdrawiam i powodzenia:) aha jak mozecie napiszcie diane35 to anty sa czy nie wkoncu bo chce przytyc a tabletki chyba naamnie tak nie dzialaja nie tyje wogole podobno mam dobry organizm..

Gość gość
hej, ja bralam cilest przez 3 miesiace i po 2 miesiacach po skonczeniu zaszlam w ciaze i pytalam sie lekarza czy niektore tabletki moga ulatwic zajscie w ciaze i powiedzial mi ze TAK, ze wlasnie po tych tabletkach, wiec radze uwazac :)