Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onanieona

PCOS A BOL JAJNIKOW!

Polecane posty

Gość onanieona

Prosze was dziewczyny czy wy tez tak macie ze jajniki bola was przerazliwie? Mam pcos wykryte jakis rok temu ale od kilkunastu tyg zwijam sie z bolu. Do lekarki ide dopiero w przyszlym miesiacu i dopytam ale czy ktorakolwiek z was ma podobny problem?

Witaj :) Ja tez mam stwierdzone PCO ale nawet nie wiem co to bol jajnikow, nigdy mnie nie bolaly, wiec moze pojdz jak najszybciej do lekarza, albo jesli jest to bol nie do zniesienia, to na pogotowie. Pozdrawiam :)

Gość bnujfg
bol jajnikow to oznaka powiekszenia jajnika,musisz isc jak najszybciej do ginejkologa i ci cos pzrepisze

Gość nikaaaaaaaaaaaaaa
ja mam pco i bol jajnikow oznacza torbiele na jajnikach-przynajmniej tak jest u mnie

Gość mam pcos
Witaj no niestety u mnie stwierdzono PCOS Poszlam do gienia z problemami bolewsci jajnokow i to potfornymi Do tego jeszcze mialam mdlosci i wymioty Czasami to nawet mnie tak bolalo podbrzusze ze szok Ginekolog zostawil mnie na badania w szpitalu i stwierdzi to co stwierdzil a jajniki bola dlatego ze mamy groba oslonke jajnikow i w czasie obulacji jajnik nie moze sie wydostac z tej oslonki i uciska.Do tego mam problemy z hormonami za duzo testosteronu i co sie wiaze z meskim owlosiemiem.niestey zespol PCOS wiaze sie z trudnosciami zajscia w ciaze i to jasno zostalo mi powiedziane Przepisane mialam tabletki antykoncep w celu wyregulowania okresu ale nie biore bo boje sie przytyc POWODZENIA idz do lekarza niech cie zbada

Gość onanieona
no jestem po badaniu ale jajniki jak na moj pcos w normie. Tylko nadzerka rozlegla wiec bedzie wypalanka za tydzien :( Bralam diane35 i mnie "przypakowalo" w gornych partiach ciala. Teraz jestem na mercilonie i jest w sam raz. Leki jak sie dobrze dobierze to nie dzialaja zle na sylwetke

Gość Dorota__
ja wylądowałam u gina z okropnym bólem jajników bolało mnie tak z kilka miesiecy, ale leczono mnie na zapalenie jajników. Jak zmieniłam lekarza okazało sie ze jajnki sa powiekszone a po usg ze maja strukture drobno pecherzykowata. Dostałam regulon (biore 2 cykl) i mam nadzieje że przestanę tak cierpiec bo to już ponad pół roku.