Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majula

Tabletki a Figura 1

Polecane posty

Gość majula

Cześć! Mam małe pytanko: czy jeśli wezmę tabletkę ok 17:30, a wypiję herbatkę przeczyszczającą jakieś 6 godzin póżniej lub rano to obniży się jej działanie? Bardzo proszę o odpowiedź. Ile czasu wchłaia się tabletka? Na ulotce nic o tym nie pisze:(

Gość dfghzdfh
mówią, że tabletki qwchłaniają się 4 godziny....

Gość do majula
Kochana uwierz mi lepiej nie pić tych herbatek przeczyszczających, jeśli bierzesz tabletki anty... Ja też biore tabletki i piłam herbatkę przeczyszczającą red slim tea i normalnie cholernie się bałam, ze mogę być w ciąży, że tabletka sie nie wchłoneła itd. Nie spałam przez to całą dzisiejszą noc... eh... Szkoda mówić, takiego stresu to chyba nigdy nie przeżyłam...:( No ale jakieś 30 min temu dostałam okres i strasznie się cieszę... Ale tą herbatę to chyba do kosza wyrzucę, o mało mnie to o stany podzawałowe nie przysporzyło...

Gość iiiii
Nie pij tego. Nie do końca możesz przewidzieć jak to zadziała na Twój układ trawienny - czy "sensacje żołądkowe" potrwają kilka czy kilkanaście godzin - wtedy kolejna tabletka może się nie wchłonąć. Poczekaj na 7-dniową przerwę w braniu tabletek i wtedy pij takie herbatki. Ja tak robiłam ;)

Gość karagbngngf
zamien figure na czerwona herbate PU ERH