Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asia74

czy testy czasem kłamią?

Polecane posty

Gość asia74

nie mogłam wytrzymać i zrobiłam test na tydzień przed spodziewaną miesiączką,wynik negatywny,trochę sie rozczarowałam,czy mogę miec jeszcze jakies złudzenia?

Gość Angelique
Jasne, że tak. Mnie też pierwszy test wyszedł negatywny a po dwóch tygodniach okazało sie, że jestem w ciąży :) Najlepiej odczekaj jeszcze ze dwa, trzy tygodnie, zrób kolejny test, a niezależnie od wyniku idź do ginekologa na badanie. Powodzenia :)

Gość asia74
2 tygodnie to dla mnie wieczność,tak bardzo chce byc w ciąży a test miał wykryc ciąze 6 dniową,dodam że od wczoraj bardzo bola mnie piersi dlatego nie wytrzymałam i pobiegłam po test.

Gość Angelique
Doskonale Cię rozumiem :) JA miałam dokładnie tak samo jak Ty, test miał wykryć 6 dniową ciążę, pierwszy wyszedł na nie, ale wciąż nie miałam okresu, bolały mnie piersi. Poczekałam trochę (te dwa tygodnie też były długie i kusiło mnie, zeby zrobić wcześniej,a le stwierdziłam, że lepiej poczekać - jak ma być to będzie) Ale i tak najlepiej iść do ginekologa. Ja np myślałam, że to problemy hormoonalne po odstawieniu pigułek antykoncepcyjnych i nie wiedziałam czy to faktycznie to, czy ciąża.Testom nie wierzyłabym na 100%, nawet jak Ci wyjdzie pozytywny to lekarz będzie wiedział najlepiej. A jeszcze żeby potwierdzić możesz zrobić badania krwi, choć pewnie się za to płaci (nie robiłam więc nie wiem)

Gość ciężarna internautka
a ja chciałam wierzyc w to że test mnie oszukał bo wyszedł pozytywny.....ale faktycznie jestem w ciąży i jestem szczęśliwa:)

Gość sledzie w smietanie
mnie tydzien po spodziewanym terminie miesiączki oszukał i wyszedł negatywny po kolejnym tygodniu już byl pozytywny

Gość idzcie na
idź na badanie krwi po prostu.Próba kosztuje chyba 8 zeta a masz 100% pewności czy jest ciaza czy nie.

Gość test z krwi BETA HCG
wyjdzie Ci już 10 dni po stosunku