Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zibunka

Ranking tabletek antykoncepcyjnych. Wchodźcie i wpisujecie się!!!!

Polecane posty

Gość ninnka
Ja biorę Cilest i za jeden listek płacę 100 koron, czyli ok.14 zł. I jestem zadowolona...od 5 lat.

Gość nina_84
ja brałam diane,jest super jesli chodzi o pryszcze,ale samopoczucie po nch miałam paskudne-->az moj facet poprosił bym ich juz nie brała:),no i zero ochoty na sex:(

Gość belllla
Ja bralam novinette, cilest i jeanine i po wszystkich czulam sie niedobrze, chcialam zaczac brac yasmine ale po tym co naczytalam sie o tych tabsach na forum nie odwazylam sie ;) tez uwazam, ze tabletki anty.to syf i po wszystkich sa jakies skutki uboczne, ktore ujawniaja sie wczesniej czy pozniej...

Gość Elma
Brałam diane 35 przez ok 2 lata, przytyłam ok 2kg ale tam gdzie tego mi brakowało, lekarz poradził bym zmieniła te tabsy bo nie warto sie truc czymś co jest antykoncepcyjne tylko dodatkowo teraz biore Novinette(26 - 29zł) ale chce je zmienić bo się źle czuje, mniejsza ochota na sex

Gość kasiaaaaaaaa ....
ja bralam harmonet - zle nastroje, przytylam, zero ochoty na sex teraz yasmine - mialo byc lepiej, nie widze zadnych zmian doszly bole glowy :( i juz nie wiem co robic

Gość Daine35
ja biore diane 35 od 1,5 roku cera idealna bo po odstawieniu wczesniejszych tabletek był istny horror i trzeba było doprowadzić sie do porządku. Ogólnie dobrze toleruje diane ale czuje sie jakbym miała balon zamiast brzucha.Zastanawiam sie nad Yasmin....

Gość K.Kwiatek
Harmonet brałam od 4 lat i żadnych skutków ubocznych nie zaobserwowałam, nudności czy tym podobnych. Fakt że po tylu latach brania skóra na udach i pośladkach nie jest już taka jędrna, ale lata pewnie też robią swoje... Za namową koleżanek przerzuciłąm się na Yasmin, głownie ze względu na to że powiększają biust...biust to może rzeczywiscie przed okresem mi się powiększa, ale za to cellulit...o matko!!! po 4 latach Harmonetu nie miałam takiego jak po dwóch miesiącach z Yasminem!!! No i to libido..wszystko jedno co biorę, i tak nie za często mam ochotę na seks...

Gość PAULA20WROC
A MA KTOS ODSPZREDAC LOGEST?

Gość anja69
novynette -20 zl przytylam ok 3 kg, libido 0, suchosc pochwy, ale na psychike mi sie nie rzucily:)

Gość gwiazdka_019
Półtora roku brałam Stediril 30, ale często brakuje go w aptekach, dlatego musiałam zmienić(ZERO skutków ubocznych, figura na piątkę, i wogóle wszystko ok). Teraz biorę od 2 miesięcy Rigevidon i : 5 kilo więcej, uda nie do poznania(cellulit, zero jędrności), brzuch jak balon, cera i włosy co prawda ładniejsze, ale czuję się strasznie, mam potworne bóle głowy, zmienny nastrój, puchną dłonie i nogi, itd. Wybieram się jutro do lekarza, ale nie wiem co zrobić, bo nie chcę ciągle zmieniać pigułek i wiecznie eksperymentować, coż coś trzeba z tym zrobić.

Gość esselte123
cilest-cera bardzo się poprawiła, twarz zrobiła się gładziutka, schudłam 6 kg ;), ale był też negatywny aspekt... teraz używam harmonetu,ale mam wrażenie,ze przez nie dość często mam wahania nastroju.

Gość Dziobus
Yasmin... moje pierwsze tabsy. Pierwsze i drugie opakowanie... schudłam 2kg, bóle głowy i nudności tak do 5-6 tab. z blistru a teraz biore trzecie jest wszystko oki. I cera też troszke się poprawiła. Cena... płaciłam 42-44zł, teraz znalazłam apteke w której kosztuje 31,50. Pozdrawiam

Gość Dziobus
A jak otoczenie patrzy na Ciebie? Ja przy pierwszym opakowaniu Yasmin byłam taka wredna... i mialam chuśtawki nastroju, ale wszystko wróciło do normy. a mój Kotek ledwo to przeżył:-)

Gość Dziobus
:-):-):-) Ha,ha... dobre! Wiesz, ja sama ze sobą nie mogłam wytrzymać... jak pomyśle to mi słabo.

a ja biorę pierwsze opakowanie HARMONETu - 36.63 dokładnie płacę. ogólnie to zastanawiam się, czy nie zmienić tabletek (jutro ide do ginekologa) bo czuję się strasznie zmęczona, boli mnie głowa, no i plamienia mi dokuczają ;/

Gość Logest23
bralam przez 2 lata logest, przytylam 7 kg pomimo, ze nie jadlam za duzo, cellulit sie zrobil i nie chce zniknac, zero ochoty na seks i zle nastroje. zrezygnowalam z tabletek pol roku temu i nigdy wiecej!!!! No i ta cena - 37 zl!!!!

Gość marabara
biore harmonet od prawie roku - ostatni ztaniał i kosztuje teraz 27 złotych. Czuje sie po nim jak zawsze, nie przytyłam:)

Ja biorę od pół roku Yasmin,płacę 32zł.Zero skutków ubocznych ....waga taka sama jak przed braniem tabsów.Ogólnie jestem z nich bardzo zadowolona:)

Gość Dziobus
Śnieżynka ... Ty też tutaj? Kajzerka-----. to może zmień tabsy, bo mogą Cie jeszcze w depreche wpędzić!

Gość hero
Brałam trzy rodzaje tabletek- najgorszy był Yasmin- podobno cud nad cudami a po jego odstawieniu mam jazy do dzis. Fuujj

Gość Dziobus
Moje skutki uboczne miałam przy pierwszym i drugim opakowaniu... teraz biore trzecie i wszystko gra, więc możesz poczekać. wiele dziewcząt pisze że popadały w depresje od tabletek, mam nadzieje i życzę Ci aby wszystko wróciło u Ciebie do normy, możesz jeszcze odczekać ale gdyby było gorzej to pędź do gina.

plastry Evra:) Uwazam, ze sa swietne, nie musze pamietac tak jak o tabletkach poza tym- zero zmiany wagi, mdlosci tylko w pierwszym dniu okresu- a potem luuuuuuuuuuuuuuuuzik :)

Gość Dziobus
może to jesień:-)

Przez ok rok bałam harmonet- brak wiekszych skutkow ubocznych... jdynie to ze stałam sie bardziej nerwowa, ale nie przytyłam, cera mi sie poprawiła i miałam duza ochote na sex ale to jak zawsze ;) pozniej przerwa dosc dluga ( zmiana partnera:( ) teraz wybrałam dwa opakowania ale znow bylam ciagle zła o cokolwiek i rozdrazniona, wiec postanowilam zmienic (choc wiem ze jeszcze jedno opakowanie i by mi przeszło) ale cena tez gra rolę... za harmonet płaciłam od 29 do 34 zalezy jaka apteka (ŁÓDŹ) a teraz za 6 dni zaczne brac Novynette... zbacze jak bede sie po tym czula ;) cena u mnie 23 zł :) dla osoby ktora nie zarabia a jeszcze chodzi do szkoly i jest na czyims utrzymaniu to kazde 10 zł robi roznicę a tabletki mają podobny skład ;) i jedne i drugie niska zawartosc hormonow :)

Gość sesese
cilest biorę :) w aptece bobilewicz około 16-17 złotych. ja się bardzo dobrze po nich czuję :) kiedyś brałam logest- nie polecam.

Gość pasieczna
Ja biorę od paru miesięcy cilest. Trochę mi się przytyło ale poza tym raczej wszystko dobrze, a i cena przystępna 20 zł bez paru groszy. Wcześniej brałam diane35 i było super zero kilogramów nic, ale po 4 latach używania zaczęły się klocki i lekarz polecił mi zmianę.

Gość mala83.
do pasieczna: u mnie cilest 24:( znalazlam po 19 ale nie moeg realizowac tam na raty recepty:/ eh.. tez troche utylam najgorsze ze nie jem teraz duzo a ani gram nie zrzucam z wagi!!!!!!