Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ostro

NoVYNETTE czy ktoras z Was zazywala?

Polecane posty

Go艣膰 Caralajna
hej, potrzebuje recepty lub kupi臋 opakowanie tabletek novynette. Jestem z Krakowa.Sprawa PILNA, - ale to chyba norma w tych sprawach :)) m贸j nr gg 5465319

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Caralajna
hej, potrzebuje recepty lub kupi臋 opakowanie tabletek novynette. Jestem z Krakowa.Sprawa PILNA, - ale to chyba norma w tych sprawach :)) m贸j nr gg 5465319

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Asii
Ja biore te tabl od roku i przestaje je brac bo przez nie nie mam ochoty prawie w ogole na sex a mam z艂e humory...niestety tabl anty maja t膮 wade.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Caralajna
hej, potrzebuje recepty lub kupi臋 tabletki anty novynette. Sprawa jest PILNA.Jestem z Krakowa. M贸j gg 5465319

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasia002
a ja mam do was pytanko czy te tabletki mo偶na za偶ywa膰 w czasie jedzenia, albo przed?? jest jaka艣 regu艂a w zwi膮zku z tym??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasia002
ja mam do Was takie pytanie Czy te tabletki mo偶na za偶ywa膰 przed albo w czasie jedzienia? czy jest jaka艣 regu艂a w zwi膮zku z tym??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasia002
ja mam do Was takie pytanie Czy te tabletki mo偶na za偶ywa膰 przed albo w czasie jedzienia? czy jest jaka艣 regu艂a w zwi膮zku z tym??

Udost臋pnij ten post

moim zdaniem niema 偶adnej regu艂y i na ulotce nie jest nic napisane na ten temat wiec smia艂o mozna bra膰 je podczas jedzeniaa. Laski mam pytanie. Jak to jest z papierosami przy tych tebletkach? moja ginekolog powiedzia艂a ze mam sie powaznie zastanowi膰 i wybra膰 jedno lub drugie?? wiecie cos??

Udost臋pnij ten post

moim zdaniem niema 偶adnej regu艂y i na ulotce nie jest nic napisane na ten temat wiec smia艂o mozna bra膰 je podczas jedzeniaa. Laski mam pytanie. Jak to jest z papierosami przy tych tebletkach? moja ginekolog powiedzia艂a ze mam sie powaznie zastanowi膰 i wybra膰 jedno lub drugie?? wiecie cos??

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasia002
dzi臋kuje bardzo za wiadomo艣膰:D a co do Twojego pytania mi lekarz powiedzia艂, 偶e os艂abiaj膮 dzia艂anie tabletek i nie powinno si臋 pali膰... i to samo jest w ulotce napisane. Ale powiem Ci tak 偶e wiele os贸b z mojego towarzystwa pali i stosuje ta antykoncepcje i jeszcze w ci膮偶y nie by艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasiuuuula
hej mam dopiero zaczac brac te tabletki ale jak poczytalam te wszystkie wypowiedzi to juz sie boje a najbardziej tego ze przytyje.I jak mam je brab bo na tym blistrze wlasciwie nie jest nic konkretnego napisanego oprucz strzalek. Prosze o odpowiedzi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasiuuuula
hej mam dopiero zaczac brac te tabletki ale jak poczytalam te wszystkie wypowiedzi to juz sie boje a najbardziej tego ze przytyje.I jak mam je brab bo na tym blistrze wlasciwie nie jest nic konkretnego napisanego oprucz strzalek. Prosze o odpowiedzi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasiuuuula

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasiuuuula

Udost臋pnij ten post

ja np zapisuje sobie wszystko w telefonie bo mozna sie pogubic patrzac na blister bo jest on do bani. Wie ktos jeszzce cos o paleniu papieros贸w dok艂adniej?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja 76
Za偶ywa艂am ich 5lat i nigdy nie mialam 偶adnych problem贸w,ani nie przytylam ,zle samopoczucie itd.ic z tych rzeczy:-) Jedno jest przwd膮,偶e ka偶dy organizm odbiera je inaczej:-)pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasia002
a wiecie mo偶e jakie s膮 objawy niedzia艂ania tabletek? tzn gdy s膮 dla kogo艣 za s艂abe i dosz艂o do jajeczkowania?? bo si臋 zastanawiam czy w moim przypadku dzia艂aj膮 prawid艂owo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasia002
a wiecie mo偶e jakie s膮 objawy niedzia艂ania tabletek? tzn gdy s膮 dla kogo艣 za s艂abe i dosz艂o do jajeczkowania?? bo si臋 zastanawiam czy w moim przypadku dzia艂aj膮 prawid艂owo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zuzanna1704
Witam! Ja bra艂am Novynette 7 lat bez przerwy i nigdy nie mia艂am 偶adnych skutk贸w ubocznych ani te偶 nie przyty艂am.Jestem bardzo zadowolona z tych tabletek.Teraz postanowi艂am zrobi膰 sobie przerw臋 i si臋 zastanawiam czy istniej膮 jakie艣 skutki po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 alis_k_
hej dziewczyny ginekolog przepisal mi novynette kupil juz paczke i czekam gdy dostane okresu.. ale mam watpliwosci wiecie.. czy mozna potem zajsc w ciaze.. i czy sie tyje po tym ;/ i czy mozna oddawac krew? po takich tabletkach.. czekam dziewczyny na szczera odpowiedz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aliskkkkk
hej ginekolog przepisal mi novynette.. juz je kupilam i czekam teraz jak dostane okres.. ale ma watpliwosci co do nich czy potem bede mogla zajsc w ciaze.. i czy nie przytyje po nich..i jakie samopoczucie? dziwczyny czekam na szczere odpowiedz dzieki :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aliskkkkk
hej ginekolog przepisal mi novynette.. juz je kupilam i czekam teraz jak dostane okres.. ale ma watpliwosci co do nich czy potem bede mogla zajsc w ciaze.. i czy nie przytyje po nich..i jakie samopoczucie? dziwczyny czekam na szczere odpowiedz dzieki :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aliskkkkk

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aliskkkkk

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bianka177
biore novynette od jakiego艣 czasu i czuje si臋 po nich dobrze, nie przyty艂am, mam mniejsze problemy ze sk贸r膮...wcze艣niej bra艂am Cilest i czu艂am si臋 po nich fatalnie...wi臋c Novynette oceniam pozytywnie dla swojego organizmu, ale to dla ka偶dego jest kwestia indywidualna :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bianka177
biore novynette od jakiego艣 czasu i czuje si臋 po nich dobrze, nie przyty艂am, mam mniejsze problemy ze sk贸r膮...wcze艣niej bra艂am Cilest i czu艂am si臋 po nich fatalnie...wi臋c Novynette oceniam pozytywnie dla swojego organizmu, ale to dla ka偶dego jest kwestia indywidualna :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AGATEK_09
Ja biore je ju偶 p贸艂 roku i novynete s膮 ok;) P.S Czy kt贸ra艣 z was ma do sprzedania jedn膮 ma艂膮 paczuszk臋? Moj nr gg 7255709 PILNE;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AGATEK_09
Ja biore je ju偶 p贸艂 roku i novynete s膮 ok;) P.S Czy kt贸ra艣 z was ma do sprzedania jedn膮 ma艂膮 paczuszk臋? Moj nr gg 7255709 PILNE;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ania kolanko
witam pilnie kupie opakowanie novynette, juz wyja艣niam, niestety niespodziewanie okazalo sie ze mam niewazne ubezpieczenie zdrowotne, tak wiec nie moge isc do panstwowego lekarza, za wypisanie recepty moja lekarka zaspiewala sobie 60 zl( chory kraj) taka cena byla tez u kilku lekarzy do ktorych zadzwinilam, w mojej sytuacji nie moge sobie pozwolic na wydanie takiej kwoty za 2 min pracy naszej sluzby zdrowia :( jezeli ktos moze odsprzedac opakowanie bylabym ogromnie wdzieczna, moge zaplacic troche wiecej niz wynosi cena rynkowa, - w krakowie bardzo prosze o pomoc moj mail wiatrhalny@o2.pl

Udost臋pnij ten post