Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewik55

Znaki zodiaku Bliźnięta - szukamy różnic i podobieństw

Polecane posty

Gość ewik55

Jestem spod znaku Bliźniąt, ciekawa jestem czy osoby spod tgo znaku wiele łaczy i różni?

Gość jestem szalona

Gość słodkamalinka
zmienna,2 twarze,pełna skrajności,uwielbiam słowa

zmienna nastrojowo, wybuchowa, nieobliczalna, ale to raczej w ujemnym świetle to wszystko...

Gość Bliźniak_majowy
Witam. Ja jestem spod znaku bliźniąt. A charakter? Cóż chyba dziwny. Z jedej strony lubię bardzo towarzystwo, ciągle wszędzie mnie pełno, nie mogę usiedzieć w miejscu, ale czasami przychodzi taki okres, że siedzę całymi dniami w domu gapiąc się w telewizor i myśląc o pierdołach... Interesuję się wszystkim i niczym jednocześnie. Słomiany zapał to mój znak firmowy - coś mnie fascynuje, a po jakimś tam okresie mam dość i czukam czegoś całkiem innego. Łatwo ulegam wplywom, mam skłonność do wpadania w nałogi (alkohol/dragi/hazard - wszystko już przeszedłem), ale ktoś zawsze w odpowiednim momencie wyciągał do mnie rękę i stawałem na nogi... w sumie sam sie tak do konca nie znam, nie wiem czego oczekuje od zycia, no i czegos mi brakuje do szczescia, jednak sam nie wiem czego... Pozdrawiam :)

Gość 5 czerwiec 1730
Też cały czas odczuwam jakiś niedosyt, szukam nie wiem czego, za czymś gonie. Mówie dużo ale jestem zamknieta w sobie. Dwie skrajności cały czas walczą i nigdy nie wiadomo która tym razem zwycięży.Cały czas się uśmiecham ale życie traktuje śmiertelnie poważnie. Mam zaplanowane najbliższe lata a nie wiem co zrobie jutro :) pozdrawiam wszystkie bliźnieta

pozwolicie, że wodnik powie wam co o was myśli, ja czuję się dobrze w waszym towarzystwie, może dlatego, że jesteśmy z trygonu powietrznego. Bliżniaki to gaduły, wszędzie ich pełno, wiecznie poróżujące, wybredne,poszukujące ciągle nowych doznań, niestałe w uczuciach, towarzyskie. Pozdrawiam. Szuwarek!

Gość 5 czerwiec
faktycznie wiekszosc moich znajomych to wodniki :) cos w tym jest

Gość ewik 55
ja też z wodnikami czuję się najlepiej, dotychczasowe opisy pasują do mnie, więc coś w tym jest,jestem z 5 czerwca, złe wspomnienia ze skorpionami/ nie trawię/, dwoistość natury - to rzeczywiście problem, ale też i możliwość przystosowania się do każdej sytuacji. Reasumując - trudno być biźniakiem ...............

Gość 5 czerwca
a z ktorego roku bo ja 1980 :)? co do skorpionow- mamuska no coz czasem bywalo kryzysowo ale jakos sie w koncu z wiekiem nauczylysmy obcowac ze soba, wagi- konkretne rozmowy, lwy- zazwyczaj faceci, a kumple to wlasnie wspomniane wyzej wodniki

Gość ewik 55
czemu mamuska? wlaściwie jeszcze jedno dziecko nie zawadzi......

Gość maj 1980
Wodniki rzeczywiscie sa cudowne, ale ze strzelcami potrafie sie rowniez porozumiec...

Gość ryby
co sadzicie o rybach? zwiazkach blizniat z rybami?

Gość 5 czerwiec
hihihi no wlasnie i tu znowu wyszlo stosowanie niezrozumialaych skrotow myslowych, chodzilo mi o to ze moja mamuska jest skorpionem ;) szybciej mowie niz mysle i tak wlasnie sie placze wszystko :)

Gość ewik 55
sorki, przypadk - mam córk z rocznika 1980 - hihihi - ale się narobiło

Gość ewik 55
a jej ojciec skorpion - zbieg okolicznosci - troche mi namieszal - myslalam ze to ona

Gość wodniki
lubia bliźnieta

Gość 5 czerwiec
no ladnie ech :) obiecuje jasniej sie wyrazac. no i co wiecej blizniaczkow niet?

Gość blizniaczka
A z jakich dni? Ja jutro :) Cudowny rocznik '80...

Gość 14 VI.
JA MAM DUŻO MARZEŃ I PRAGNIEŃ, OCZEKUJĘ TEŻ DUŻO OD LUDZI.MARZE O WYJEŹDZIE ZA GRANICE POLSKI. MARZENIA MAM ALE BOJE SIE. MARZE O SUKCESIE ZAWODOWYM I FINANSOWYM. A TOK POZA TYM TO I RESZTA CHARATERU MOJEGO TO TYPOWY BLIZNIAK.

Gość 5 czerwiec 80
to wszystkiego najlepszego :) z okazji urodzin, a co tam WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI ZBLIZAJACYCH ORAZ NIEDAWNYCH URODZIN WSZYSTKIM BLIZNIACZKOM :*:*:*:*

Gość Arisia
Hm...No ja to powiem, że nawet czytając wiele horoskopów (chociaż w to nie wierzę) okazało się, że wiele wypisanych cech charakteru się sprawdza :D Ja jestem raczej spokojną osobą, zamkniętą w sobie, ambitną ale leniwą ;D W ogóle to wolę więcej słuchać niż mówić - no chyba, że jest temat, w którym czuję się jak ryba :D Mam raczej usposobienie łagodne - jestem neutralna i bardzo tolerancyjna i niecierpię się kłócić (bo jak się kłócę to wychodzę na zarozumiałą i upartą osobę, która nie daje się przekonać i twierdzi, że wie lepiej :D). A co do innych znaków: moim zdaniem - wiedząc z doświadczenia najlepsze dla bliźniąt są WAGI!! Z tym znakiem najlepiej się czuję, miałam przyjaciółkę spod wagi, teraz kumpelę i chłopaka spod wagi. Po prostu cud miód :D:D Bliźnięta rules!! Pozdrawiam ^^

Nie potrafię usiedzieć w jednym miejscu, wszędzie mnie pełno Szybko sie czyms lub kims nudzę, potrzebuje ciąglych przygód i mam tendencję do nieumyślnego pakowania sie w klopoty:) wlasciwie to nic nie przykuwa mojej uwagi na bardzo dlugo. szukam wszystkiego a zarazem niczego nie wiem dokąd dąrze plany zmieniają mi sie z minuty na minute. duzo sie smieje a ja poprostu uwielbiam sie smiac jak mam do tego okazje. ale jak mam doła to na maxa zamykam sie i nie wychodze przez 3 dni nigdzie. jestem troszke zadziorna i ciezko mnie namówic do zmiany zdania jak sobie cos postanowie. buziaki dla wszystkich blizniaków🌼

Właśnie Wiktoria:) \"jestem troszke zadziorna i ciezko mnie namówic do zmiany zdania jak sobie cos postanowie\" - dokladnie;) Takie uparte zazwyczaj bywają bliźniaki. Mnie niemal każdy wypomina ten ośli upór.

Gość kocham strzelca
wszystkie strzelc są kochane, a lwy..............hmmmmmm......

Hehe no czyli charaktery sie zgadzają większości bliźniaków czyli coś w tej astrologii jednak jest:D poczytam sobie horoskop na ten tydzień może wreszcie ta moja miłość rozkwitnie a mój ukochany już nigdy nei odejdzie:) A jeśli chodzi o związki to nei polecam bliźniętom facetów spod znaku panny no chyba ze lubicie sobie pomilczec :)

Gość sądzę że
Ryby są wredne

Gość 23 maja
ja jestem inna, wiem czego chcę