Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sssssssssssssssssssssssssss

pomocy pomuszcie

Polecane posty

Gość sssssssssssssssssssssssssss

Mam takie male pytanie niech mi ktos nanie szypko odpowie czy po 3 tygodniach mozna sie dowiedziec czy jest sie w ciazy bo moja dziewczyna powiedziala mi ze jest zemna w ciazy a ostatnio to robilismy 3 tygodnie temu prosze jesli mi ktos potrafi odpowiedziec na to pytanie to z gury dzienkuje i czekam!!!!!

Gość TAK TAK TAK
teraz sa nawet tak czule testy ze po 7 dnich mozna sie dowqiedziec .... gratuluje

naprawde to zrobiliście! wow no to teraz książki i zeszyty i bach do szkoły no i słownika nie zapomniej z gury dziękuje ża podziekowania odnośnie mojej opinii

Gość pewna_mmama
gratulacje, tatusiu!

Gość prosze pomuszcie

Gość jesteś pewna że pomyślał
może mu sie tylko wydawało

A coż ja Ci mogę pomoc biedaku:P Pędź lepiej z samego rana do apteki po test, a najlepej kup 2 sztuki żeby mieć pewność. Już po 6 dniach można stwierdzić ciążę.

Gość no ale jak mamy ci pomóc
? zaadoptować na odległóść?? to nie misje salezjańskie :P na odległość też ci nikt nie powie czy to ciąża czy nie - kup test ciążowy w aptece - porpoś panią w aptece to ci doradzi i niech twoja paniena zrobi teścik i wtedy wiadomo będzie co was czeka: upojne wakacje czy zbieranie wyprawki dla potomka

Tak Sebastianie. Mozna stweirdzic ciaze po trzech tygodniach od stosunku. Można nawet po 6 dniach. Takze gratulacje:)

Po 6-sciu tygodniach to ciaze nawet WIDAC - oczywiscie nie po brzuchu tylko ginekolog zobaczy ja robiac usg - taki malutki pecherzych moze 2x3 mm a tyle radosci ;-) Swoja droga to troche nie ladnie, ze podejzewasz swoja ukochana o jakies proby oszustwa !!!! Fuj nie ladnie !!!!